İşte buduurrr..Bizim yerimiz

ok bende bahsadeyim
ben 24 yasindayim
ev hanimi yim
3 yasinda bir kizm var( yani üc olacak az kaldi)
almanyada yasiyorum evlendim evleneli
aslen osmaniyeliyim(adana)
baska birsey gelmiyo aklima
yarismaci arkadaslara basarilir diliyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kızın var demekki Allah bağışlasın ne kadarlık evlisin uğraştınmı kızın için bizleer hamile kalmayı bekleyenleriz senin gibi tecrübeliye ihtiyaçımız vardı tekrar hoşgeldin:1hug:a.s.

canım ya:teselli: biraz dişinizi sıksanızda adet zamanın bitse bilsen yani hamilemisin adet misin o zaman tasınsanız ha diyince ev nasıl bulunur ya canım :uhm:tasınsanız bile kendine dikkat edeceksin tabiki baska care yok

bu ara kıralık evde cok şansıma tüküreyim ben :1no2: eşim az önce aradı bir tane bulmuş. arkadasları 4 tane bulmuş..senağlamasenağlama.. elime belime koyup bakamamda taşınırken.. annemleri , teyzemleri cağırmayıı düşünüyorum, ama bu sefer zavallaı annecim yine hamişmiyim diye umutlanacak. sonra değilsem yine hayal kırıklığı yasayacak.. o yüzdende cıkmazdayım.. eşimlede bu konuyu acmayacagımıza dair konuşma yaptık. ona acaba hamişssemde diyemiyorum...offfff.. allahım... acaba hastalandım grip halsızım ayagına mı yatsammkiiii:roflol:

ben geldim nihayettt ya bilgisayarım donuyoooo bide burayı linksiz bulamıyorumm napıyosunus kıslarrr güzelgözlüm taşınıyomusunn??

bu ara kıralık evde cok şansıma tüküreyim ben :1no2: eşim az önce aradı bir tane bulmuş. arkadasları 4 tane bulmuş..senağlamasenağlama.. elime belime koyup bakamamda taşınırken.. annemleri , teyzemleri cağırmayıı düşünüyorum, ama bu sefer zavallaı annecim yine hamişmiyim diye umutlanacak. sonra değilsem yine hayal kırıklığı yasayacak.. o yüzdende cıkmazdayım.. eşimlede bu konuyu acmayacagımıza dair konuşma yaptık. ona acaba hamişssemde diyemiyorum...offfff.. allahım... acaba hastalandım grip halsızım ayagına mı yatsammkiiii:roflol:

ilahi kız valla artık konu komsu eş dost cagırırsınız ama konusmayacagız bu konuda esimle diyorsun bu farklı bir durum sonusta sen korunmuyorsun bebek olma ihtimali %50 Allah ım korusun dusse bisey olsa daha mı iyi olur adetin ne zaman bilmiyorum ama yakınsa falan kan testi yaptır var mı yok mu bakarsın artık care yok demekki

ben geldim nihayettt ya bilgisayarım donuyoooo bide burayı linksiz bulamıyorumm napıyosunus kıslarrr güzelgözlüm taşınıyomusunn??

Toplanıyoruz :)erken gebelik belirtileri çok özleyecek bizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Güzelgözlüm sen doktora gittinmi lekenmeler için yanlışmı anımsıyorumCADIARZU

kızlar bu arada ben diğer topiği actım. ceylanın verdiği linkten buraya ordan girdim. iki sayfada acık. ordanda yazısıyorum burdanda. yani birini kapatmama gerek kalmıyo

arada bi erken hamilelik topicine bu linki yollamak lasım kıslar hala bizi arayanlar var

CEYLAN askolsun ben geldim tebrik ettim seni bir cevap vermedin bana tamam istenmedigim yerde kalmam:dilcikar:

dr cuma burda. randevu aldım.. lekelenme olmadı canım. sancılanma ve gögüs acısı oldu aşırı bir şekilde. 4,5 gün kadar sürdü..suan gögüs kaldı sadece. karın agrısı gitti.dr hamile olabilirsin dikkat et dedi. yada idrar yolların iltihabı olabilir dedi. onu beklıyorum.. ya kan testi yaptırınca özelde zarfla vermiyolar. laboratuardan gidip elden teslim alıyosun.. bir keresinde yaptırdım. kadın bana negatif dedi. okey dedim. sonrada yani hamile değilsin dedi sırıtarakkkkötükedihüso kadını boğmak geldi içimden.. zaten kanımı da o almıştı zilli.. kac gğn gecti deyince 1 gün kaldı ama merak ettim demiştim. böyle bi şaşırmıştı. anormal bişe yapıyormuşum gibi.. bu ilk tecrübem böyle olunca yine böyle bir zilliye denk gelmekten korkuyorum. o yüzden kan yaptırmadım. ama cuma dr um isteyebilir belki

:))öyle yaparız zaten milleti topladıkmı belli müddet gerek kalmaz :))

CEYLAN askolsun ben geldim tebrik ettim seni bir cevap vermedin bana tamam istenmedigim yerde kalmam:dilcikar:

Eskidin artık kaydirigubbakcemile3
İnan görsem cevap verirdim sayfa açık devamlı bakamıyorum çok hızlı ilerleyincede görmüyorum:eek:
yoksa cvp veririm canım benim :1hug:a.s.barıştıkmı çiçekler senin için lülülülülülü

kızlaaar hani bende umutluyum ya hani demiştim ovülasyon testi yapıyorum adetime 2 gün var ve ovülasyon testleri hep çift çizgi çıkıyodu..ateş ölçümüde yapıyorum ateşim hep yüksek gidiyor (maşallah)..
normal günlerimde benim ateşim 36,4 36,5 civarlarında seyreder..ama şu 1,5 haftadır hep 37,1 37,4 37,5 falan seyrediyor hihoyyyt ay kızlar ya bana ufacık ta olsa umutlu bişeyler söyleyin..ne kadar içimizde hafif bir umutsuzlukta olsa bi taraftan bana bu tarz takipler heyecanlı geliyor..

hadi anlatın anlatın hamilelik belirtilerimi bunlar :dance:

derya002 aferin çözdün işi heee bende de iki sayfa açık birde sistemlerim açık hangisine tıklayacağıma şaşırıyorum

X