İşte bizim minik yuvamıııız.. :)

Agiz tadiyla oturun insallah.Biraz esya fazlaliligi daraltmis ortaligi.Ama mobilyalar güzel...

canım evin cok şirin iyi günlerde mutlulukla oturn inşallahhh :nazar::nazar:
mutfak masanı cok beğendim nerden aldığını ve fiyatını merak ettim, bi mahsuru yoksa bilmek isterim ((:

canım evin cok şirin iyi günlerde mutlulukla oturn inşallahhh :nazar::nazar:
mutfak masanı cok beğendim nerden aldığını ve fiyatını merak ettim, bi mahsuru yoksa bilmek isterim ((:

önceki yorumlara yazmıştm canm manisa somadan aldm fiyatıda 900 küsurdu ama 500 e aldk sanırm tam hatırlayamadm şimdi :))

Merhaba
Manisa'nın evlerine ne kadar da benziyor demiştim ilk bakışta. Ben de Manisa 'da oturuyorum, Allah kendi evinizi almayı nasip etsin, yuvanızda mutluluklar dilerim.

canım huzurla yaşayın inş. bu şirin yuvanızda

koltukların saloni marka değil mi?

Güle güle oturun..ama mutfak storunuzu tek parça yaptırdığınıza pişman olacaksınız gibi geldi bana...

hayalcim herkesin hayat şartları bakış açısı farklı tabii ...Ben eleştirmek için söylemiyorum bende küçük bir ev alabilirim belki hayırlı uğurlu olsun ama ben olsam neler yapardım ;öncelikle oturma odasındaki tv yi salona duvara monte yapardım ayrı oturma odası yapmaz salonda otururdum aynalı konsol yerine köşelere konulan ince uzunlar varya onlardan bir tane alırdım konsolun olduğu duvarada masamı koyardım .oturma odası olan odaya gardrobumu koyardım salonda oturur yatak odasıda ferah ferah yatardım.yinede genç yaşta ev sahibi olmuşsunuz ne mutlu Allah ileride büyük evde verir huzurla oturun:nazar:

Son düzenleme:
hayalcim herkesin hayat şartları bakış açısı farklı tabii ...Ben eleştirmek için söylemiyorum bende küçük bir ev alabilirim belki hayırlı uğurlu olsun ama ben olsam neler yapardım ;öncelikle oturma odasındaki tv yi salona duvara monte yapardım ayrı oturma odası yapmaz salonda otururdum aynalı konsol yerine köşelere konulan ince uzunlar varya onlardan bir tane alırdım konsolun olduğu duvarada masamı koyardım .oturma odası olan odaya gardrobumu koyardım salonda oturur yatak odasıda ferah ferah yatardım.yinede genç yaşta ev sahibi olmuşsunuz ne mutlu Allah ileride büyük evde verir huzurla oturun:nazar:[/QUOT

yorumun için teşekkürler :) dediklerini düşündük canm ama oturma odasındaki koltukları nereye koyacağımızı bilemedik bu evi alacağmzı bilseydim almazdım zaten ileride büyük bir ev alıp bu sorunları çözerim inş.
:49:

Back
X