• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte benim hobim! POLİMER KİL!

Aslında 110 derece fırında 30 dakika yazıyor üstünde ama ben 20 dk ya ayarlıyorum fırınımı birazda kendi süre bitince kapanıyo bi sürede fırın sıcağında bırakıyorum.

Çalışmaların benimkiler gibi ince ise yani kolye küpe yüzük gibi şeyler çalışacaksan yanma olasılığına karşılık 20 dk yeterli bence :71:

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ben kızımın diş buğdayı için dişler yapmıştım ve internetteki bir tariften almıştım. aslında başta herşey güzel gidiyordu ta ki kurumaya başlayana kadar çatladı hepsi:17: ilk kez denemiştim bizim buralarda pek öyle şeker süslemesi yapan yer yok deneyim demiştim.

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ben kızımın diş buğdayı için dişler yapmıştım ve internetteki bir tariften almıştım. aslında başta herşey güzel gidiyordu ta ki kurumaya başlayana kadar çatladı hepsi:17: ilk kez denemiştim bizim buralarda pek öyle şeker süslemesi yapan yer yok deneyim demiştim.

Keşke önce biraz araştırsaydın çok üzüldüm onca emek verdikten sonra sonu hüsran olunca insanın yeniden başlama şevki kalmıyor nasıl bir duygu olduğunu bilirim.
Ama yeniden başla bişeyler daha dene deşarj oluyor insan :25:

harıka ellerıne saglık ....bende bı ara tutkal ve nısastadan bıblo yapmaya clıstım olmadı... senınkıler cok guzel.... bısey soracagım bu takı yapmak ıcın yuzuk kupe vs o demırlerı nerden alıyorsun... acaba

harıka ellerıne saglık ....bende bı ara tutkal ve nısastadan bıblo yapmaya clıstım olmadı... senınkıler cok guzel.... bısey soracagım bu takı yapmak ıcın yuzuk kupe vs o demırlerı nerden alıyorsun... acaba

Seramik hamuru denemişsin bende çok istedim yapmayı ama hanüz onu denemdim, madem heveslenmişsin bir kes birde fimo hamuru ile denemelisin bence sonuç harika olacak eminim :)

Ben pendikte oturuyorum pendikde boncuk ve takı malzemelerini satan bir dükkan hala var (bir ara çok moda idi çok malzemeci vardı şimdi pek kalmadı)
Ama diğer ilçelerdede hala var bir kaç tane biliyorum! :52:

zrrn bende buradan görüp bi heves başladım.. çok eğlenceli yapıyorum bende artık ama fimoyla tanışmama sen vesile oldun:) çok zevkli bi uğraş:)

zrrn bende buradan görüp bi heves başladım.. çok eğlenceli yapıyorum bende artık ama fimoyla tanışmama sen vesile oldun:) çok zevkli bi uğraş:)

Ay nasıl mutlu oluyorum bu tarz teşekkürler alınca anlatsam bile inanamazsınız :) Canım çok çok sevindim yaptıklarını görmek isterim paylaştıkça dahada çoğalır güzellikler eminim harika görünüyorlardır.
:nazar:

bunlar canım:)
$SP_A2244.webp

Eklentiler

• $SP_A2243.webp
    $SP_A2243.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
ya bayıldım resmen çok güzeller ya keşke bende yapabilsemde yapsam hiç denmedim böyle şeylerle uğraşmayı yapabilirmiyim bilmyorum.bu verdiğiniz şekillerin kalıplarını nerden alıyosunuz ayy ya çok heveslendim.valla süperler:nazar::nazar:maşallah ellerinize sağlık.

facebookta da DiddO AksesuaR adıyla sayfa açtım..hamurla alakalı sorularınız olduğunda sorabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olurum..hamurla ve doğal taşlarla tasarımlar yapmak gerçekten terapi gibi geliyor tavsiye ederim denemeyenlere de

çok güzeller hepsi hazır alınma gibi duruyo ellerine emeğine sağlık :29:

:61: ince iş emeğinize sağlık hem zevkli hem renkli ne hoş..

ya bayıldım resmen çok güzeller ya keşke bende yapabilsemde yapsam hiç denmedim böyle şeylerle uğraşmayı yapabilirmiyim bilmyorum.bu verdiğiniz şekillerin kalıplarını nerden alıyosunuz ayy ya çok heveslendim.valla süperler:nazar::nazar:maşallah ellerinize sağlık.

Merhaba gecikmeliyim
Bunları kalıplarla yapmıyorum elle şekillendiriliyor ama kalıpla denerim dersen kurabiye kalıpları ile şekiller çıkarabilirsin...
Ama emin ol kalıplarla yapmak istemeyeceksin hamurlar eline gelince hiç aklına gelmeyecek şekiller çıkaracaksın. :64:

Back
X