İşte benim Aşk parelerim....

Teşekkürler canım evet bunları uyguna aldım... Bikaç yere bakındım, fiyatlarını takip ediyordum en uygunu bu aydı. Sana özelden yazayım olur mu?
Su setin sadece büyüğünü alıp almamakta kararsızım ben de. Eko ve miksim setler de güzel gibi.:KK31:

KK daki çeyiz köşesi beni bitirecek bi gün çatlıyorum sayenizde:) Şaka bi yana güle güle aşkla kullan hepsi ayrı güzeller aldıklarının :KK16::KK16::KK16:

Tupperware konusunda yardımcı olayım diye yazdım aslında hangi seti alırsanız alın pişman olmazsınız. Su setler dış görünüm açısında daha güzel dururlar. Miksim ve eko serisi daha sadedir. Büyük kaplar için miksim yada eko tercih edip daha küçük boyutlar için su serisini tercih edebilirsiniz canım :) Annem yapıyor oradan biliyorum:KK34:

Canımmmm :KK16:
Biliyorum bana kızacaksın, yeni fark ediyorum diye :KK50:
Finallerden bir türlü fırsat bulamadım, girdim tam yazacağım, derslerle boğuşmaktan yazamadım.
Kusura bakma nolur :KK71:

Nihanımm ne kadar Zevklisin sen
Maşallah Çeyizlerin Çok Güzel Canım :nazar:
Özenle, emekle alındığı belli :nazar:
Yemek Takımınıda çok beğendim :nazar:
Kuzumm bizim seninle saten nevresim takımlarımız aynıydı sanki :26:
Resmini koymadın sanırım :)

Canım bu arada Muffin Kaplarıyla ilgili inan bir bilgim yok :KK50:
Ben pek almayı düşünmedim açıkçası,

Canımmm tüm aldıklarını Yuvanızda mutlulukla, huzurlu kullanmak nasip olsun :KK16:
Aşk dolu günlerinizde :KK16:

Periiii:KK19::KK19:
Küsüm ben sana küsüm:KK19::KK19::KK19::KK22:
Hep seni aradı gözlerim ama benim:KK50:
Neyse finallerin varmış madem bu kadar naz yeter:KK9::KK9::KK9:
Nasıl geçti sınavların canım,inşallah iyidir.
Beğendin mi peritoşuum...:KK16::KK16::KK16:
Senn çeyizlerin kadar güzel değil ama :KK16::KK16:
Yemek takımımı beğenmene de çok sevindim.
Ama kahvaltlığım azıcık soru işareti bırakıyor aklımda perim.
Reçelliği filan yok ya, bi de ne bileyim çiçekli filan mı alsaydım diyorum.:KK31:
Günlük yemek takımımı şöyle çiçekli ve şık bir şey istiyorum.
Hem kahvaltıda kullanayım en büyüğünü hem de pasta servsinde filan olur mu öyle:KK31:
Nevresimde de sarevden aldığım o kırmızılıdan yok muydu senin de kuzum bu ortaktı.
O ağaçlıyı diyosan almaktan vazgeçmiştim ya son anda, annem aldırmadı:KK9::KK9::KK50:
Mufinde de araştırma içerisindeyim:KK31:
İnşallah hepimiz aşkla kullanalım pericim en yakın zamanlarda:KK16::KK16:

ne güzelmiş senin tupperlarınnn... pek şekerler.. güle güle kullan kuzummmm... şu yeşillik salata saklamak için ben de düşünüyorum bir şeyler ama hangisi olur bilemiyorum.. karar verirsen bana da söyle bebişimm :KK66:

Tatlım teşekkür ederim, çalışan bir ev hanımı olacağımız için inşallah :KK9: salatamı filan yapıp soslamadan kaldırmak istiyorum rahat olur, hem bu işimi görsün hem de farklı amaçlarla kullanayım istiyorum tek bir ürünü:KK9::KK9: Sadece yeşillik için arıyorsan sera set, su set de güzel. Ekoda yoğurt da mayalanıyormuş, nohut fasülye de çabuk ıslatılıyormuş artı olarak:KK31:

KK daki çeyiz köşesi beni bitirecek bi gün çatlıyorum sayenizde:) Şaka bi yana güle güle aşkla kullan hepsi ayrı güzeller aldıklarının :KK16::KK16::KK16:

Tupperware konusunda yardımcı olayım diye yazdım aslında hangi seti alırsanız alın pişman olmazsınız. Su setler dış görünüm açısında daha güzel dururlar. Miksim ve eko serisi daha sadedir. Büyük kaplar için miksim yada eko tercih edip daha küçük boyutlar için su serisini tercih edebilirsiniz canım :) Annem yapıyor oradan biliyorum:KK34:

Bu ne güzel yorum böylee:KK9::KK9::KK16::KK16:
Burdaki hatunlar çok zevkli, ben de hep bayıla bayıla bakıyorum...
Ama işte maddi durum elverdiğince almaya çalışıyorum bi şeyleri, beğendiğim pek çok şeyi alamıyorum.
Neyse çok şükür Rabbime alabiliyoruz yine de iyi kötü değil mi:KK34:
( Nerelere girdim bir yorumdan Allah'ım yazdığına pişman olmadın di mi:KK9::KK9:)
Benim çeyizimi de güzel bulmana çok sevindim doğrusu:KK16::KK16: Çok teşekkürler:21:
Su set sadece yeşillikleri, salatamızı filan mı saklar?
Ben tek bir ürünle yukarda saydığım her şeyi yapmak istiyorum da:KK9::KK9:

Periiii:KK19::KK19:
Küsüm ben sana küsüm:KK19::KK19::KK19::KK22:
Hep seni aradı gözlerim ama benim:KK50:
Neyse finallerin varmış madem bu kadar naz yeter:KK9::KK9::KK9:
Nasıl geçti sınavların canım,inşallah iyidir.
Beğendin mi peritoşuum...:KK16::KK16::KK16:
Senn çeyizlerin kadar güzel değil ama :KK16::KK16:
Yemek takımımı beğenmene de çok sevindim.
Ama kahvaltlığım azıcık soru işareti bırakıyor aklımda perim.
Reçelliği filan yok ya, bi de ne bileyim çiçekli filan mı alsaydım diyorum.:KK31:
Günlük yemek takımımı şöyle çiçekli ve şık bir şey istiyorum.
Hem kahvaltıda kullanayım en büyüğünü hem de pasta servsinde filan olur mu öyle:KK31:
Nevresimde de sarevden aldığım o kırmızılıdan yok muydu senin de kuzum bu ortaktı.
O ağaçlıyı diyosan almaktan vazgeçmiştim ya son anda, annem aldırmadı:KK9::KK9::KK50:
Mufinde de araştırma içerisindeyim:KK31:
İnşallah hepimiz aşkla kullanalım pericim en yakın zamanlarda:KK16::KK16:

Canımmmmm Gerçektenn Kusura Bakma, Öpsem Olmaz mı :26: :KK19::KK48:
Evet Finallerim vardı ve bugün Kurtuldum.
İyi kötü geçti çok şükür canım.
Sonuçları bekliyorum bakalım :KK1:
Beğenmek ne demek Maşallah canım harika hepsi :nazar:
Kahvaltı Takımında mükemmel canım ya düşünme öyle.
Kendi adıma böyle her yanları çiçeklileri sevmiyorum canım :26:
Reçelliği benimde yok canım, Benimde karacanın.
Bende aynı şekilde düşünüyorum, Pasta- Kek - Börek servislerinde kullanacağım.
Aman Kahvaltı Tabağı alacağız nasılsa, Boşver :KK1:
Canımmm Pardon inan yorgunluktan kendime gelemedim ben, kaç kerede baktım bulamamıştım :KK17:
Gördüm şimdi.
Amin canım inşallah :KK16:

Teşekkürler canım evet bunları uyguna aldım... Bikaç yere bakındım, fiyatlarını takip ediyordum en uygunu bu aydı. Sana özelden yazayım olur mu?
Su setin sadece büyüğünü alıp almamakta kararsızım ben de. Eko ve miksim setler de güzel gibi.:KK31:

canım bendede var bu güzelliklerden tavsiyem eko settende alman ben eko tabaklardan da almıştım mesela al işine yarayacaktır eko tabakalrda artan salatları eko settede hamur mayalayıp yeşillik saklamayı düşünüyorum ben

Canımmmmm Gerçektenn Kusura Bakma, Öpsem Olmaz mı :26: :KK19::KK48:
Evet Finallerim vardı ve bugün Kurtuldum.
İyi kötü geçti çok şükür canım.
Sonuçları bekliyorum bakalım :KK1:
Beğenmek ne demek Maşallah canım harika hepsi :nazar:
Kahvaltı Takımında mükemmel canım ya düşünme öyle.
Kendi adıma böyle her yanları çiçeklileri sevmiyorum canım :26:
Reçelliği benimde yok canım, Benimde karacanın.
Bende aynı şekilde düşünüyorum, Pasta- Kek - Börek servislerinde kullanacağım.
Aman Kahvaltı Tabağı alacağız nasılsa, Boşver :KK1:
Canımmm Pardon inan yorgunluktan kendime gelemedim ben, kaç kerede baktım bulamamıştım :KK17:
Gördüm şimdi.
Amin canım inşallah :KK16:

Oluur bak barıştık bile :KK54::KK54::KK54:
Tabaklarımın şekillerini çok seviyorum, kıvrım kıvrım değişik:KK9: Ama bazen aklım karışıyo işte.:KK31:
Eskiden çiçek deseni ben de çok sevmezdim ama bazı şeylere de çok yakışıyor.
Bi de öyle bi takımım olsun diyorum ruh halime göre kullanırım hem:KK9::KK9:
Ama daha bakmadım yani ne alırım emin değilim. Bernardo rosy var bi aklımda:KK31:
Ona da aşk çok pembe bu dedi:KK9::KK9:
Kahvaltı tabağı derken ayrı bir takım mı oluşturacaksın canım?

canım bendede var bu güzelliklerden tavsiyem eko settende alman ben eko tabaklardan da almıştım mesela al işine yarayacaktır eko tabakalrda artan salatları eko settede hamur mayalayıp yeşillik saklamayı düşünüyorum ben

Gizim sen de güle güle kullan:KK16: Eko setinin fotoğrafı var mı canım ya. Bi arkadaşın gösterdiği eko setle, satıcıdaki farklıydı.2li seti 30du ama küçük sanki.Teklisi de 25. Ama ikilisinin rengini sevmemiştim:KK25::KK25: Eko daha kullanışlı gibi

Bu ne güzel yorum böylee:KK9::KK9::KK16::KK16:
Burdaki hatunlar çok zevkli, ben de hep bayıla bayıla bakıyorum...
Ama işte maddi durum elverdiğince almaya çalışıyorum bi şeyleri, beğendiğim pek çok şeyi alamıyorum.
Neyse çok şükür Rabbime alabiliyoruz yine de iyi kötü değil mi:KK34:
( Nerelere girdim bir yorumdan Allah'ım yazdığına pişman olmadın di mi:KK9::KK9:)
Benim çeyizimi de güzel bulmana çok sevindim doğrusu:KK16::KK16: Çok teşekkürler:21:
Su set sadece yeşillikleri, salatamızı filan mı saklar?
Ben tek bir ürünle yukarda saydığım her şeyi yapmak istiyorum da:KK9::KK9:

Canım sen sadece yeşilliklerini salatanı saklamak için mi istiyorsun? Yoksa içinde yoğurt mayalarım, hamur yoğururum falan diyo musun? Yeşillikleri saklamak için tini mini yada sera falan var ince uzun geliyor biraz daha sebze saklamak için idealler. Diğerleri dediklerime biraz daha yakın. Zaten hiç biri hava geçirmez olduğundan ne alırsan al memnun kalırsın :) Bizde eko vardı yaklaşık 14 senelik ben yanlışlıkla ocağın yanında bırakmasaydım hala sapasağlamdı :KK70: Eğer öğrenmek istediğin bişey varsa sorarım anneme :)

Canım sen sadece yeşilliklerini salatanı saklamak için mi istiyorsun? Yoksa içinde yoğurt mayalarım, hamur yoğururum falan diyo musun? Yeşillikleri saklamak için tini mini yada sera falan var ince uzun geliyor biraz daha sebze saklamak için idealler. Diğerleri dediklerime biraz daha yakın. Zaten hiç biri hava geçirmez olduğundan ne alırsan al memnun kalırsın :) Bizde eko vardı yaklaşık 14 senelik ben yanlışlıkla ocağın yanında bırakmasaydım hala sapasağlamdı :KK70: Eğer öğrenmek istediğin bişey varsa sorarım anneme :)

İşte ben ikisini birden yapsın diyorum hem salatamı, yeşilliklerimi saklasın hem de yoğurt filan mayalayayım...
Eko daha mantıklı sanırım ama onun da 2li seti vardı sorduğum kişide.Ama o da yuvarlak sebze için dikdörtgen daha mantıklı. Ayrı ayrı mı almalıyım. Yoksa bi eko set yeterli mi?

İşte ben ikisini birden yapsın diyorum hem salatamı, yeşilliklerimi saklasın hem de yoğurt filan mayalayayım...
Eko daha mantıklı sanırım ama onun da 2li seti vardı sorduğum kişide.Ama o da yuvarlak sebze için dikdörtgen daha mantıklı. Ayrı ayrı mı almalıyım. Yoksa bi eko set yeterli mi?

Yoğurt mayalamak ve hamur yoğurmak için miksim daha ideal, sebzelerin için sera set daha uygun olur. Özel hava alıp almamasını sağlayan aparatları da var ayrıca. Ayrı ayrı alman görüşündeyim ben.

Yoğurt mayalamak ve hamur yoğurmak için miksim daha ideal, sebzelerin için sera set daha uygun olur. Özel hava alıp almamasını sağlayan aparatları da var ayrıca. Ayrı ayrı alman görüşündeyim ben.

Miksimde de nohut filan ıslatılmıyormuş.Hamurda da eko iyi diye biliyordum miksim de iyiyse sevindim:21: Ayrı ayrı almalıyım galiba evet:KK31:

Miksimde de nohut filan ıslatılmıyormuş.Hamurda da eko iyi diye biliyordum miksim de iyiyse sevindim:21: Ayrı ayrı almalıyım galiba evet:KK31:

Set değil de ayrı ayrı alabilirsin canım :) Annem diyor ki nohut vb ıslatmak için oval servisin üstüne tanımazmış :) Miksim ekoya göre daha kalın açıkçası ben beğendim yakından görünce:) Hepsinin ayrı ayrı özelliği var şaşırıyor insan haklısın :)

Set değil de ayrı ayrı alabilirsin canım :) Annem diyor ki nohut vb ıslatmak için oval servisin üstüne tanımazmış :) Miksim ekoya göre daha kalın açıkçası ben beğendim yakından görünce:) Hepsinin ayrı ayrı özelliği var şaşırıyor insan haklısın :)

Aklım çoooook karışık canım ya şimdi ben sana aklımdaki ürünleri sayayım 2 ürün seçelim olur mu ihtiyaca yönelik.
Şimdi ben miksim üçlü set baktım, eko ikili ve tekli 4.3lük baktım ve bir de su set 2.9luk baktım( litreleri bunlar)

Hamur+yoğurt+fasulye vs. + salata+yeşillikler için iyi olan eko mu maksim mi?

Ben bi eko+ bi maksim+ bir su set mi alayım napayım:KK9::KK9::KK9:
Problem gibi karıştı valla:KK9::KK9:

canım bak bunlar eko set oluyor tek teke alabilirsin ben çoğunu netten almışımdır anlık kapmanyalardan yararlandım hep gittgidiyor sanalpazar felan ayrıca benim çeyiz topiğimede bakabilirsin canım orda ön sayfada aldığım tupperlar var fotoğrafları

$images.jpg $TUPPERWARE-EKO-SET-5-LI-SOKKKKK-FIYATTTTT__94305857_0.jpg

Son düzenleme:

Aklım çoooook karışık canım ya şimdi ben sana aklımdaki ürünleri sayayım 2 ürün seçelim olur mu ihtiyaca yönelik.
Şimdi ben miksim üçlü set baktım, eko ikili ve tekli 4.3lük baktım ve bir de su set 2.9luk baktım( litreleri bunlar)

Hamur+yoğurt+fasulye vs. + salata+yeşillikler için iyi olan eko mu maksim mi?

Ben bi eko+ bi maksim+ bir su set mi alayım napayım:KK9::KK9::KK9:
Problem gibi karıştı valla:KK9::KK9:

Kıyamam ya :KK70: Dur bak ben sana hangisi nede iyi yazayım sende ele aralarından.

Sebze, yeşillik saklamak için Sera serisi
Hamur yoğurmak, yoğurt mayalamak için miksim serisi yada eko serisi
Kurabiye, kek saklamak için, kuru erzak koymak için su serisi
Buzluğa koymak için antartika serisi.

Seç beğen al :KK70: Set olarak değil tek tek alırsan mesela yoğurt için bi miksim, hamur için bi eko da alabilirsin kararsız kalırsan. Yok hepsi takım olsun dersen hepsi her işi görüyo miksim ile eko arasında seçim yaparsın :)

canım bak bunlar eko set oluyor tek teke alabilirsin ben çoğunu netten almışımdır anlık kapmanyalardan yararlandım hep gittgidiyor sanalpazar felan ayrıca benim çeyiz topiğimede bakabilirsin canım orda ön sayfada aldığım tupperlar var fotoğrafları

yeniden çeyizini hayranlıkla seyredip geldim canım.Turunculu ve mavili ikili set eko olan. Benim aldığım yerde uygundu.. Orayada bakayım olmazsa dediklerine bakayım canım.

Kıyamam ya :KK70: Dur bak ben sana hangisi nede iyi yazayım sende ele aralarından.

Sebze, yeşillik saklamak için Sera serisi
Hamur yoğurmak, yoğurt mayalamak için miksim serisi yada eko serisi
Kurabiye, kek saklamak için, kuru erzak koymak için su serisi
Buzluğa koymak için antartika serisi.

Seç beğen al :KK70: Set olarak değil tek tek alırsan mesela yoğurt için bi miksim, hamur için bi eko da alabilirsin kararsız kalırsan. Yok hepsi takım olsun dersen hepsi her işi görüyo miksim ile eko arasında seçim yaparsın :)

Anladım canım yani tek tek almak benim daha çok hayrıma olacak, bi inceliyip karar vereyim:KK9::KK9::KK9: Seni de çook yordum helal et hakkını anneciğine de hürmetler:KK16:

yeniden çeyizini hayranlıkla seyredip geldim canım.Turunculu ve mavili ikili set eko olan. Benim aldığım yerde uygundu.. Orayada bakayım olmazsa dediklerine bakayım canım.

geranio arkadaş yazmış mesela miksim seti almadım ekom var diye ama yinede alasım var bide sera setim yok su seti aldım sırf kurabiye saklamak için :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Anladım canım yani tek tek almak benim daha çok hayrıma olacak, bi inceliyip karar vereyim:KK9::KK9::KK9: Seni de çook yordum helal et hakkını anneciğine de hürmetler:KK16:

Ne demek canım :) İyi düşünüp taşınırsın işine en çok yarayacağı şekilde alabilirsin ürünleri :) Yalnız çok fiyat farkı oynuyor kişiden kişiye internetten alıyorsan iyi araştır derim :) Helal olsun ne demek :)

geranio arkadaş yazmış mesela miksim seti almadım ekom var diye ama yinede alasım var bide sera setim yok su seti aldım sırf kurabiye saklamak için :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ekoyu aldığımızda ben daha tupperware in t sini bilmeyecek kadar küçüktüm :KK70: Çok sağlamlar gerçekten :) Miksim de ayrı bi güzel yalnız:)
Serayı şöyle tavsiye ederim size denemek amaçlı kullandık bi tanesini maydonoz, kıvırcık, dereotu gibi yeşillikleri yıkayıp suyunu akıttıktan sonra koyduk 2 hafta taptaze kaldılar gözlerime inanamadım.

Evet işte insan hepsinden alayım diyor ama olmuyo işte:KK31: Batmasak iyi:KK9:

Ne demek canım :) İyi düşünüp taşınırsın işine en çok yarayacağı şekilde alabilirsin ürünleri :) Yalnız çok fiyat farkı oynuyor kişiden kişiye internetten alıyorsan iyi araştır derim :) Helal olsun ne demek :)

Baya değişiyor fiyatlar kaç kişiye sordum ben de ancak uyguna denk getirip aldım diğerlerini:KK9:

Ekoyu aldığımızda ben daha tupperware in t sini bilmeyecek kadar küçüktüm :KK70: Çok sağlamlar gerçekten :) Miksim de ayrı bi güzel yalnız:)
Serayı şöyle tavsiye ederim size denemek amaçlı kullandık bi tanesini maydonoz, kıvırcık, dereotu gibi yeşillikleri yıkayıp suyunu akıttıktan sonra koyduk 2 hafta taptaze kaldılar gözlerime inanamadım.

Tupper yetkilileri bu kadar kafa patlatmamıza kıyamayıp gönderse bize:KK9::KK9: hepsinden istiyorum:KK9:

Evet işte insan hepsinden alayım diyor ama olmuyo işte:KK31: Batmasak iyi:KK9:

Baya değişiyor fiyatlar kaç kişiye sordum ben de ancak uyguna denk getirip aldım diğerlerini:KK9:

Tupper yetkilileri bu kadar kafa patlatmamıza kıyamayıp gönderse bize:KK9::KK9: hepsinden istiyorum:KK9:

Yok göndermiyolar canım aylardır ne çektiğimi ben biliyorum :KK70: Çok pahalı ama ömürlük malları var hakikaten değiyor verdiğin paraya :) Annem sağolsun fazla fazla alınca atıyorum bazılarından kenara bende :KK52::KK52:

X