Bebegimin yüzünde minik minik sivilce gibi şeyler var

eglldmr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
18
8
1
29
Merhaba kizlar
Bebeğim 10 aylık yüzünde sivilce benzeri kızarıklık var doktor atopik derma dedi zaditen damla verdi fakat faydası olmadı başka doktor sürekli nemlendir dedi trosyd diye bir kremle başka kremi karıştır dedi o da geçici olarak fayda sağlıyor kremi kullanmayınca tekrar başa sariyoruz turunçgillere tahine alerjisi var sıcağı sevmiyor bu sivilceler artip kollarında falan çıktığı zaman iki gün sonra atesleniyor basina böyle birşey gelen var mı nerdeyse gitmedigim doktor kalmadı

Eklentiler

• 1742622487549556109754483478432.webp
    1742622487549556109754483478432.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 23
İsilik olabilir mi? Alerjiyle ilgili bilgim yok ama benim oğlumun teni de böyle sizin bebeğinizinki gibi beyaz. Yanakları bazen kışın kuruyup kızarıyor özellikle de banyo sonrası falan. Ben bepanthenin nemlendirici kremini sürüyorum rahatlıyor.

Turuncgillere ve tahine alerjisi var demissiniz, yani susama da alerjisi var bu durumda.

Siz susamin temas ettigi seyleri yiyor iciyor ve eve de sokuyorsunuz, cunku neredeyse herseyde susam var (ekmek, pogaca, baharat olarak evimizde de var, susamin üretim bandina temas ettigi seyler vs)

Bunlardan arinmayi denediniz mi?

İsilik olabilir mi? Alerjiyle ilgili bilgim yok ama benim oğlumun teni de böyle sizin bebeğinizinki gibi beyaz. Yanakları bazen kışın kuruyup kızarıyor özellikle de banyo sonrası falan. Ben bepanthenin nemlendirici kremini sürüyorum rahatlıyor.
Olabilir sıcağa çok duyarlı en son gittiğim doktor beyaz tenli olduğu için cildi aşırı duyarlı diye belirtti bahsettiğiniz nemlendiriciyi deneyecegim kortizonlu krem kullanmaktan daha iyidir teşekkür ederim ☺️

Turuncgillere ve tahine alerjisi var demissiniz, yani susama da alerjisi var bu durumda.

Siz susamin temas ettigi seyleri yiyor iciyor ve eve de sokuyorsunuz, cunku neredeyse herseyde susam var (ekmek, pogaca, baharat olarak evimizde de var, susamin üretim bandina temas ettigi seyler vs)

Bunlardan arinmayi denediniz mi?
Haklısınız bu açıdan hiç düşünemedim ben sadece susam ve tahini kestim ama diğer mahsulleri düşünemedim teşekkür ederim

Back
X