- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edoşuuum inşallah tatlım o günler gelsin bir an evvel.
Tencerelere de kocaman bir inşallaaaaaaaaaaaah diyorum.
Ama sevdicek bugün beni çok soğuttu tencerelerimden
Renklerini beğenmemiş pek... Neden sarıymış. Ama basit çiğ bir sarı değil ki...
hem alırken sormuştum da sen bilirsin demişti. Kaç ay geçmiş napcam artık değiştiremem ki.
Teşekkürler canım, inşalah hepimiz güzel günler de kullanırız aldıklarımızı.
Benimm nihanımm topikler de açarmışşş, çeyizlerini de gösterirmişşşş amann da amann
Yerim ben cicilerini senin, hepsi çok güzel
Bazı parçalarda çeyiz kardeşi olmuşuz bilene
Nihancıımm canım topiğin de çeyizlerin de hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Çok beğendim cicilerini :)
Canımcım hepsi çok çok güzel aşkla huzurla kullan inşallah bayagı var eşyan sende az diyorsan ben öleyim
hic sıkma sen canını kuzum sen sormussun neticede ona oda sen bilirsin demiş hem zaten yemekleri sen yapacagın için en cok sen göreceksin tencereleri
hayırlı uğurlu olsunn rabbim en kısa sürede sevdiğinle kullanmayı nasip etsin
herşeyini pek beğendim.. ayrıca gelin damat kaşıklarınıda kıskandım
topik açmak iyi olmuş. çünkü insan evde neyi var neyi yok unutuyor. dışardan bakanlarda bariz neyinin olmadığını anlıyolar. sende unutmamış oluyosun
bende giz gibi çeyiz alışveirşimi çok uyguna aldım. fiyasada 600 olan şeyi ben 400e aldım vs vs
çeyiz kampanyaları yerlerini taki et.. indirimlerede bakarsın.
yine yapabilcek bişeyim varsa yaparımda
aşkla
ne güzel topik açmışsın ben de bi kaç yorumda görünce topik niye açmıyor diye düşünmüştümm:)
hepsi düşünülüp zevkle alınmış şeyler çok beğendim güle güle kullann sabunluklar tepsiler bardak altları beni benden aldı
tencere konusunu da bence sırıtan bi renk değil ama bi sor istersen aldığın yere. benm tenceremde kırmızı saplı gidip değiştireceğim onu sordum getirin değiştirelim dediler
Rabbim huzurlu mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah
Çok beğendim çeyizlerini. Bende çeyiz hazırlığındayım.
Musmutluu ol inşallah
Evet biraz gecikti topiğim
Çok teşekkür ederim beğenilerin için
Evet ben de öyle düşünüp almıştım, hem yakından hiç sırıtmıyor, sadece alışılmış bir renk değil belki ondan sevemedi
Aldığım yer sadece ilk 15 gün içinde değişim yapıyormuş aylar oldu ben alalı.Mutfağa biraz enerji versin. Bugün yeniden baktım tencerelerime seviyorum ya. Sen de renk konusuna mı takıldın neden değiştireceksin?
Teşekkürleeeeeeerr
İnşallah cümlemize huzurla kullanmak nasip olsun.
Kolaylıklar diliyorum sana da, görmek isterim aldıklarını, topik aç sen de
Teşekkürleeeeeeerr
İnşallah cümlemize huzurla kullanmak nasip olsun.
Kolaylıklar diliyorum sana da, görmek isterim aldıklarını, topik aç sen de
bernardodan aldım emin olamıyorum kalitesinden bi de benm bütün mutfak eşyalarım pembe tencereler kırmızı
Canim topigin hayirli olsun guzel gunlerde kullanmak nasip olsun insallah 😍
Canım hayırlı olsun herşeyin çok tatlı:)) İnşallah bol mutluluk, huzurla kullanırsınız:))
Benim de elim hiç bernardonun tencerelerine gitmemişti. Belki de çok kalitelidir ama bilemiyorum. Kullananlara sor bi istersen. Ben mutfakta tek bir renge takılmayayım diyorum ama sarı ağırlıklı olmuş sanki bende de Ama her şey pembeyse ve içine sinmiyorsa değiştir. Hem değiştirme imkanın da varmış.
bugün konuştum getirin değiştirelim dediler nasıl bi gaflet anında aldıysam tencerelerimi tek çeyiz pişmanlığım