ya ben şu kanlıcayı çok merak ediyorum, oraya hiç gitmedim
bende geldim bayılırım istanbula boğaza adalara gerçektende büyülü bir şehir şehir hatları vapurlarını bile özledim ah istanbul aaah
ah can evimden vurdunuz beni..istanbul'um benim ebedi aşkım öyle zamansız kopmak zorunda kaldık ki birbirimzden herkesn imthanı en sevdıgyle olurmus ben de dogup buyudugum nefes aldıgım hayat buldugum sehırden taa nerelere geldım amansız..en kısa zamanda kavusmak tek dılegım canıma..bugun ne tesaduftur kı aksam ıstanbul yolcusuyum ve cok mutluyum cunku her zamankı gıbı burnumda tutuyor vatanım..bogazdan gecerken otobus ben yıne ıkı elle cama yapısacagım ve ben geldım nıdalarıyla ıstanbul'uma kavusacagm nasıpse..gercekten bu sehre ask bambska bısey anlatılmaz yasanır ..
kızlar bensiz olmazdı bu konu bende geldim
biz bu yaz balayına gittik ve hayatımda ilk kez istanbul için ağladığımı bilirim.
ben bazen diyorum çok pahalı şehir gidip başka yerde yaşamak lazım falan diye ama yok yapamam dayanamam
Bende geldim burdayım...aşkolsun canım hiç haber vermiyosun böyle bir topik açtım diye bende şimdi gördüm geldim.
iyi akşamlar istanbulummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?