İşte benim Aşk parelerim....

Canımcım hepsi çok çok güzel aşkla huzurla kullan inşallah:nazar: bayagı var eşyan sende az diyorsan ben öleyim :KK9:

Edoşuuum inşallah tatlım o günler gelsin bir an evvel.
Tencerelere de kocaman bir inşallaaaaaaaaaaaah diyorum.
Ama sevdicek bugün beni çok soğuttu tencerelerimden :KK50:
Renklerini beğenmemiş pek... Neden sarıymış. Ama basit çiğ bir sarı değil ki...
hem alırken sormuştum da sen bilirsin demişti. Kaç ay geçmiş napcam artık değiştiremem ki.

Teşekkürler canım, inşalah hepimiz güzel günler de kullanırız aldıklarımızı.

hic sıkma sen canını kuzum sen sormussun neticede ona oda sen bilirsin demiş :KK16: hem zaten yemekleri sen yapacagın için en cok sen göreceksin tencereleri :KK1:

hayırlı uğurlu olsunn:nazar: rabbim en kısa sürede sevdiğinle kullanmayı nasip etsin:KK16::KK16:
herşeyini pek beğendim.. ayrıca gelin damat kaşıklarınıda kıskandım :KK19::KK19:
topik açmak iyi olmuş. çünkü insan evde neyi var neyi yok unutuyor. dışardan bakanlarda bariz neyinin olmadığını anlıyolar. sende unutmamış oluyosun:KK16:
bende giz gibi çeyiz alışveirşimi çok uyguna aldım. fiyasada 600 olan şeyi ben 400e aldım vs vs:KK14::KK14:
çeyiz kampanyaları yerlerini taki et.. indirimlerede bakarsın.
yine yapabilcek bişeyim varsa yaparımda:KK16:

aşkla:KK16:

hayırlı uğurlu olsunn:nazar: rabbim en kısa sürede sevdiğinle kullanmayı nasip etsin:KK16::KK16:
herşeyini pek beğendim.. ayrıca gelin damat kaşıklarınıda kıskandım :KK19::KK19:
topik açmak iyi olmuş. çünkü insan evde neyi var neyi yok unutuyor. dışardan bakanlarda bariz neyinin olmadığını anlıyolar. sende unutmamış oluyosun:KK16:
bende giz gibi çeyiz alışveirşimi çok uyguna aldım. fiyasada 600 olan şeyi ben 400e aldım vs vs:KK14::KK14:

Benimm nihanımm topikler de açarmışşş, çeyizlerini de gösterirmişşşş amann da amann :KK16:

Yerim ben cicilerini senin, hepsi çok güzel :KK16:

Bazı parçalarda çeyiz kardeşi olmuşuz bilene :KK19:

Özlemciiiim, çeyiz ustam:KK16: Artık benim de bi topiğim olsun neyim var neyim yok göreyim dedim açıverdim.
Çeyiz kardeşi olmamıza da çoook sevindim. Senin çeyizini de çoook bebeğniyorum çünkü:nazar:

Nihancıımm canım topiğin de çeyizlerin de hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Çok beğendim cicilerini :)

Ebisim sağ ol fıstığım, inşallah kısa sürede gerçekleşir duan diyorum :KK9:

Canımcım hepsi çok çok güzel aşkla huzurla kullan inşallah:nazar: bayagı var eşyan sende az diyorsan ben öleyim :KK9:

Nehirim ne ara bu kadar olmuş ben de bilmiyorum inanki. Yazın aldım yemek takımımı,tencere setimi filan. Gerisi de gelmiş öylece.:KK9:

hic sıkma sen canını kuzum sen sormussun neticede ona oda sen bilirsin demiş :KK16: hem zaten yemekleri sen yapacagın için en cok sen göreceksin tencereleri :KK1:

Amaaan öyle değil mi kuzum, ben sevdim tencerelerimi yakından çok da güzel pek de güzel:21::21::KK1:
Mutfağım renkli olsun dedim işteee:KK19:

Tatlııım, çok teşekkür ederiiim:KK16::KK16:
Gelin damat kaşıklarımı ben de çok seviyorum.
Evet burda yardımlarınızı bekliyorum, sorarım danışırım sizlere daha rahat dedim.
Burayı açınca daha bi heveslendim bir sürü şey alasım var.:KK52::KK52:

Son düzenleme:
ne güzel topik açmışsın ben de bi kaç yorumda görünce topik niye açmıyor diye düşünmüştümm:)

hepsi düşünülüp zevkle alınmış şeyler çok beğendim güle güle kullann:KK16: sabunluklar tepsiler bardak altları beni benden aldı:KK9:

tencere konusunu da bence sırıtan bi renk değil ama bi sor istersen aldığın yere. benm tenceremde kırmızı saplı gidip değiştireceğim onu sordum getirin değiştirelim dediler

Rabbim huzurlu mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah :KK16:

Çok beğendim çeyizlerini. Bende çeyiz hazırlığındayım. :KK16:

Musmutluu ol inşallah :KK16:

ne güzel topik açmışsın ben de bi kaç yorumda görünce topik niye açmıyor diye düşünmüştümm:)

hepsi düşünülüp zevkle alınmış şeyler çok beğendim güle güle kullann:KK16: sabunluklar tepsiler bardak altları beni benden aldı:KK9:

tencere konusunu da bence sırıtan bi renk değil ama bi sor istersen aldığın yere. benm tenceremde kırmızı saplı gidip değiştireceğim onu sordum getirin değiştirelim dediler

Evet biraz gecikti topiğim:KK17:
Çok teşekkür ederim beğenilerin için:KK16::KK16:
Evet ben de öyle düşünüp almıştım, hem yakından hiç sırıtmıyor, sadece alışılmış bir renk değil belki ondan sevemedi :KK9:
Aldığım yer sadece ilk 15 gün içinde değişim yapıyormuş aylar oldu ben alalı.Mutfağa biraz enerji versin. Bugün yeniden baktım tencerelerime seviyorum ya.:KK9::KK9: Sen de renk konusuna mı takıldın neden değiştireceksin?

Rabbim huzurlu mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah :KK16:

Çok beğendim çeyizlerini. Bende çeyiz hazırlığındayım. :KK16:

Musmutluu ol inşallah :KK16:

Teşekkürleeeeeeerr:KK16::KK16:
İnşallah cümlemize huzurla kullanmak nasip olsun.
Kolaylıklar diliyorum sana da, görmek isterim aldıklarını, topik aç sen de:KK8:

Evet biraz gecikti topiğim:KK17:
Çok teşekkür ederim beğenilerin için:KK16::KK16:
Evet ben de öyle düşünüp almıştım, hem yakından hiç sırıtmıyor, sadece alışılmış bir renk değil belki ondan sevemedi :KK9:
Aldığım yer sadece ilk 15 gün içinde değişim yapıyormuş aylar oldu ben alalı.Mutfağa biraz enerji versin. Bugün yeniden baktım tencerelerime seviyorum ya.:KK9::KK9: Sen de renk konusuna mı takıldın neden değiştireceksin?

bernardodan aldım emin olamıyorum kalitesinden bi de benm bütün mutfak eşyalarım pembe tencereler kırmızı:KK14:

Aminnnn inşallah ):

Teşekkür ederim canım. Yeni başladım sayılır çeyize. Biraz daha olduğunda bende açacağım :KK16:

bernardodan aldım emin olamıyorum kalitesinden bi de benm bütün mutfak eşyalarım pembe tencereler kırmızı:KK14:

Benim de elim hiç bernardonun tencerelerine gitmemişti. Belki de çok kalitelidir ama bilemiyorum. Kullananlara sor bi istersen. Ben mutfakta tek bir renge takılmayayım diyorum ama sarı ağırlıklı olmuş sanki bende de:KK9::KK9: Ama her şey pembeyse ve içine sinmiyorsa değiştir. Hem değiştirme imkanın da varmış.

Canim topigin hayirli olsun guzel gunlerde kullanmak nasip olsun insallah 😍

Canım hayırlı olsun herşeyin çok tatlı:)) :nazar: İnşallah bol mutluluk, huzurla kullanırsınız:)):KK16:

Benim de elim hiç bernardonun tencerelerine gitmemişti. Belki de çok kalitelidir ama bilemiyorum. Kullananlara sor bi istersen. Ben mutfakta tek bir renge takılmayayım diyorum ama sarı ağırlıklı olmuş sanki bende de:KK9::KK9: Ama her şey pembeyse ve içine sinmiyorsa değiştir. Hem değiştirme imkanın da varmış.

bugün konuştum getirin değiştirelim dediler nasıl bi gaflet anında aldıysam tencerelerimi tek çeyiz pişmanlığım:KK9:

bugün konuştum getirin değiştirelim dediler nasıl bi gaflet anında aldıysam tencerelerimi tek çeyiz pişmanlığım:KK9:

Yine ordan mı tencere alacaksın canım yoksa yerine başka ürünler mi alacaksın? Bak en azından değişme imkanın var, benim pişmanlıklarım nolcak:KK9::KK9: Mesela kahvaltı takımımda reçellik filan yok ben bunu sonradan idrak ettim. Bi de o sütlükleri, tek demliği, yumurtalıkları napıcam ben dedim. Sanki ingiliziz sütlü çay içicez:KK9::KK9:

Gülen kavanozlarım... Dolaplarımızın içleri de önemli değil mi :KK34:

$gülen kavanozlarim.jpg

$IMG_2787.jpg

Son düzenleme:
Sebze doğrama makasım
$sebze-dograma-makasi.jpg

Ve renkli bıçaklarım
$renkli býçaklar.jpg

Babacım Bim'de görünce bana da almış:KK16::KK16::KK16:

Hayırlı olsun :) Allah Güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah :) :nazar: Annem artık bana yeter alma koyacak yer bulamıyorum diyor ama hala eksik var ben ne yapayım :KK36: :KK52: sizde böyle bir durum söz konusu değildir umarım :KK34:

Son düzenleme:
X