• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte benim evim....

alisim365 .!.:
canım evindeki halıların markası ne? teker teker yazarsan sevinirim çünkü mutfakta dahil hepsi çok hoş.......

teşekkürler canım....koridor ve mutfak kaşmir...(mutfak kaşmir-sibel.... bende onu çok seviyorum.)oturma odası ve yatak odası royal....çocuk odası IKEA....salonda el yapımı kuzu postu patchwork, kenarları deri.....

Ev 2009 da yerleştirilmiş ama halen modası geçmemiş bir ev...kendi modanı kendin oluşturmak demek bu olsa gerek :)

son zamanlarda gördüğüm en doğal, en şahane ev. sıcacık bayıldım. keyifle oturun :71:

son zamanlarda gördüğüm en doğal, en şahane ev. sıcacık bayıldım. keyifle oturun :71:

Artık evler kk da özenti gibi geliyor, modern olmak adına insanlar beğendiği şeyleri almıyo, o yüzden kk daki evlerin çoğu samimi gelmiyo,ama bu ev insanı çekiyo ne bilim çok beğendim işte :)

evin çoooookkkk güzel sağlıcakla otur inş.

güzel döşenmiş en çok salonu beğendimm

Ev 2009 da yerleştirilmiş ama halen modası geçmemiş bir ev...kendi modanı kendin oluşturmak demek bu olsa gerek :)

arakadaşlar hepinize teşekkür ederim....Evet evimi 2009 da döşedim....herşeyimi severek aldım ve severek kullanıyorum....Evlenirken döşediğim evimde çok fazla karışan vardı hiçbirşeyim istediğim gibi olmamıştı....bu evimi gönlüme göre döşedim...

herşey çok güzel ve zengin gözüküyor,eşinizle ve karakuzunuzla mutlulukla oturmanızı dilerim...

Artık evler kk da özenti gibi geliyor, modern olmak adına insanlar beğendiği şeyleri almıyo, o yüzden kk daki evlerin çoğu samimi gelmiyo,ama bu ev insanı çekiyo ne bilim çok beğendim işte :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar....Az önce de söylediğim gibi her ayrıntısını kendim çok severek yerleştirdim...hala da seviyorum.... Hiçkimseye özenmedim....kendim istedim böyle oldu....Bu işler zevk meselesi...benim beğendiğim bu...beğenmeyenlerde olabilir tabi....Güzel ve içten yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim....

Back
X