İşte Benim Mucizem Yavrularım😍😍😍

Üzüldüm cnm ya ama benim bugün beyaz akıntım geldi hala ağrılarım var cnm

Canım naptın test yapacaktın yaptinmi
Yapmadim ama.bugun sanki adet olcakmisim gibi geldi yine peceteye cok az açık pembe isey geldi sonrs hafif kasik agrjsj sonra yine yok tertemiz hic adet olcak.gibi degilim oglende sdrt olcakmisim.gibi geldi yine yok . Oyuzden kesin olurum adet bosa yapmayayım diye gitmedim de yarin sabah elimde bi test var onu yapıp bi de kan vermeye gitmryi düşünüyorum

Kizlar acik açık yazmak da cok tarzim değil ama mecbur durumu anlatma adina acikca soyle anlatiyim ben corasprin kullanıyorum adet sokturur normalde hergun iciyorum pihtilasma sorunum var diye adete 2 3 gunkala cok arttiriyor diye kesiyordum bu sfer hic kesmedim . Birde sizdede oluyordur adete yakin bollasma genisleme . Spirali gecen ay cikarttirdim o adeti arttirip gununu uzatıyordu erkende getiriyor olabilir bilmiyorum ama benim adet dongum 28 29 gun . Bugun 31.gun hala adet olmadim . Bollasma filanda yok . Birde adet olmadan bi iki gun once iliski olursa meniyle bir hafif leke y da kan gelirdi ve bollasma olurdu ama olmadi nebi bollasma ne de lekelenme tertemizim. Corssprinde içtigim halde hala kan yok .
Arada kasik agrisi oldu bi gun ve bugun sdrt olcam sandim pecetedede pembemsi biseyler gorunce kesin olurum yarin dedim ama iliskidede hicbi kan vs gormeyince acaba mi demeye basladim yine . Birde goguslerimde cok hafif hassasiyet var . Bide adetin 17.gununde leke gelmisti o gunde yumurtlama gunudur belki diye iliski oldu ve ben tüm 10.12.14.17 gunlerde iliski oldugunda 15 dk kalkmadan bekledim . Test yaptim dun silik cikti biliyorsunuz erken genelik testi aldim o da negatif cikti ama hala adet olmadim . O aldigim erken gebelik testinin markasini arastirdim pozitif çıkıp negatif cikanlar olmus millet markayi baya sikayet etmiş confort tu markasi . Yarin da adet olmazsam elimdeki bir test var onu yapicam ve kan tesyi yaptircam ya da persembe gunu sizce durum ne olabilir ?? Spiralden dngem mi sasti ? Yoksa testleri erken yaptim diye cikmadi mi ?? Adet olmadim tmm ama olma belirtisi de yok anlamadim

Hamile olabildiğini diğer grubumuzda hissetmistim canim benim Allah'ım sağlıkla hayirlisiyla kucağına alabilmeyide nasip etsin inşaAllah ve kolay sekilde geçsin hamileliğin de Rabbim bu sefer her saniyesini güzel tatmani nasip etsin çok sevindim senin adina ❤ ikimizde haftaya bebek haberlerimizi konusuruz insaAllah demistin ama bugün hastalandim üzgünüm daha bugün girdim etiketlemissin yeni gördüm gercekten senin adina mutlu oldum bizede nasip olsaaa içim sızlıyor kendim için kendimi kendim teselli etmekten yorgunum

Yaaaaaa çok güzelllll evet benim ikizlerim var dediğimde sende ikizim olsun demiştin bu hikayede tıpkı beni anlatmışın ama benim ilk kese 1 sonraki randevuda 2. Kese görülmüştü yani 7 haftalıkta ögrendim eve giden dolmuşa degil ters giden dolmuşa binmiştim çünki şoktum duamdı gerçek oldu ikiz kızlarımı nasip etti rabbim rabbim sana ikiz kız nasip etsin inşallah ara ara kanamalar oluyor ikiz gebelikte dr vucut ya atacak ya kabul edecek demişti ikizin birini çok şükür düşük yapacak sancılar cektim dr ilaçlar verdi yat dinlen dedi sende bol bol yat dinlen saglıkla gelsin prensesler demek geldi içimden

Canım aminnnn insaAllah son adet tarihimin ilk gününü baz aldı doktor tam 3haftalik dedi ama ben ilişki günümü biliyorum kendi kafama göre hesaplarsam tam 2hafta+4günlük
Yaa bu kadar erken gözürkürmü benim 4 hafta iken hiç birsey görülmedi betahcg 3545.05 di kese filan görülmedi altanmı baktı bebekler kalp vs 5-6 haftada görülür hayırlı haberler alırız inşallah kızçelerinden neden ptofilin kapalı görüluyor banlandınmı

Hımm vajinal bakmış saglıkla gelsin minişler ikizlerin kız olsun inşallah derken senin gönlündekini söyledim bu hiç bir zaman dalga geçmek değil duadır

Benim topikte bunu bilmek icin cok erken degilmi? sorusunu soranlar oldugu icin soranlara bu arkadas fesatlar dedi inanmıyorlar dedi
Böyle konusmandan rahatsız oluyorum topigime gelmezsen sevinirim dedigimdede buradan aynen sunu yazmıs alıntı yapıyorum canım.

kazende bu olaydan sonra banladı.

Çünkü öyle bi durum yok canım. Değeri bile 100-120 arasıymış. Bırak ikizi, kese bile gözükmez. İmkansızzzz

Yukarda yazan arkadaşın bile değeri 3545’ken kesesi bile gözükmemiş, düşünün.

Bizi kandırdıgını düsündüyse ne diyeyim ben simdi ona onun gibi beddua edemem allaha sirk kosar gibi konusamam.
Allaha havale ediyorum

Benimde ikiz kızlarım var 4+ haftamda betam yuksekti kese görülmedi araştırdım vs boş gebelikmi diye bazıları ikiz olabilir vs okudum ilk 2 gun geçmişti kan verdim 1000.05 beta 2 gun sonra tekrarladım 3545.05 beta 2 kattan fazlaydı buda ikiz gösteriyordu ama kese görülmedi 5+2 de tek kese 6+2 de mi 7 haftalıkmı tam hatırlayamadım ikiz oldugunu ögrendim şimdi kızlarım 3.5 yaşındalar

Gözün aydın Allah sağ salim kavustursun canim cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…