Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet caanım 2013de inşallah düğün nişanın hemen ertesi alacağım çünkü maaşı alıp harcıyorum eğer borçlu olursam öderim boşa harcama yapmamış olurum..birde nişanım düğün gibi olacak uzağa gideceğim için nişanı daha özel yapmak için neler yapmam lazımeğer düğün tarihin 2013 ise ve maddi imkanın varsa biran önce başla derim..
hepsinden grup halinde alamazsın ilk etapta bence herşeyden 1 er tane almasın..
mesela
1-2 nevresim
teflon tencere ve tava 1 er yani (şuan tefalde 1 alana 1 bedava mesela)
pike
porselen en azından şık bir günlük takım mesela bernardodan falan benim aldıkalrıma bakabilrsin ilk sayfada farklı modellerde var..(günlük çatal bıçağı ve meşrubat bardaklarıda oluyor içinde fiyatı da 300 tl gibi en azından günlük kullanacakların aradan çıkar.)
mutfakla ilgili saklama kapları
çaydanlık
bornoz takımı
çay ve su bardakları
bence ilk etapta gerekli bunlar.
evet caanım 2013de inşallah düğün nişanın hemen ertesi alacağım çünkü maaşı alıp harcıyorum eğer borçlu olursam öderim boşa harcama yapmamış olurum..birde nişanım düğün gibi olacak uzağa gideceğim için nişanı daha özel yapmak için neler yapmam lazım
Kızlar az önce adını sizden duyduğum altıncı caddeden bunları aldım
2 adet siyah ve kahve tonları 3 lü havlu seti
taç bambu hamam takımı
toplamda 152,90 tuttu arkadaşımın avea hattı sayesinde 55 tl indirim aldım havalara uçuyorummm şuanda 3 lü havluların ikiside bedavaya geldi..
Nasıllar sizce bu tonlar yoktu çeyizde
Eki Görüntüle 482448 Eki Görüntüle 482449 Eki Görüntüle 482450
çook güzeller güle güle kullan
çok şıklar özlemcim güle güle kullan beğendimm ben
Kızlar az önce adını sizden duyduğum altıncı caddeden bunları aldım
2 adet siyah ve kahve tonları 3 lü havlu seti
taç bambu hamam takımı
toplamda 152,90 tuttu arkadaşımın avea hattı sayesinde 55 tl indirim aldım havalara uçuyorummm şuanda 3 lü havluların ikiside bedavaya geldi..
Nasıllar sizce bu tonlar yoktu çeyizde
çok beğendim canım hem bambu hem de taç daha nolsun
altıncıcadde acea indiri candır diyorum
iyi günlerde kullan canım çok güzeller sanırım çamaşır makinamız aynı ben çok memnunum samsungdan
iyi günlerde kullan canım çok güzeller sanırım çamaşır makinamız aynı ben çok memnunum samsungdan
Maşallah canım, herşeyin çok güzel, inşallah severek ve huzurla hepsini kullandığın günleri görürsün.
Sende benim gibi tupperware konusunda pek bir bonkör davranmışsın...
Ama çokta iyi yapmışsın, güle güle kullan...
Mutluluklar dilerim...
amin çok teşekkürler...
evet tupper bir ara cidden tutkum olmuştu satıyor ve alıyordum..
bu eklediklerim sadece yarısı canım..
allah sanada güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
KIZLAR az önce markafoni beverly hills polo club tan hem benim nişan bavulum hemde sözlümün nişan bavulu olarak kullanmak için bu 3 lü seti aldık nasıl sizce
heyecanla gelmesini bekliyorumm
Eki Görüntüle 483536
KIZLAR az önce markafoni beverly hills polo club tan hem benim nişan bavulum hemde sözlümün nişan bavulu olarak kullanmak için bu 3 lü seti aldık nasıl sizce
heyecanla gelmesini bekliyorumm
Eki Görüntüle 483536