• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte 2013 gelini oslemys'in çeyizi--hadi buyrun içeri :)

canım merhaba hoşgeldin.

madem nişanın bu kadar yakın şimdi masrafınızda vardır sizin bence nişandan sonra başla bu işlere düğün tarihi ne zaman muhtemelen 2013 dür..

eğer düğün tarihin 2013 ise ve maddi imkanın varsa biran önce başla derim..

hepsinden grup halinde alamazsın ilk etapta bence herşeyden 1 er tane almasın..
mesela

1-2 nevresim
teflon tencere ve tava 1 er yani (şuan tefalde 1 alana 1 bedava mesela)
pike
porselen en azından şık bir günlük takım mesela bernardodan falan benim aldıkalrıma bakabilrsin ilk sayfada farklı modellerde var..(günlük çatal bıçağı ve meşrubat bardaklarıda oluyor içinde fiyatı da 300 tl gibi en azından günlük kullanacakların aradan çıkar.)
mutfakla ilgili saklama kapları
çaydanlık
bornoz takımı
çay ve su bardakları

bence ilk etapta gerekli bunlar.

eğer düğün tarihin 2013 ise ve maddi imkanın varsa biran önce başla derim..

hepsinden grup halinde alamazsın ilk etapta bence herşeyden 1 er tane almasın..
mesela

1-2 nevresim
teflon tencere ve tava 1 er yani (şuan tefalde 1 alana 1 bedava mesela)
pike
porselen en azından şık bir günlük takım mesela bernardodan falan benim aldıkalrıma bakabilrsin ilk sayfada farklı modellerde var..(günlük çatal bıçağı ve meşrubat bardaklarıda oluyor içinde fiyatı da 300 tl gibi en azından günlük kullanacakların aradan çıkar.)
mutfakla ilgili saklama kapları
çaydanlık
bornoz takımı
çay ve su bardakları

bence ilk etapta gerekli bunlar.
evet caanım 2013de inşallah düğün nişanın hemen ertesi alacağım çünkü maaşı alıp harcıyorum eğer borçlu olursam öderim boşa harcama yapmamış olurum..birde nişanım düğün gibi olacak uzağa gideceğim için nişanı daha özel yapmak için neler yapmam lazım

evet caanım 2013de inşallah düğün nişanın hemen ertesi alacağım çünkü maaşı alıp harcıyorum eğer borçlu olursam öderim boşa harcama yapmamış olurum..birde nişanım düğün gibi olacak uzağa gideceğim için nişanı daha özel yapmak için neler yapmam lazım

ah cancağızım tamda adamına sordun bende daha nişan yapmadım eylül 23 kısmetse...
bende neler yapsam diye düşünüyorum ...
ben eminönünden falan güzel hatıra tarzında verebileceğim bişeler bakıcam nişanıma gelenlere vermeye .. ama nasıl birşey alacağımı henüz kestiremedim.sende bu tarz özel bişiler dağıtabilirsin misafirlerine

Kızlar az önce adını sizden duyduğum altıncı caddeden bunları aldım
2 adet siyah ve kahve tonları 3 lü havlu seti
taç bambu hamam takımı
toplamda 152,90 tuttu arkadaşımın avea hattı sayesinde 55 tl indirim aldım havalara uçuyorummm şuanda 3 lü havluların ikiside bedavaya geldi..
Nasıllar sizce bu tonlar yoktu çeyizde

$0079006_0545 HAMAM SETİ TAÇ.jpg $jacquard_kahve.jpg $jacquard_siyah HAVLU SET.jpg

taç bambu hamam takımı
toplamda 152,90 tuttu arkadaşımın avea hattı sayesinde 55 tl indirim aldım havalara uçuyorummm şuanda 3 lü havluların ikiside bedavaya geldi..

Son düzenleme:
çook güzeller güle güle kullan :nazar:

hatırlarsan senin çeyizinde yorum yapmıştım hamam takımın hoşuma gitti diye..
farkettim bende çeyizimde hamam olmadığını böylesine indirimi yakalayınca hemen aldım
bide ben bambu istiyordum çok güzel oldu.
senin çeyiz bana fikir verdi anlayacağın canım

taç bambu hamam takımı

çok beğendim canım hem bambu hem de taç daha nolsun :52:
altıncıcadde acea indiri candır diyorum :9:

iyi günlerde kullan canım çok güzeller sanırım çamaşır makinamız aynı ben çok memnunum samsungdan

Maşallah canım, herşeyin çok güzel, inşallah severek ve huzurla hepsini kullandığın günleri görürsün.
Sende benim gibi tupperware konusunda pek bir bonkör davranmışsın... :9:
Ama çokta iyi yapmışsın, güle güle kullan...
Mutluluklar dilerim... :16:

iyi günlerde kullan canım çok güzeller sanırım çamaşır makinamız aynı ben çok memnunum samsungdan

Maşallah canım, herşeyin çok güzel, inşallah severek ve huzurla hepsini kullandığın günleri görürsün.
Sende benim gibi tupperware konusunda pek bir bonkör davranmışsın... :9:
Ama çokta iyi yapmışsın, güle güle kullan...
Mutluluklar dilerim... :16:

amin çok teşekkürler...
evet tupper bir ara cidden tutkum olmuştu satıyor ve alıyordum..
bu eklediklerim sadece yarısı canım..
allah sanada güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

amin çok teşekkürler...
evet tupper bir ara cidden tutkum olmuştu satıyor ve alıyordum..
bu eklediklerim sadece yarısı canım..
allah sanada güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Amin canım cümlesine inşallah...
Keşke bende Tupperware satışı yapsaymışım diyorum bazen...
Bari kendi kendime almış olurdum :))))

Neyse, olmuşa çare yok demişler.
:34:

KIZLAR az önce markafoni beverly hills polo club tan hem benim nişan bavulum hemde sözlümün nişan bavulu olarak kullanmak için bu 3 lü seti aldık nasıl sizce

heyecanla gelmesini bekliyorumm

$POLO BAVUL.jpg

KIZLAR az önce markafoni beverly hills polo club tan hem benim nişan bavulum hemde sözlümün nişan bavulu olarak kullanmak için bu 3 lü seti aldık nasıl sizce

Eki Görüntüle 483536

çok güzelmiş. ben nişan bavulunu pek bilmiyorum çevremde pek kullanan görmedim. :6: o yüzden fazla yorum yapmam saçma olur kanımca:37:

Eki Görüntüle 483536

Güle güle kullanın balayında baya lazım olacak bizimde almamız lazım ama ben hala çöp bile almadım.

Back