• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte 2013 gelini oslemys'in çeyizi--hadi buyrun içeri :)

hemen bakıyorum canım :34:
hayırlı uğurlu olsun inş

Son düzenleme:
$62669864.jpg$86322313.jpg

son aldığım cicişlerimmmmmmmmmmmm kızlarrrrrr:9:

Son düzenleme:
kızlar bu sabah markafoniden aldığım twigy ev botu ,ev babeti ve terliklerm telik ikisinide aynı model ama farklı renk aldım diğerlerini beğenmedim ... 1 tane ev botuda sevdiceğime aldım..
o istemedi giymem dedi ama soğuklar bastırsın eminim giyecektir totosu donmaya başlayınca :) :1:

$bayan ev botu.jpg
$erkek ev botu.jpg
$ev babeti.jpg
$gri terlik.jpg
$kahve terlik.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel düzenlemişsin seçmişsin herşeyini çok beğendim.
Zevklerimiz de çok benziyo çoğu şey benim aldığım veya beğenip almayı düşündüğüm şeyler..
Güle güle mutlu günlerde kullanın
:nazar:

Çok güzel düzenlemişsin seçmişsin herşeyini çok beğendim.
Zevklerimiz de çok benziyo çoğu şey benim aldığım veya beğenip almayı düşündüğüm şeyler..
Güle güle mutlu günlerde kullanın
:nazar:

TEŞEKKÜR ederim arkadaşım ....
umarım beğendiğin herşeyi almak sanada nasip olur ....
merak ettiğin birşey olursa aldığım yer fiyat vs. yardımcı olmak isterim ..

Özlemcim ev botlarndan bnde alıcam çok güzeller gerçektenn bnm dobişkoyada alayımmm bariiiiii

Özlemcim ev botlarndan bnde alıcam çok güzeller gerçektenn bnm dobişkoyada alayımmm bariiiiii

al şekercim all benimki ısrarla istemem dedi ama ben yinede aldım ben tanırım onu sıcağı sever şimdi kendine yediremiyo evde böle bişey giymeyi :1:
ama kışın tv karşısın battaniyeyele oturup ayaklardada sıcacık ev botlarıyla film izlemenn keyfi başka olur diye düşündümmm :17::17::31::31: hayal işteee anlarsın sen :34::16:

selam arkadaşlar şu sıralar çeyiz alışverişinde hız kestim sayılır çünkü artık pek fazla eksiğim kalmadı bundan sonrası ev tutulduktan sonra belli olacaktır...

en son tefal actifry aldım kendime ve arçeliğin lal serisi totst makinesini ( ((tost makinesini tupperdan temsilci bir arkadaşımdan aldım ona tupperware hediye göndermiş bende de fazladan tupper ürünleri vardı çünkü bende temsilciyim anlayacağpınız tos makinesi ile tupper ürünlerimi takas ettim nakit para vermedim)))...:32::32:

Eki Görüntüle 586838

$arcelik-k-8030-tg-lal-tost-makinesi~8243621.jpg

iyi yapmışsın güle güle kullan yeni aldıklarını :1:
bende hediyeler ve harçlğım olsun diye avona üye oluyorum :16:

ek iş çok güzel oluyor eğer satabilecek azda olsa bir çevren birazda satacak kabiliyetin varsa kesinlikle yapmalısın

önceden ablam yapıyodu çokta güzel satışlar yapardı sıra bende şimdi çalıştığım için çevre ister istemez oluyo çoğunda gözüm yok biraz harçlık çıksın ve hediyeler bana gelsin yeter :1:

çeyizlerin herşeyin mükemmel canım çok beğendim hayırlı uğurlu olsun aşk dolu yuvanda mutlulukla kullanmak nasip olsun inş.:nazar::16:

yeni çeyizlerinde hayırlı olsun canım hepside çok güzeller :16:

ah canım benim teşekkürler ..

çeyizlerin herşeyin mükemmel canım çok beğendim hayırlı uğurlu olsun aşk dolu yuvanda mutlulukla kullanmak nasip olsun inş.:nazar::16:

amin arkadaşım inşallah ...teşekkürler

Hepsi birbirinden güzel, çok beğendim.. Allah sağlıkla, mutlulukla kullanmanızı nasip etsin.. :)

amin inşallah..
daha güzelleri sizlerin olsun teşekkürler

Back