Iste Bu Bizim Hikayemizz

Cok sagolun kizlar hepinize cok tesekkur ederim uzun demeyip sonuna kadar okudugunuz icin.Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu.

Bu arada yazmayi unutmusum o dogum aninda ben basladim isimler saymaya.Allahim sen suna sunu ver buna bunu ver kk daki kizlari sayiyorum aklima gelmeyen olur diye toptan dua ediyorum falan esimde beni sayikliyo sanmis.Geldi yanima iyimisine konusuyon kendi kendine hayirdir allah allah falan dedi bende bi sus kafam karisicak dua bekleyen cok dedim esimde hay masallah bunuda dusunuyon ya dedi bende sen sus soz verdim allah allah didim esim tabi bakti kari gene delirdi yavasca yanimdan uzaklasti :roflol::roflol::roflol:

cok güzel bı hıkayeydi cok güldüm vallah :roflol: canım benım yüzünden gulucukler hıç eksık olmasın emi a.s. benıde saydın demı bebek ısteyenlerın arasında :asigim:

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. darııs bizlere artık ve ayrıca anlatım şeklinde süperdi ayh bi yandan dan duygulandım ilk dogum yapışımda benim gözümün önünden böle filim şeriti gibi geçti bi yandan da güldüm komik hallerine :)) hade bakalım atlattın artık sıra bisde :)) bis neler dices bakalım o anlarda :)))))

ya ne kadat tatlısın arkadaşım yerim ben senii de o lokum kızınıda speedy gonzeles

annisim,bebısını saglıcakla kucagına almısın cok sukur..Allah analı babalı buyutmeyı nasıl etsın canım benım..
hıc bu kadar komık bır okadar da duygu yuklu dogum hıkayesı okumamıstım..cok etkılendım..senağlamadarısı bıze ınsallah bacım..
mınık melegının pamuk ellerınden benım ıcın op lutfen..:1hug:
sevgıler..a.s.

çok güzeldi hikayeniz biraz güldüm sonlara doğru çok duydulandım bende hamileyim inş. rabbim bizede hayırlı doğum nasip eder.Allah yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun canım.

Annişim canım heyecanla okudum hikayeni :)) Kendime hiç yakıştıramam çok cesurumdur normalde, ama doğum düşüncesi beni acayip korkutuyor :)) Hatta eşim bu korku yüzünden hamile kalamazsın diyor:) Çok güzel bir hikaye çok güldüm ve duygulandım canım Şeniz EEE ne zaman KK ya üye yapacaksın yeğenimizi :roflol::roflol:
Allah uzun,sağlıklı,mutlu,başarılı bir ömür versin Ecrin Su prensesimize Şeniz
Hamile olan arkadaşlarıma da kolay doğum nasip etsin:)Doğum esnasında bizleri unutmayın :))Dua edin noooooluuuur jeyyar Söylemesi kolay tabii:))
Allah her isteyene bu güzel duyguları tattırsın hayırlısıyla:))

Ablammm benim sen cok guzel bir anne olursun yaa valla ah birde cesaretini toplasan tam super olacak :roflol:

Kedilerine bile oyle sefkatlisinki evladin olsa cok severdin cok sansli bir bebek olurdu.:asigim:

Kizim dogustan KK uyesi ablacim uyelige ne hacet :icecream:

Ben kendi sahsim adina bolbol dualar ettim eminim tum arkadaslarimda edicektir.Rabbim isteyen herkese versinna.s.

cok güzel bı hıkayeydi cok güldüm vallah :roflol: canım benım yüzünden gulucukler hıç eksık olmasın emi a.s. benıde saydın demı bebek ısteyenlerın arasında :asigim:

Sagol canim benim gibi karinin hikayeside biyleee komik olur.:roflol:

Guzel dileklerin icinde tesekkur ederim bidenem.a.s.

Valla canim simdi tam hatirlamiyorum ama habire isim saydim durdum baktim olmuyo toptan basladim dua etmeye :eek:

annisim,bebısını saglıcakla kucagına almısın cok sukur..Allah analı babalı buyutmeyı nasıl etsın canım benım..
hıc bu kadar komık bır okadar da duygu yuklu dogum hıkayesı okumamıstım..cok etkılendım..senağlamadarısı bıze ınsallah bacım..
mınık melegının pamuk ellerınden benım ıcın op lutfen..:1hug:
sevgıler..a.s.

Sagol canim arkadasim,Rabbim sanada nasip etsin insallah hemde tezzz zamanda.

Kizimida optum senin yerine mis gibi kokuyo valla anasi olur onaaa oy oy oy :asigim:

çok güzeldi hikayeniz biraz güldüm sonlara doğru çok duydulandım bende hamileyim inş. rabbim bizede hayırlı doğum nasip eder.Allah yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun canım.

Demek sende hamissin canim cok sevindim.Rabbim hayirlisiyla evladini kucagina almayi nasip etsin.Guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim canima.s.

ilk önce allah analı babalı buyutsun.gerçekten doğum hıkayen çok ilgınç hem guldum hemde okurken aklıma kendı doğumum geldı irkıldım.bende çok zor bır normal doğum yaptım.doğururken ıkıncıyı hayatta yapmam dıyordum .ama şimdı oğlum 6 yaşinda bır tane daha çocuğum olsun ıstıyorum.hatta kuçukken yapsaymışım dıyorum .bence ıkıncının arasını fazla açma.allah evladına hayırlı uzun seneler nasıp etsın.çok guzel bır duygu.

canım tbrkler ne guzel mutlu sonla bıtmıs allah analı babalı buyutsun allahın bıze verdıgı en guzel lutuf annelık duygusudur heralde annelık cok guzel allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın

anniş adayı ben daha tatmadım bu duyguyu ama gözlerim doldu işte annelik böyle bişeyyy Allah analı babalı büyütsünn kızını

Allahım inşallah bana ve tüm bebek bekleyenlere sizinki gibi kolay ve neşeli doğumlar nasip etsin ...Canım çok saol h,kayenin bizimle paylaştığın için böyle olanları tüm ayrıntıları ile dinlemekbeni inann çok rahatlattı ailenle bir ömür sağlıkla kalın inşallah

Tebrik ederim canım hikayeni okuyunca hem çok güldüm hmde çok duygulandım
rabbim bizlerede nasip eder işallah hoşgeldin bebek Şeniz Şeniz

bayıldım walla doğum hikayene.. allah herkeze böyle doğum nasip etsin inşş. canım allah analı babalı büyütsün , kızınla birlikte bir ömür mutluluk diliyorum.. :nazar: :nazar: :nazar:

Sagolun canlarim benim.Simdi okuyup guluyorum ama o dogum aninda nasil zorlandim agladim ama cektigim tum sikintilara degdi.Simdi minik kuzumu her kokladigimda diyorumki iyiki cekmisim iyiki yapmisim dahada aci ceksem yine gocunmazdim cunku herseye deger benim kizim gul kokulum.Rabbim bu sitedeki herkese dunyadaki herkese bu duyguyu tattirsin.Aminnnnnnnnnnnnn

X