Iste Bu Bizim Hikayemizz

canım allah analı babalı büyütsün bende 17 haftalık hamişim dün gittim gördüm bebişimi üçlü testimizi yaptırdık ama sonuçları salı günü saat 2 'de alcakmışız inş. bişey çıkmaz ama cinsiyetini öğrenemedik doktor teyzesine göstermemiş allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder inş.:dance:

canım gözünaydın allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin.hikayeni çok güzel anlatmışsın diğer doğum yapan arkadaşlardanda aynı performansı bekliyoruz.darısı bizim başımıza inşallah bende bööööyyyyle uzun uzun anlatıcam inşallah:)

vallahi hikayeni nane sekeri yemisim hissi ile okudum dogum gerceklesince boyle bir ferahlik geldi ne guzel yazmisin Allah kurtardi bu haftalarda sira bende ,banada ve diger hamislerede kolay dogumlar nasip etsin yarabbim bebek isteyenlere herkeze boyle guzel hikayeler yasatir allahim kucuk kuzu daha opulmez ama sen benim icin kokla derin derin

çok güzel yaa çok duygulandım bitanemm güzel bir masal dinlemiş gibi oldummm darısı bizim başımızaa inşallah dualarınızı eksik etmeyinn
rabbim sana ve kızımızaa ömürler versinnn öpüyor teyzesi cennet kokulusunuuu:nazar:

Ya çok duygulandım güldüm ağladım neler hissetiğimi bile anlatamıyorum arkadaşım çok güzel anlatmışsın çok ama çok teşekkür ediyorum bizlerle paylaştığın için.

Çok merak ediyordum senin hikayeni. Vallahi senden bir farkım yok 39. haftam bugün bitti ama bizim evde iş bitmiyor annem yapayım diyor kadınada yaptırmıyorum eşim evden çıkınca bende hemen işe başlıyorum yoksa kızıyor napıyım.

Bakalım benim doğum nasıl olacak senin yaşadıklarını okuyunca tırstım valla. Birde benim normal gözüküyor ve epidural şansımda yok gibi birşey ayvayı yedim demek ki .

Allah tüm hamilelere ve bebiş isteyenlerin yardımcısı olsun.

Anniş Adayı birde kaç kilo verdin doğumda onu merak ettim. Sütün geldimi hemen.

ay sen benı guldurdun ALLAHDA senı guldursun ah bıde bız kavussaydık meleklerımıze

slm anniş adayı ALLAH sana ve kızına hayırlı uzun ömürler versin.Hikayen çok komik çok güzel bende 2 yıllık evliyim.Umarım sizin tattığınız mutluluğu bende tadarım,:emir_bebek:çok geçmiş olsun sevgiler

manyak karı önce aglattın sonrada güldürdün beni anniş ya inan nasıl duygulandım cnaım beyzam ya valla ne söylesem iki gözüm iki çeşme oldu sayende senağlama rabbim bizlerede kolay dogumlar naisp etisn evlatlarımıza hayırlar ihsan eylesin ve hepmize saglık sıhhat huzurlu bereketli ömürle rversin allah inşaallah amin

çok sevindim canım...
sonunda doğurdun be.....
zamanlaması da iyi ...
allah sağlıklı mutlu büyümesini nasip etsin inşallah ecrininin......

canim benim güle güle büyüt bebegini allah hayirli uzun ömürler versin

:))valla okurken ben bile şoktan şoka girdim ha:)

canım allah analı babalı büyütsün bende 17 haftalık hamişim dün gittim gördüm bebişimi üçlü testimizi yaptırdık ama sonuçları salı günü saat 2 'de alcakmışız inş. bişey çıkmaz ama cinsiyetini öğrenemedik doktor teyzesine göstermemiş allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder inş.:dance:

Sagol canim Rabbim senide saglikla evladina kavustursun insallah.a.s.

canım gözünaydın allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin.hikayeni çok güzel anlatmışsın diğer doğum yapan arkadaşlardanda aynı performansı bekliyoruz.darısı bizim başımıza inşallah bende bööööyyyyle uzun uzun anlatıcam inşallah:)

Sagol canim dedigin gibi darisi isteyen tum insanlarin basina.Dogum hikayem uzun dedim ama sagolsun herkes sonuna kadar okumus ne yapiyim ancak anlatabildim macera gibiydi :))) Bende herkesten ayni sekilde bekliyorum dogum hikayelerini son harfine kadar okucam soz siz yeterki yazin a.s.

vallahi hikayeni nane sekeri yemisim hissi ile okudum dogum gerceklesince boyle bir ferahlik geldi ne guzel yazmisin Allah kurtardi bu haftalarda sira bende ,banada ve diger hamislerede kolay dogumlar nasip etsin yarabbim bebek isteyenlere herkeze boyle guzel hikayeler yasatir allahim kucuk kuzu daha opulmez ama sen benim icin kokla derin derin

Tabiki koklarim canim operim hatta yesin anasi onu oy oy ozledim valla habire uyuyo yavv tatlicadiarzu

Darisi tum hamislerin basina.Valla bolbol dualar ettim sizler icina.s.

çok güzel yaa çok duygulandım bitanemm güzel bir masal dinlemiş gibi oldummm darısı bizim başımızaa inşallah dualarınızı eksik etmeyinn
rabbim sana ve kızımızaa ömürler versinnn öpüyor teyzesi cennet kokulusunuuu:nazar:

Sagol bidenem darisi herkesin basinaaaa.Kizimda senin ellerinden oper tiyzesiii Şeniz

Ya çok duygulandım güldüm ağladım neler hissetiğimi bile anlatamıyorum arkadaşım çok güzel anlatmışsın çok ama çok teşekkür ediyorum bizlerle paylaştığın için.

Çok merak ediyordum senin hikayeni. Vallahi senden bir farkım yok 39. haftam bugün bitti ama bizim evde iş bitmiyor annem yapayım diyor kadınada yaptırmıyorum eşim evden çıkınca bende hemen işe başlıyorum yoksa kızıyor napıyım.

Bakalım benim doğum nasıl olacak senin yaşadıklarını okuyunca tırstım valla. Birde benim normal gözüküyor ve epidural şansımda yok gibi birşey ayvayı yedim demek ki .

Allah tüm hamilelere ve bebiş isteyenlerin yardımcısı olsun.

Canim benim inan senin yazini okuduktan sonra hikayemi yazmaya basladim.Yoksa nasil basliyim diye dusunuyordum.

Demek sende benim halime kaldin.Bosver ev isi yapmak iyi geliyo.Ben gittigimde zaten cm acikligim vardi bile.Hic anladim bile nasil oldugunu.Belki sendede olmustur.Kolay dogum oluyo merak etme Allah yardim eder.Sen hicc uzulme.Ben simarigimda ondan dayanamadim yoksa millet saat sanci cekiyorda sesi cikmiyo ben surda saat sanci cektim hemen oldum bittim mahfoldum tatlicadiarzu Bolbol dua edicem canim senin icin.Olurda doguma giderken haber edebilirsen ogun hic susmam heppp Allaha dua ederim hayirlisiyla kurtulman icin.Sen hic merak etme canim.Rabbim yardim ediyoŞeniz

Annişim canım heyecanla okudum hikayeni :)) Kendime hiç yakıştıramam çok cesurumdur normalde, ama doğum düşüncesi beni acayip korkutuyor :)) Hatta eşim bu korku yüzünden hamile kalamazsın diyor:) Çok güzel bir hikaye çok güldüm ve duygulandım canım Şeniz EEE ne zaman KK ya üye yapacaksın yeğenimizi :roflol::roflol:
Allah uzun,sağlıklı,mutlu,başarılı bir ömür versin Ecrin Su prensesimize Şeniz
Hamile olan arkadaşlarıma da kolay doğum nasip etsin:)Doğum esnasında bizleri unutmayın :))Dua edin noooooluuuur jeyyar Söylemesi kolay tabii:))
Allah her isteyene bu güzel duyguları tattırsın hayırlısıyla:))

Anniş Adayı birde kaç kilo verdin doğumda onu merak ettim. Sütün geldimi hemen.

Canim suan 10 kilom gitti geriye 2 kilom kaldi.Ama ben yine devam edicem diyete iyice zayiflamak istiyorum biktim kilolardan.Sute gelince o konuda sikinti cektik bayagi.Hemen geldi sutum ama yetmedi.Azdi hala daha az.Artik esim annem ellerinde suyla icecekle geziyo bana iciriyo.Birde ilk baslarda gogus ucu sorunu yasadik sag tarafimdan.Simdi bazen pompa kullaniyorum emiyo ama yetmedimi hemen yoruldumu sutumu sagip veriyorum.Oylece hem cok uyuyo deliksiz hemde doyuyo_Oteki turlu habire uyanir sut isterdi tamda cekemezdi.Simdi iyi beceriyo ama ben isim oldumu pompa kullaniyorum cok rahat oluyo.

manyak karı önce aglattın sonrada güldürdün beni anniş ya inan nasıl duygulandım cnaım beyzam ya valla ne söylesem iki gözüm iki çeşme oldu sayende senağlama rabbim bizlerede kolay dogumlar naisp etisn evlatlarımıza hayırlar ihsan eylesin ve hepmize saglık sıhhat huzurlu bereketli ömürle rversin allah inşaallah amin

hehehe ay canim sende hayirlisiyla kurtulsan valla cok rahatlicam.senin kizinida cok merak ediyorum valla hemen resmini koyarsin hemende hikayeni yazarsin tamammi yoksam ben catlarim yavvtatlicadiarzu

X