Kuzum baktığımız yerlerin geceliği tek kişi için 300 filan... Çok değil mi?Alkol olmasın, biraz daha bize uygun bir yer olsun istiyoruz ama öyle yerler de bunu kullanıyor gibi çok pahalı. Takıları da bozmak istemiyoruz çünkü biz büyük bir borçla evlenmiş olacağız. Bu yüzden ne kadar uygun olursa o kadar iyi bizim için kuzumZorlandığımızda dayanağımız olur onlar en azından.
Canım tam araştırmadım ama ağustos tam sezon 300 bana iyi gibi bile geldi, Tamam kişi başı değilde 2 kişi 300 olsaydı daha uygun ourdu kabul ediliyorum vardır öyle yerlerde ama size uygun olmaz cannım.
Haklısın gerçekten düşündüren bir konu. gönlünüzce olsun İnşallah
Uzuun zamandır bir şeyler eklememişim. Kargodaki ufak tefek cicilerim gelsin hemen ekleyeceğim.
Ama size şirin mi şirin yenilesi telefon kılıfımı göstermek istedim kızlar.
Dayanamadım kullandım hemen
Eki Görüntüle 1024705
Güle güle kullan canm kılıfını çok güzelmiş
Nihanım mesaj kutunu boşltır mısın
Korkmazın da seramiklerinde natura ve seravita serileri var sanırım. Kalite olarak fark var mıdır acaba, seravitanın içi daha beyaz, naturanınki krem gibi:44:
öncelikle merhaba canım ben siteye yeni üye oldum buraları yeni takip etmeye başladığm için pek bilgi sahibi değildim çeyiz konusunda zaten bir kaç ay oldu başlayalı ben seramik tencerelirimi schafer dan aldım kullanmadım da ama keşke korkmazdan alsaydım misafirlik takımlarımı kesinlikle korkmazdan almayı düşünüyorum çünkü en güvenilir ve tercih edilen marka korkmaz eğer seramik tencerelerini almadıysan düşünebilirsin buarada herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan inş :)
Hoşgeldiniz o zamanTeşekkür ederim, çok sağolun
Henüz almadım seramiklerimi evet...Ama Allah nasip ederse ben de Korkmaz düşünüyorum, iyi bir marka, inşallah seramikleri de öyledir
Uzuun zamandır bir şeyler eklememişim. Kargodaki ufak tefek cicilerim gelsin hemen ekleyeceğim.
Ama size şirin mi şirin yenilesi telefon kılıfımı göstermek istedim kızlar.
Dayanamadım kullandım hemen
Eki Görüntüle 1024705
bu şirin şeyleri özellikle aradın heralde çok sevimli bir çeyizin var canım yanlız sebze makasını nereden aldığını merak ettim :78:
cupcake olsun da ne olursa olsun yolu yok beğenirim nihanımgüle güle kullan sen de kuzum
rica ederim canım gerçekten öyleler ama..Ne kadar güzel bir yorum buÇoook teşekkür ederim beğenmeniz çok mutlu etti beni. Kimileri denk geldi, kimilerini aradım doğrusu Sebze makası bime gelmişti çok da uygun bir fiyata. Ara ara gelir diye düşünüyorum, takip edebilirsin
rica ederim canım gerçekten öyleler ama..
tamam arada uğruyayım o zaman bime saolasın
Yemek takımınız 12 den vuruyor aldıklarınızda çok güzel maşallah
Ezgişim beğendin mi çeyizlerimi... Ben biraz ayran gönüllüyüm sanırım. Ayıla bayıla alıyorum sonra biraz şüpheye düşüyorum ama işte aldık bi kereİnşallah tatlım çok sağol.
hyaırlı olsun topiğin cnm hepside çook şekerler maşallah :) bende senin gibiyim tıpkı ilk başta begenrek ayıla bayıla alıyorum sonra sitrese giriyorum güzlemid egilmi daha gzüeli avrmı vs vskafam karmakarışık oluyor sornada baş agrılaırı dün ayıla bayıla bi oturma grubu begendim cnm bu sabah vaz geçtim geri düşün artık. daha gzüeli vardır diyorum sorna aman acaba omu olsaydıı innaki berbat bi durum cnm ya bazne diyorum düğün gününe kadar uyusamda herkez herşeyi hal etse dü ğün günü uyandırsalar benii bende sitresden kurtulsam düğün günüde uyanmamda gelinsiz düğün olamz damadı tek bırakamam yani
Çeyizime yeni şirinler eklendiiii
Bu şeker mi şeker bardaklar ve onunla takım sahan bana biricik arkadaşımdan hediye.
İlk kez çeyizime böyle bir hediye aldım o yüzden çok mutluyum
Çok güzelmiş hediye almak doğrusu
Eki Görüntüle 1028730
Eki Görüntüle 1028732
Ve nihayet ben de alabildim, çok güzeller kesinlikle
Eki Görüntüle 1028734
Kızlar buraya eklediğim fotoğrafları ilk sayfaya yükleyince boyutları çok büyük oluyor, ne yapabilirim bunun için:26:
Çeyizime yeni şirinler eklendiiii
Bu şeker mi şeker bardaklar ve onunla takım sahan bana biricik arkadaşımdan hediye.
İlk kez çeyizime böyle bir hediye aldım o yüzden çok mutluyum
Çok güzelmiş hediye almak doğrusu
Eki Görüntüle 1028730
Eki Görüntüle 1028732
Ve nihayet ben de alabildim, çok güzeller kesinlikle
Eki Görüntüle 1028734