- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah ağız tadi versin. yemek odanın aynısı bizdede var çok toz çekiyo keşke açık renk alsaydık diye düşündüm ama sağlıkolsun
aminn.. evet siyah tozu gösteriyo ama beğenerek almıştım
o tozlar ömrümü yedi
ben üşenmeden alıyorumkullanışlı ya
Allah olmayanlarada versin
amin. bizede geliver arada toz almaya olmazmı evet kullanışlı ben halı uyduramadım hala koyu renk olduğuiçin daha açık ve canlı bişey olsun istedim bulamadım istediğim gibi
bende tam istediğimi bulamadım ..
halılarım bembeyaz leke gösteriyoo ..
en uygunu bu vardı napaım yaa
silmekten gına geldiii
bende kullanışlı olsun istiyorum halımı bide bej tonlarında istiyorumki evi çok karartmayalım diye. bu mobilya konularında çok kararsız ve zor beğenen biriyim oyüüzden hemen tamamlayamıyorum eksikleri bide maddiyat tabi insan para verince pişman olmamak istiyo
bende o zamanki aklımla koltuklar koyu renk halılar acık renk diye almıstım .. .
simdi ki fikrim hersey bembeyaz olmalııııııııııııııı
beyaz görmekten bana öööööööööööööööö geldi hiç hoşgelmiyo bana ben kahve bej siyahı daha asil buluyorum ama herşey birbiriyle uyumlu şık olmalı tabi. daha aydınlık ve sade durmasnı istiyosan düz renk halı düşünebilirssin hani kendinden desenli olanlar sedefli gibi yanar döner olanlar ben çok beğeniyorum o tarz halıları.