İşte benim Aşk parelerim....

Hanımlar, bilgilerinize ihtiyacım var...
Bir süredir seramik tencere ve tava alsam ama ne alsam diye düünmekteyim...
Sizce korkmazın seramik tencere ve tavaları gerçekten seramik mi ve hangi serisi iyi?

Yoksa paraya kıyıp moneta mı almalıyım?
Bir karnıyarık, bir kızartma bir de vok tava düşünüyorum. Yani en çok lazım olabilecek şeyler.
Ne dersiniz?

Sizce korkmazın seramik tencere ve tavaları gerçekten seramik mi ve hangi serisi iyi?

Bir karnıyarık, bir kızartma bir de vok tava düşünüyorum. Yani en çok lazım olabilecek şeyler.
Ne dersiniz?

Nihanım biliyorsuun ben moneta dan almıştım, ama korkmaz ın seramikleri de kaliteli bence :KK34:

Nihanım biliyorsuun ben moneta dan almıştım, ama korkmaz ın seramikleri de kaliteli bence :KK34:

Özlemcim cevabın için çok teşekkürler, monetanın fiyatlarına baktım biraz, baya pahalılar..
Mesela bu set indirimle 390 sitelerinde, bir de vok alırsam 500ü bulur.
$moneta.jpg

Biraz da sıkışığım korkmaz mı alsam ki:44:

Korkmazın da seramiklerinde natura ve seravita serileri var sanırım. Kalite olarak fark var mıdır acaba, seravitanın içi daha beyaz, naturanınki krem gibi:44:

Canım kolay gelsinn çeyizlerin çok şık :)
Bu arada ben monetanın bu setini almıştım yaklaşık 1 ay önce 210 tlye. Arada indirimler oluyor yakalayabilirsen moneta al derim.

Eklentiler

• $201392313944_salvaliset.jpg
    $201392313944_salvaliset.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 41

Ne dersiniz?

Canım ceyızlerını gule güle güzel günlerde kullan insallah <3 ben seramik takımımı karacadan aldım ama nasıl bilmiyorum kimseyede sormadım acıkcası nasıl diye

Hepsi birbirinden güzel iyi günlerde huzurla kullanın inşallah :KK16:

Çok teşekkürler, inşallah:KK16::KK16:

Canım kolay gelsinn çeyizlerin çok şık :)
Bu arada ben monetanın bu setini almıştım yaklaşık 1 ay önce 210 tlye. Arada indirimler oluyor yakalayabilirsen moneta al derim.

Teşekkkür ederim, beğenmene sevindim:KK16:
Nerden aldın peki canım bir süre takip edeyim ikisini de:KK9:

Canım ceyızlerını gule güle güzel günlerde kullan insallah <3 ben seramik takımımı karacadan aldım ama nasıl bilmiyorum kimseyede sormadım acıkcası nasıl diye

Çok teşekkürler, hepimiz güzel günlerde kullanırız inşallah:KK16:
Çelikte bütçem yetmediği için hisar veya korkmaz alamadım, bari seramikte iyi bir şey alayım istiyorum nasip olursa.
Bu ikisi arasında kaldım işte:KK31:

Gecenin bir vakti sipariş verecek kadar çok heyecanlandım onları almak için:KK9::KK9:
İnşallah bunlar çeyizime eklenen yeni güzellikler... Gelmesini bekleyemedim paylaşmak için:KK9::KK9:

Tupperware Antartika setim
$antartika set.jpg

Tupperware 4lü şeker kaplarım, renkleri bile güzel:KK16:

Eki Görüntüle 934485

Tupperware süper şef 2
$süper þef 2.jpg

Bi de böyle hem yeşilliklerimi saklasın hem salata yapıp kaldırayım hem de başka işlere de yarasın diye bi ürün arıyorum ama kararsız kaldım. Miksim mi, eko mu, su set mi... Hangisi dersiniz:44:

Son düzenleme:
Çok teşekkürler, inşallah:KK16::KK16:

Teşekkkür ederim, beğenmene sevindim:KK16:
Nerden aldın peki canım bir süre takip edeyim ikisini de:KK9:

Çok teşekkürler, hepimiz güzel günlerde kullanırız inşallah:KK16:
Çelikte bütçem yetmediği için hisar veya korkmaz alamadım, bari seramikte iyi bir şey alayım istiyorum nasip olursa.
Bu ikisi arasında kaldım işte:KK31:

Canım nerde oturuyorsun bılmıyorum ama ben Istanbulda Metro Cıtydekı karacadan 169 T.L almıstım ındırımde ve dun gıttıgımde hala indirimdeydı bilgine

Gecenin bir vakti sipariş verecek kadar çok heyecanlandım onları almak için:KK9::KK9:
İnşallah bunlar çeyizime eklenen yeni güzellikler... Gelmesini bekleyemedim paylaşmak için:KK9::KK9:

Eki Görüntüle 934479

Eki Görüntüle 934485

Tupperware süper şef 2
Eki Görüntüle 934492

Bi de böyle hem yeşilliklerimi saklasın hem salata yapıp kaldırayım hem de başka işlere de yarasın diye bi ürün arıyorum ama kararsız kaldım. Miksim mi, eko mu, su set mi... Hangisi dersiniz:44:

güle güle kullan canımm hangi siteden aldın indirimli falan bir şey bulabildin mi ben de su setinin bi modelini beğendim onu aalacağım

güle güle kullan canımm hangi siteden aldın indirimli falan bir şey bulabildin mi ben de su setinin bi modelini beğendim onu aalacağım

Teşekkürler canım evet bunları uyguna aldım... Bikaç yere bakındım, fiyatlarını takip ediyordum en uygunu bu aydı. Sana özelden yazayım olur mu?
Su setin sadece büyüğünü alıp almamakta kararsızım ben de. Eko ve miksim setler de güzel gibi.:KK31:

Eki Görüntüle 934479

Eki Görüntüle 934485

Tupperware süper şef 2
Eki Görüntüle 934492

ne güzelmiş senin tupperlarınnn... pek şekerler.. güle güle kullan kuzummmm... şu yeşillik salata saklamak için ben de düşünüyorum bir şeyler ama hangisi olur bilemiyorum.. karar verirsen bana da söyle bebişimm :KK66:

Canımmmm :KK16:
Biliyorum bana kızacaksın, yeni fark ediyorum diye :KK50:
Finallerden bir türlü fırsat bulamadım, girdim tam yazacağım, derslerle boğuşmaktan yazamadım.
Kusura bakma nolur :KK71:

Nihanımm ne kadar Zevklisin sen
Maşallah Çeyizlerin Çok Güzel Canım :nazar:
Özenle, emekle alındığı belli :nazar:
Yemek Takımınıda çok beğendim :nazar:
Kuzumm bizim seninle saten nevresim takımlarımız aynıydı sanki :26:
Resmini koymadın sanırım :)

Canım bu arada Muffin Kaplarıyla ilgili inan bir bilgim yok :KK50:
Ben pek almayı düşünmedim açıkçası,

Canımmm tüm aldıklarını Yuvanızda mutlulukla, huzurlu kullanmak nasip olsun :KK16:
Aşk dolu günlerinizde :KK16:

X