• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte 2013 gelini oslemys'in çeyizi--hadi buyrun içeri :)

çok güzelmiş. ben nişan bavulunu pek bilmiyorum çevremde pek kullanan görmedim. :6: o yüzden fazla yorum yapmam saçma olur kanımca:37:

teşekkür ederim bende birden aldım işte ... :):):)

Güle güle kullanın balayında baya lazım olacak bizimde almamız lazım ama ben hala çöp bile almadım.

allah balayımızıda göstersin inşallah hayırsı ileee ....

herşeyin özellikle yatak örtün ve benzeri nevresim takımın harika, güzel günlerde kullanırsın inşallah...

Çok teşekkür ederim çeyizimdeki favori ürünlerim onlar benim :) sende onları beğenmişsin ...

özlemciğim hepsi birbirinden güzeller güle güle kullan :)
çok teşekkürler amin daha güzelleri sizlerin olsun

böyle bakınca paniğe kapılıyorum resmen hıç bişeyım yok benım daha çok alınacak sey var.güle güle kullan şimdiden

buraya eklediklerimin hemen hepsini almaya geçen yıl ağustos ayında başladım yani 18 ağustosta mesela beyaz eşyaları aldık sözlümle o zaman sevgiliydik tabi ve devamıda geldi... şükürler olsun çok az eksiğim kaldı ve hepsini ödedim sadece yatak örtümün taksiti var 950 tl kadar taksitim kaldı o da bitse ohh dicem :):)

tabi burada bende deterjan kutusu aldım kısçeler hemde 2 tane bugün markafoniden hihihi benimde artık deterjan kutum var..
poşette kalmasın kalanıda 2. de saklarım diye düşündüm...

Eki Görüntüle 497782
$33A23FC3-E61F-13A6-01EF125A6AEB4309_b.jpg
$0984348_431.jpg
$images.jpg

çeyizim için en son aldıklarım lokumluk ve deterjan kutusunu az önce aldım bekliyorum gelmelerini...
böyle alışveriş yapıp sizlerle paylaşmak çoook keyifli

böyle bakınca paniğe kapılıyorum resmen hıç bişeyım yok benım daha çok alınacak sey var.güle güle kullan şimdiden

benımde düğünüm 2013 inşallah ama hiç bir şey almadım daha :50::50:

öslemys çeyizlerin cok guzeller inşallah bır omur sevdığınle kullanmayı nasıp etsın allah

sana EVİMEAL.COM hakkında yardımcı olamayacagım cunku hıc alışveriş yapmadım malesef :((

tupperlar hakkında birşey soracagım cevremde hıc tupper kullanan yokta nasıl urunler ?? yanı normal saklama kaplarından ne gıbı farkları var? normal saklama kapları alsam onun yerıne daha ucuz degıl mı??

benımde düğünüm 2013 inşallah ama hiç bir şey almadım daha :50::50:

öslemys çeyizlerin cok guzeller inşallah bır omur sevdığınle kullanmayı nasıp etsın allah

sana EVİMEAL.COM hakkında yardımcı olamayacagım cunku hıc alışveriş yapmadım malesef :((

tupperlar hakkında birşey soracagım cevremde hıc tupper kullanan yokta nasıl urunler ?? yanı normal saklama kaplarından ne gıbı farkları var? normal saklama kapları alsam onun yerıne daha ucuz degıl mı??

Benim annem tupper delisidir.Aman tupperlarımı götürmeyin, aman kimseye vermeyin boyutunda:)Açıkcası çok gerekli mi hayır değil.ama ne var ki normal bi kapta sakladığınız şey 3 güne bozlurken tupper bu süreyü 7 8 güne kadar koruyor.Bizde alınan yeşillik hemen yıkanıp tupperlara koyulur ve bir hafta sonraki alışverişe kadar taze bir şekilde duruyor.Bir yandan da çok pahalı, işinizi görecek olan 1 tupper set almanız yeterlidir, gerisini normal alırsınız diye düşünüyorum.

Benim annem tupper delisidir.Aman tupperlarımı götürmeyin, aman kimseye vermeyin boyutunda:)Açıkcası çok gerekli mi hayır değil.ama ne var ki normal bi kapta sakladığınız şey 3 güne bozlurken tupper bu süreyü 7 8 güne kadar koruyor.Bizde alınan yeşillik hemen yıkanıp tupperlara koyulur ve bir hafta sonraki alışverişe kadar taze bir şekilde duruyor.Bir yandan da çok pahalı, işinizi görecek olan 1 tupper set almanız yeterlidir, gerisini normal alırsınız diye düşünüyorum.

evet cok mantıklı bır set alıp deneyıp daha sonra karar verıp yavaş yavaş almak yada almamak... acıkcası dahhıc birşeyım yokken tupper a para bayılmak ıstemıyorum gıda muhendısı oldugum için plastık turevleri ve teflonlara karsı bır antıpatı oluştu okuldayken o yuzden olabılır bu karsı durusum. ama yıne de cok teşekkur ederım yorumlarınız için :46:

6- 7 yıl önce 1450 tl ye alındıııı canımcım şimdilerde 1800 civarı sanırım

kızlar trendyol da days in colors var ordan hediye çeki olan var mı bir de bu marka nasıl nevresim takımı alayım diyorum bilgisi olanlar lütfen yardım

kızlar trendyol da days in colors var ordan hediye çeki olan var mı bir de bu marka nasıl nevresim takımı alayım diyorum bilgisi olanlar lütfen yardım

days inn colors güzel mrkadır canım.. güvenle alabilirsin ama yinede 62 tel falan olmasına dikkat et 57 tel biraz daha elek gibi oluyor.
yada ranforce falan al..

canımmm çok teşekkür ederim bu saatte kimseler kalmadı diye düşünmüştüm forumda yetiştin imdadıma tamam canım bakayım o ayrıntıya.

days inn colors güzel mrkadır canım.. güvenle alabilirsin ama yinede 62 tel falan olmasına dikkat et 57 tel biraz daha elek gibi oluyor.
yada ranforce falan al..

şimdi buldum ranforce peki 4 mevsim set nasıl oluyor uyku seti gibi mi

Son düzenleme:
canım sayfanı meşgul ediyorum hep ama ranforce da dokuma sıklığı 56 tel diyor anlamadım,

Back