İşte bizim minik yuvamıııız.. :)

Hylcnk

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
135
0
316
Manisa
$Fotoðraf0028.webp$Fotoðraf0029.webp
$Fotoðraf0027.webp$Fotoðraf0031.webp
$Fotoðraf0032.webp$Fotoðraf0034.webp
$Fotoðraf0035.webp$Fotoðraf0036.webp
$Fotoðraf0037.webp$Fotoðraf0038.webp
$Fotoðraf0040.webp$Fotoðraf0041.webp
$Fotoðraf0043.webp$Fotoðraf0044.webp
$Fotoðraf0048.webp$Fotoðraf0050.webp
$Fotoðraf0052.webp$Fotoðraf0045.webp
:nazar::nazar::nazar:

En çokta mutfak masanızı beğendim. Bende almak isterim doğrusu. Nerden aldınız acaba?

Turkuaz-krem uyumu süper. Yatak odanı tam anlamadım sanırım sadece yatak sığmış. Bende biraz dar alan fobisi var galiba bakarken bile bir tuhaf oldum. Ama örtülerin falan çok şık

Turkuaz-krem uyumu süper. Yatak odanı tam anlamadım sanırım sadece yatak sığmış. Bende biraz dar alan fobisi var galiba bakarken bile bir tuhaf oldum. Ama örtülerin falan çok şık

evet canm yatak odam çok küçük yatak dolap ve şifonyer ancak sığdı inş. kendi evimize geçtiğimizde ferah bi yatak odamz olur.. :)

küçük biraz ama çok şirin gerçekten..
mutfak masana bayıldımmmmmm....

Evinizi gerçekten çok ama çok beğendim :nazar: Özellikle salonunuza konsolunuza bittim...
İnşallah sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeniz nasip olsun :16:
Bir ömür Güle güle mutlulukla oturmanız dileğiyle:16:

Son düzenleme:
Evinizi gerçekten çok ama çok beğendim :nazar: Özellikle salonunuza konsolunuza bittim...
İnşallah sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeniz nasip olsun :16:
Bir ömür Güle güle mutlulukla oturmanız dileğiyle:16:

amin canm çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ve iyi dileklerin için.. :)

Minik yuvanız gerçekten çok sıcak ve huzurlu görünüyor, Allah her daim mutlu olmanızı nasip etsin yuvanızda. Salonun renk uyumuna, eşya uyumuna bayıldım. Huzurlu günler dilerim...

Son düzenleme:
evin çok sade çok temiz çok şirinmiş güle güle otur içinde canım özellikle salon takımının renkli olması beni mutlu etti ne kadar severim değişiklikleri her zaman kahve beyaz siyah beyaz olacak değil hem zamanla sıkılmazsında içinde renkler insanın gönlünü gözünü açar.canım allah tamamına erdirsin bir bebekle inş.çok beğendim az öz ve temiz ohhhh mis mis:nazar:

Back
X