İşte benim Aşk parelerim....

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُ

Merhaba kızlaaar….
Uzun süren bir masal bizimkisi:KK69: Ama ben bu çeyiz alemine yeni katılabildim. Açıkçası bu mutluluktan kendimi niye bu kadar mahrum bırakmışım ki diyorum bazen. :KK9::KK9: Çünkü gerçekten çeyiz demek mutluluk demek oluyor bu süreçte…
Tabi alabildiğimiz takdirde. :KK31: Yoksa aklımıza takılan güzelliklere uzaktan bakmak da çok çok zor biliyorum.:KK50: Velhasıl kelam az çok imkanlar doğrultusunda ama mesut hayallerle aldığım güzellikleri, aşk parçalarımı sizlerle paylaşmak,huzurhanemizin yavaş yavaş şekillenişini sizlerle takip etmek istedim.
Henüz çok bi şeyim yok, bir sürüüüü eksiğim var ama inşallah burası bereketli gelir:KK9:
Yorumlarınızla, yardımlarınızla bu süreçte yanımda olursanız çok sevinirim…
Lafı çok uzattım iştee benim aşk pareleriiiiim… :nazar::nazar::nazar:

Yemek takımım emsandan...
Genelde gümüştür yemek takımları çok da beğenirim, ama seçimim golddan yana oldu...
İçimi ısıttı renkleri.:KK16:

attachment.php

attachment.php

Yemek takımının içindeki fincanlarım
attachment.php

Çelik tencere setim de Emsan Bravo serisi...
Aslında hep hisar ya da korkmaz diyordum ama nasip olmadı bunun da boyutları güzel olunca aldım.
Umarım pişman olmam...:KK31:
attachment.php

Kahvaltı takımım Karaca

attachment.php

Çkb takımım Emsan Amber
attachment.php

Amerikan servislerim 6'lı
attachment.php

Kurabiyeliğim
attachment.php

Kek fanusum
attachment.php

Sevimli tabaklarım puantiyerine vuruldum.:KK16:
Eki Görüntüle 926170

Kırmızı ve beyazını aldım ben
Eki Görüntüle 926171

Eki Görüntüle 926174

Eki Görüntüle 926175

Şipşirin karafım 2 tane aldım:21::21:
Eki Görüntüle 926177

6lı servis tabaklarım
attachment.php

Benim cici sabunluğum... Benimkisi moru:KK17:
Eki Görüntüle 926184

Eki Görüntüle 926187

Çok seviyorum bize özel kaşıklarımızııı :KK69::KK69:
Eki Görüntüle 926188

Eki Görüntüle 926189

Bernardo tepsilerim
Eki Görüntüle 926190

Eki Görüntüle 926191

Şirin spatula takımım rengi gerçekte çok daha tatlı
Eki Görüntüle 926193

Nevresim takımlarım
Özdilek
Eki Görüntüle 926196

Sarev
Eki Görüntüle 926199

Resimden çektiğim için pek net değil..
Eki Görüntüle 926200

Eki Görüntüle 926201

Bunlar da mutfak havlularım
Eki Görüntüle 926202

Aşk kokan kahvaltılarımız için kalpli tavamız :KK17:
attachment.php

Gülen kavanozlarım, dolabımın içi bile gülümsesin istedim

attachment.php

attachment.php

sebze doğrama makasım
attachment.php

Renkli bıçaklarım
attachment.php

Tupperlarıım da eklendi çok şükür...:nazar:
Antartika setim
attachment.php

Şeker kaplarım
attachment.php

Süper şef 2
attachment.php

Eko kap
attachment.php

Ve şek şekşeğim
attachment.php

Güllü bıçaklarıma nihayet kavuştm
diğeri de pasta sunum şeysii :KK1::KK1:

attachment.php

Sofralarda, çay yanında atıştırmalıklarda işe yarar diyip aldım bu üçlü tabağı

attachment.php

Kahvaltı takımımın reçelliği yoktu, bunlar uyar diye düşündüm.

attachment.php

attachment.php

Bernardo kupalarımız:KK17:

attachment.php

Merhaba gelin ve damat olan kasıkları nerden aldın acaba ben int te arastırdım ama bulamadım :S

Canım nişanlandin mi sen...atandi mi nişanlin..çok sevindim

Canım ben alayım diyorumda şimdi bebek bekliyoruz o bizi bastırıyor :KK66: artık ona calisacaz Allah tamamini erdirsin. ..

Aaa öyle mi, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün.
Şimdi bütün öncelik bebek tabi ki :KK16::KK16:

Evet çok şükür atandı ve nişanlandık, teşekkür ederim

Canım son aldıklarında çok güzel, Önemli detaylar, Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun İnşallah :KK16:

Canım son aldıklarında çok güzel, Önemli detaylar, Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun İnşallah :KK16:

Kuzuum, çok sağ ol:KK16::KK16: Evet insan bu süreçte her detayı düşünüyormuş. Pericim bu arada seni görmüşken sorayım. Şu karaca homedan aldığın pembeli çiçekli nevresim vardı ya, onu kaça aldın. Nette çift kişilik nevresime 189 diyor yanılmıyorsam. Seninki uyku set miydi :26: Nevresimlerimden biri de çiçekli, tatlı bi şey olsun diyorum da, seninki çok güzel

Son düzenleme:
canım bak bu tarz bişe alabilirsin hemme battaniyeli yumusacık :) buda karaca home :)

Eklentiler

• $images%20(1).jpg
    $images%20(1).jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 130
Kuzuum, çok sağ ol:KK16::KK16: Evet insan bu süreçte her detayı düşünüyormuş. Pericim bu arada seni görmüşken sorayım. Şu karaca homedan aldığın pembeli çiçekli nevresim vardı ya, onu kaça aldın. Nette çift kişilik nevresime 189 diyor yanılmıyorsam. Seninki uyku set miydi :26: Nevresimlerimden biri de çiçekli, tatlı bi şey olsun diyorum da, seninki çok güzel

Bitanem ben uyku seti almıştım evet, 300 dü sanırım :44:
Ama 280-285 gibi bir fiyattan aldım diye hatırlıyorum canım ben :26:

Son düzenleme:
Amin canm, tabiki fiyat farkı oluyor, Yorgan dahil oluyor ya canım...
İnşallah gönlünce bir model bulursun canım :KK16:

Sağ ol tatlım ya inşallah. Balayı yeriyle kafayı bozdum bugünlerde, hiçbir yer bulamıyorum ve hesaplı, güzel ve bize uygun :KK43:
Bu gidişle hiçbir yere gidemiycez:KK50: Çok da pahalılar:KK50:

Sağ ol tatlım ya inşallah. Balayı yeriyle kafayı bozdum bugünlerde, hiçbir yer bulamıyorum ve hesaplı, güzel ve bize uygun :KK43:
Bu gidişle hiçbir yere gidemiycez:KK50: Çok da pahalılar:KK50:

Canım en yüksek ay Temmuz, sonra Ağustosla Haziran haklısın gerçekten..
Ben hiç araştırma işlerine girmedim canım, İnşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz :KK16:

Canım en yüksek ay Temmuz, sonra Ağustosla Haziran haklısın gerçekten..
Ben hiç araştırma işlerine girmedim canım, İnşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz :KK16:

Evet kuzum tam sezonu:KK50: Balayına da gitmeyi çok istiyorum ama olmayacak sanırım. Karşılayamayız o fiyatları:KK31:

Evet kuzum tam sezonu:KK50: Balayına da gitmeyi çok istiyorum ama olmayacak sanırım. Karşılayamayız o fiyatları:KK31:

Hayırlısı olsun canım, İzinde olacaksınız değil mi canım o sıralar?
Evlilik izninizi kullanma durumunda olmayacaksınız zaten okullar tatil olacak.
Eğer olurda olmazsa üzme kendini, okullar başlamadan 2gün izin alabilirseniz hafta sonuyla 4 gün boyunca güzel bir tatil keyfi yapabilirsiniz :KK16:

Hayırlısı olsun canım, İzinde olacaksınız değil mi canım o sıralar?
Evlilik izninizi kullanma durumunda olmayacaksınız zaten okullar tatil olacak.
Eğer olurda olmazsa üzme kendini, okullar başlamadan 2gün izin alabilirseniz hafta sonuyla 4 gün boyunca güzel bir tatil keyfi yapabilirsiniz :KK16:

1 eylülden itibaren okulda olmak zorundayız kuzum. Bu yüzden öncesinde olsun istiyoruz, hem dönüşte birkaç günde evimizde dinleniriz dedik ama bol bol evimizde olucaz gibi napalım:KK31: Evlilik iznini de nikah için kullanırız belki dediğin gibi yazın vermezler zaten. Ama balayı da bir kere olan bi şey:KK50:

1 eylülden itibaren okulda olmak zorundayız kuzum. Bu yüzden öncesinde olsun istiyoruz, hem dönüşte birkaç günde evimizde dinleniriz dedik ama bol bol evimizde olucaz gibi napalım:KK31: Evlilik iznini de nikah için kullanırız belki dediğin gibi yazın vermezler zaten. Ama balayı da bir kere olan bi şey:KK50:

Canım siz Ağustos ortasında nasipse evlenceksiniz değil mi?
Olsun canım siz gidin, çünkü içimde kalacak diyorsun ve sonuç olarak takı da olacak canım, tamam ona güvenmek istemezsin en mantıklısıda yok gibi görüp birikime atmak ya da borçları kapatmak... Ama sonuçta ikinizde emek veriyorsunuz çalışan insanlarsınız, dinlenmek tatil yapmak en büyük hakkınız, aynı evde olduktan sonra 1 2 ay sıksa sizi, dilerim ki skmasın, sonrasında toparlarsınız canım ya, çok mu zorlar sizi?

Canım siz Ağustos ortasında nasipse evlenceksiniz değil mi?
Olsun canım siz gidin, çünkü içimde kalacak diyorsun ve sonuç olarak takı da olacak canım, tamam ona güvenmek istemezsin en mantıklısıda yok gibi görüp birikime atmak ya da borçları kapatmak... Ama sonuçta ikinizde emek veriyorsunuz çalışan insanlarsınız, dinlenmek tatil yapmak en büyük hakkınız, aynı evde olduktan sonra 1 2 ay sıksa sizi, dilerim ki skmasın, sonrasında toparlarsınız canım ya, çok mu zorlar sizi?

Kuzum baktığımız yerlerin geceliği tek kişi için 300 filan... Çok değil mi?Alkol olmasın, biraz daha bize uygun bir yer olsun istiyoruz ama öyle yerler de bunu kullanıyor gibi çok pahalı. Takıları da bozmak istemiyoruz çünkü biz büyük bir borçla evlenmiş olacağız. Bu yüzden ne kadar uygun olursa o kadar iyi bizim için kuzum:KK31: Zorlandığımızda dayanağımız olur onlar en azından.

X