- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Ayşenur nasil kazandi chess? Küstüm ben de o yuzden izlemiyorumaman yeni juriyi hiç sevmedim, bence bu sezon daha da danışıklı dövüş olcak, zaten ayşenurun kazanmış olmasına gıcığım izlemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşenur nasil kazandi chess? Küstüm ben de o yuzden izlemiyorumaman yeni juriyi hiç sevmedim, bence bu sezon daha da danışıklı dövüş olcak, zaten ayşenurun kazanmış olmasına gıcığım izlemicem
periskopta soyunarak şekerim nasıl olcekAyşenur nasil kazandi chess? Küstüm ben de o yuzden izlemiyorum
Ben onu canli izlediydim de kim neden öyle bi sey yapti diye oy verir ki? Hele bizim memlekette daha cok dışlanir oyle bi durumda.periskopta soyunarak şekerim nasıl olcek
Nefise Karatay'ın Mehmet Ali Erbil ile çektirdiği çıplak pozları hatırladın mı?Onu da babası reddetmişti.Ben onu canli izlediydim de kim neden öyle bi sey yapti diye oy verir ki? Hele bizim memlekette daha cok dışlanir oyle bi durumda.
Ailesi çıplak pozlari yüzünden reddetmis gorusmuyolarmis
Evet hatirliyorum. Mehmet Ali Erbili ciplak gormek travma yaratmisti bendeNefise Karatay'ın Mehmet Ali Erbil ile çektirdiği çıplak pozları hatırladın mı?Onu da babası reddetmişti.
Bizim memlekette dışlanmıyor sandığın gibi.
Nasıl yani bi yarışma programını kazanmak için soyunmuş mu? Iyi de kadınlara yönelik bir program değil mi bu? Sms falan mı atılıyor nasıl kazanmış? Ay benim devreler yandı daha neler duyacam acaba Nasıl soyunduğunu da merak ettim. Pat diye çıkardı mı yoksa eveett şimdi sıra etektee ve donn. En iyisi ben biraz daha ders çalışayım bu dünya bana göre değilBen onu canli izlediydim de kim neden öyle bi sey yapti diye oy verir ki? Hele bizim memlekette daha cok dışlanir oyle bi durumda.
Ailesi çıplak pozlari yüzünden reddetmis gorusmuyolarmis
Kesinlikle. Hem gercek anlamda unlu olup hem de cok guzel olan kadinlar var.bu programdakileri bilmem ama gerçek yaşamda da çok güzel olan ünlüler var.
Yok canim açtığında çıplaktı zaten. Boyle garip garip hareketler yanindaki adam memelerini falan duzeltiyordu. Bi acayipti yani. Sen dersini calis tabi bunlar beyin yakiyorNasıl yani bi yarışma programını kazanmak için soyunmuş mu? Iyi de kadınlara yönelik bir program değil mi bu? Sms falan mı atılıyor nasıl kazanmış? Ay benim devreler yandı daha neler duyacam acaba Nasıl soyunduğunu da merak ettim. Pat diye çıkardı mı yoksa eveett şimdi sıra etektee ve donn. En iyisi ben biraz daha ders çalışayım bu dünya bana göre değil
Bu tarz programlar arz/talep meselesi .
Aldıkları share oranları ortada .
İzlemeyin , eleştirmek için bile izlemeyin bence . Reyting ölçüm aletlerinin bulunduğu evler baz alınmıyor sadece , sonuçta evinizde bulunan yayın platformu ne ise , onunda kendi içinde ne , ne kadar izleniyor istatistiği var . Bunu da paylaşıyorlardır .
En saçma programlar , ne abuk diziler reklamdan geçilmiyor .
Kaliteli program istiyorsak ; şöyle geçerken bile bakmamak lazım .
Ayy çok ilginçmiş ya meme bu düzeltilmeye niye ihtiyaç duyar ki ya da nasıl düzeltilir Ben cıbılken de tarzım demek istedi herhal. :) Yoksa bi insan bunu niye yapar ki anlamadım.Yok canim açtığında çıplaktı zaten. Boyle garip garip hareketler yanindaki adam memelerini falan duzeltiyordu. Bi acayipti yani. Sen dersini calis tabi bunlar beyin yakiyor
Meshur olayim dikkat cekeyim de nasil olursa olsun kafasi varsa her seyi yapıyorlar iste. Yazık ediyorlar kendilerine.Ayy çok ilginçmiş ya meme bu düzeltilmeye niye ihtiyaç duyar ki ya da nasıl düzeltilir Ben cıbılken de tarzım demek istedi herhal. :) Yoksa bi insan bunu niye yapar ki anlamadım.
Meshur olayim dikkat cekeyim de nasil olursa olsun kafasi varsa her seyi yapıyorlar iste. Yazık ediyorlar kendilerine.
Bu arada ben hep belgesel seyrediyorum bi kere taam mi?. Arada böyle belgesellere de bakiyorum iste
Dalga gecmiyorum ki. Valla çoğunlukla belgesel izliyorum ben de Ama bunlari da izliyorum yaaniAy hep belgesel izleyenlerle niye dalga geçiyorsunuz ayol? Vallahi de biillahi de hep belgesel izliyorum. Hatta platfomdaki mevcut belgesel kanalları yetmedi gittim ekstralarına da abone oldum. Çok garip bişey mi bu? Kendimi garip hissediyorum sürekli bunu duyunca.
Gel benim ruh ikizim, biz belgeselcileri garipsemeyecekleri bir yerlere gidelim.Ay hep belgesel izleyenlerle niye dalga geçiyorsunuz ayol? Vallahi de biillahi de hep belgesel izliyorum. Hatta platfomdaki mevcut belgesel kanalları yetmedi gittim ekstralarına da abone oldum. Çok garip bişey mi bu? Kendimi garip hissediyorum sürekli bunu duyunca.
survayvır izlemiyomusunGel benim ruh ikizim, biz belgeselcileri garipsemeyecekleri bir yerlere gidelim.
Bir belgeseller birde belli başlı sevdiğim tarihçi, bilim adamı, ilahiyatçı, felsefeci ve araştırmacıların konuk olduğu programları kaçırmamaya gayret ederim.
Her yerimizden kültür akıyorr
Yok izlemiyorum, ben en son izlediğimde ki sanırım ilk survivordu, Türkiye-Yunanistan mı ne yarışıyordu.survayvır izlemiyomusun