• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte benim evim....

böyle evim olsun 100 milyar borcum olsun her görmede bitiyorum nolur bizim gibi kiradakilerede dua edinde ev sahibi olalım ahh ahhhhgüle güle otur ağız tadıyla opuyorumnanaktan

akannehir:a015:

evini çok çok çok beğendim şekerim :)) kaç metrekare evin acaba öğrenebilirmiyim?????

salondaki aksesuarlarına bayıldım

özenle düzenlenmiş eviniz , eşyalarınız çok uyumlu güle güle oturun.

şıkır şıkır bir ev güzel

mutfakta manzarada süper

Bence buraki evlerin en iyilerinden. Herşeyden önce bir yuva olduğu belli. Sağlıkla mutlulukla oturun.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.....

böyle evim olsun 100 milyar borcum olsun her görmede bitiyorum nolur bizim gibi kiradakilerede dua edinde ev sahibi olalım ahh ahhhhgüle güle otur ağız tadıyla opuyorumnanaktan

akannehir:a015:

canım ya...çok hoşsun...teşekkür ederim...allah her arzu edene daha iyilerini versin....dualarım sizinle....

çok güzel olmuşş mutlulukla oturun:D
bi dekorasyon şirketimiz var, isteyenler için izmirde yardımcı olabilirimkaydirigubbakcemile4

herşey dört dörtlük mükemmel... özellikle salondaki sandalyeler süper rahat duruyolar.. ayrıca ayna müthiş ve önündeki tüm süs eşyalar çok yakışmış... manzaranda güzel yeşillik görüyosun... kısacası güle güle otur canımopuyorumnanaktan

herşey dört dörtlük mükemmel... özellikle salondaki sandalyeler süper rahat duruyolar.. ayrıca ayna müthiş ve önündeki tüm süs eşyalar çok yakışmış... manzaranda güzel yeşillik görüyosun... kısacası güle güle otur canımopuyorumnanaktan

evet canım haklısın salon sabdalyelerim çok rahat koltuk gibi....Evet manzara açısından güzel...ve kuzey-batı yönünde olduğu için ev, balkonum tüm gün gölge....sadece akşam gün batarkrn yarım saat kadar güneş geliyor...yazlık aratmıyor yaz aylarında.....begendiğin için teşekkür ederim....

bu eve bayıldım işte:)
ama sorularım olacak:)
eşyaları sonradan mı yenilediniz? ben 4 yıllık evliyim ve eşyaları yenilesem mi diorum ev alınca:)
sonra yerdeki shaggy halılardan memnun musunuz?
manzara güzelmiş..
ev kendinizin mi? çünkü çok zevkli ev mutfak herşey...

bu eve bayıldım işte:)
ama sorularım olacak:)
eşyaları sonradan mı yenilediniz? ben 4 yıllık evliyim ve eşyaları yenilesem mi diorum ev alınca:)
sonra yerdeki shaggy halılardan memnun musunuz?
manzara güzelmiş..
ev kendinizin mi? çünkü çok zevkli ev mutfak herşey...

merhaba minikela...beğenmene sevindim....
sorularını cevaplamaya çalışayım.....
eşyalarımı ev alınca yeniledim....8 yıllık evliydim ben...ev yeni olunca insanın canı yeni eşya istiyo...maddi durumun da varsa değiştir derim....
shagy halılarımın hepsinden memnunum....
evimi ve manzaramı bende seviyorum....gecen yıl adık canım....allah sana daha iyilerini nasip eder inşallah....

güle gülw oturun o zaman yeni evinizde:)
haklısın yenileyebildiğim kadar yenileyeceğim bende ziraaa çok sıkıldım bu aşyalarımdanbayanssulusmile

Back
X