- 31 Ağustos 2007
- 543
- 4
- 40
- Konu Sahibi yosuntuttum
teşekkür ederim canım saol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topik güncellensin un utulmasınnnnnn
ayyyy kızlarrrr41 kere maaşallahhhh
harika bi topikkkk bebiş bolluğu var burada
hepsi de birbirinden güzel,allah sizlere bağışlasın yavrularınızı...
bende kasım annesi olucam hayırlısıylaaaa inşallah rabbim sizlerindeki gibi
kucağımıza almayı nasip etsin...
hepinizin gözüaydın ve geçmiş olsun....
kikoleyyim benim bu topiği oluşturma amacım temmuzda doğan bebeklerin ilk halleri elimize ulaşan ilk resimlerini bir arada tutmaktı..
ha temmuzda doğum yapan ama burda resmi olmayan varsa abana gönderdin bende eklerim hemen tabiki...
yada se şöyle oldun yeni resimleride olsun dersen o topiğide nesquik açtı ya gün gün fotoğprafları die....
ben bu resimleri geçmişten topladım öyle açtım bu topiği..???? sence nasıl güncelleyelim..2009 temmzu anneleri bebeğinizin resmi yoksa eğer buraya koyun biz ilk sayfaya alırız ....:lepi:
kikoleyyim benim bu topiği oluşturma amacım temmuzda doğan bebeklerin ilk halleri elimize ulaşan ilk resimlerini bir arada tutmaktı..
ha temmuzda doğum yapan ama burda resmi olmayan varsa abana gönderdin bende eklerim hemen tabiki...
yada se şöyle oldun yeni resimleride olsun dersen o topiğide nesquik açtı ya gün gün fotoğprafları die....
ben bu resimleri geçmişten topladım öyle açtım bu topiği..???? sence nasıl güncelleyelim..2009 temmzu anneleri bebeğinizin resmi yoksa eğer buraya koyun biz ilk sayfaya alırız ....:lepi: