İşte bir umut hikayesi de benden.....

gozdemmmmmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
2.089
21
158
İstanbul
Bundan 5 yıl önce evlendiğimde hayatımda renkler vardııı..Gök mavi, çimen yeşil....Kırmızılar,pembeler vardı hayatımda...Çocuk mu ? istemiyoduk tabiii...Aradan 2 yıl geçtikten sonra öğrencilerimi koklarken hepsinin bi başka koktuğunu farkettimm..Acaba benim bebeğim nasıl kokardı ki?????? Tamam dedim zamanı geldii..Hayatımda ki renklere bi yenisini ekleyelim...Sağlıklıydık isteyince olur sandık...Bi kaç aydan sonra neden acaba demeye başladık....Her kafadan bi ses çıkıyodu..İlişkiden sonra sırt üstü yattt!!!! Tamam işte eksik buydu...Bunu da denedik ...Hayatımdaki renkler azalmaya başlamıştı...Hersabah bu düşünceyle uyanmayı en iyi sizler bilirsinizzzz..Sonra dokor maceraları başladı...Aradan 4 yıl geçmişti bile...Her şey siyah beyazdı artık............Kırmızılar,morlar yoktu hayatımda.................tüp bebek yaptırmaya karar verdik...İlk denemede sonuç pozitiftiii...Kendi bebeğimi koklamaya yaklaşmıştım artık...Bebeğim renkleride beraberinde getirdi....Gök ne kadar da maviydi...Kalp atışlarını duyduğum gün gokkuşağını gördüm ekranda................Ultrason ekranı adeta gökkuşağıydı....İki hafta sonra bugün en renkli elbisemi giydim...Bebeğimi görecektimmmm.......Elbisemde her renk vardı tıpkı bebeğim gibi.............Ultrason siyah beyazdı .................Gökkuşağım kaybolmuştu.........Bebeğim renklerimi de alıp gitmişti...Beni siyah beyaza mahkum etmiştiiiiiiiiiiiiii.....Ben onu çok sevmiştim ama o beni istememiştiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................... ..Çok ama çok kötüyümmmm

Bu yazıyı foruma yazdığımda tarihler 14 ağustos 2010 u gösteriyordu...Hayatımın belki de en kötü günlerini yaşıyodum...Sıfır spermle başladığım umut yolculuğum sona ermişti...Benim için herşey bitmiş gibiydi...Günlerce dışarı çıkmadım...Herkes bebeğimi soruyodu ben ' o yok ' diyemiyodum..Aradan sadece bi kaç ay geçti ... donmuş tedavisine başlamak için gün sayıyodum...Bi türlü beklenen adetim gelmiyodu...Teşhisi koymuştum kendime.Heralde kürtajdan rahmim yapıştı diye...Tam 25 gün sonra nihayet test yapmaya karar verdim, ümitsizce...Sonuç pozitifti....Ve yine bir ağustos ayında rabbim bana mucizesini gönderdi...Bebeğim benimleydi...Doğuma girerken herkes benden dua istedi, kabul olur die...Benim ağzımdan tem bir dua çıkabildi....Rabbim isteyen herkese versin....Sizin normall yolla çocuğunuz asla olmaz,tüp bebekle belki diyenlere inat rabbim meleğimi gönderdi....Sperm sayısı, morfoloji,....şu bu...Hepsi bahane...Yeter ki mevlam ol desin...Ne olur ümitsizliğe kapılmayın....Rabbim yardımcınız olsun...

bir mucize daha ..rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş..sağlıklı sıhhatli melekler versin..............

canım tebrik ederim gerçekten mucize rabbim ol desin yeter ki rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnn

rabbim bebeğini size bağışlasın... o güzel mücizesini tüm isteyenlere yaşatsın inşallah

gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah,yazdıklarınızı eşimede okudum bizim için çok büyük moral oldu :))

rabbım boyle mucızeler bızede nasıp etsin çok duygulandım allah analı babalı buyutsun

Ben de çok duygulandım gözyaşlarıma hakim olamadım gerçekten.Rabbimin bir mucizesi işte.Ancak insan bazen bu mucileri duymaya görmeye ihtiyaç duyuyor.Rabbim ben dahil tüm herkese göstersin bu mucizeyi.İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah..

hayırlı olsun tebrik ederim...

rabbim sağlıklı, sıhhatli büyütmeyi nasip etsin İNŞ...tüm isteyen herkesede nasip etsin hayırlısıyla...

RABBİM bebeğini sana bğışlasınnnnnnnn vede benim gibii bebek özlemıyle yanıp tutuşanlarada en yakın zamanda nasip etsinnnnn

Son düzenleme:
Cok sevindim cnm senin adina cok ama...

Umut verdi banada... tam umidimi kesmisken nisanda hamile oldugumu ogrendim ama 10 hafta yasadi sadece sonu kotu bitti yani... O gun bugundur bekliyorum umidimi yitirmeden... Bazen yorulsamda pes etmek yok...

Tekrar tebrikler

unuturmuyum ne o yazdıklarını ne o yasadıklarını
ne cırpınıslarını
nede aramızdan bır aara kafa dınlemek ıcın uzaklasmanı.....
sonunda sukurler olsunkı mucızene kavusmussun
rabbm ısteyen herkese nasp etsın senın gıbı mucızeyııııııı

Canım bende senin ne vefalı olduğunu untmam....Gönülden diliyorum meleğine kavuşmanı....

çok duygulandım allah nasıp edınce oluyor demekki allah analı bablı büyütsün arkadaşımm darısı biizm gibi tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…