İstanbul'u Sevenler Kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
00017.jpg

BAYILIYORUM İSTANBUL A
y1pF9fCDJ556oo1-1Iz9WDGr90a1UsCPjPE0FFAZf_oXksL5JczpCAbiKCMbvf_CoXQ

bende geldim bayılırım istanbula boğaza adalara gerçektende büyülü bir şehir şehir hatları vapurlarını bile özledim ah istanbul aaah

hoş geldin ablacım
kim bayılmıyor ki bu şehire
trafiği çok yoğun ama olsun
ablacım özlediysen gel
ben seni başımın üstünde ağırlarım.
ne iç çekiyosun anacımŞeniz

ah can evimden vurdunuz beni..istanbul'um benim ebedi aşkım öyle zamansız kopmak zorunda kaldık ki birbirimzden herkesn imthanı en sevdıgyle olurmus ben de dogup buyudugum nefes aldıgım hayat buldugum sehırden taa nerelere geldım amansız..en kısa zamanda kavusmak tek dılegım canıma..bugun ne tesaduftur kı aksam ıstanbul yolcusuyum ve cok mutluyum cunku her zamankı gıbı burnumda tutuyor vatanım..bogazdan gecerken otobus ben yıne ıkı elle cama yapısacagım ve ben geldım nıdalarıyla ıstanbul'uma kavusacagm nasıpse..gercekten bu sehre ask bambska bısey anlatılmaz yasanır ..

seni aramızda göemek çok güzel
evet malesef bazen ayrı düşmek
zorunda kalıyoruz hayat bir imtihan
sende umarım sevdiğin özlediğin bu şehire
kavuşursunnn canım bu arada
hoş geldin istanbulaŞeniz

kızlar bensiz olmazdı bu konu bende geldim
biz bu yaz balayına gittik ve hayatımda ilk kez istanbul için ağladığımı bilirim.
ben bazen diyorum çok pahalı şehir gidip başka yerde yaşamak lazım falan diye ama yok yapamam dayanamam

olurmu canım tabiiiiiiiiii
ben 3 yıl istanbul dışında yaşadım
orasıda çok güzel bir yerdi.
ama istanbulun ambiyansı başka
evet çok seviniriz hafta sonu gittğimiz
yerlerin resimlerini çeker burda paylaşırsakŞeniz

gnay5pb9.jpg

w567.png

istanbulu sevenler hepiniz de hoşgeldiniz

yahu topu topu bu kadarmı istanbul seven var .
hadi istanbulu seven kk hatunları bekliyoruzŞeniz

Bende geldim burdayım...aşkolsun canım hiç haber vermiyosun böyle bir topik açtım diye bende şimdi gördüm geldim.

iyi akşamlar istanbulummmmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnn
istanbulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN

iyi pazarlar

Ben olmazsam olmaz buradahihoyyyt

Bizim bu sevgimizin adı "aşk" olmalı bence. Aksi mümkün değil. Her sabah ya da akşam trafikten, tıklım tıklım araçlarından bunaldığımız, hafta sonu trafik yüzünden saatlerimizi yollarda harcadığımız, kapkaççılarından, yer yer kirliliğinden, karmaşasından yakındığımız bir İstanbul...

Ve aynı zamanda; asla bırakmayı düşünmediğimiz, uzun tatillerde bile özlediğimiz, gürültüsüne bile hasret kaldığımız, tiyatrolarıyla, konserleriyle, festivalleriyle önümüze geniş bir yelpaze sunduğu, kolayca güzel bir manzaraya erişebildiğimiz(Boğaz ya da Adalar manzarasına karşı banka oturmanın bile satın alınamayacak ne kadar büyük bir zenginlik olduğunu farketmek...) için tekrar tekrar "canım İstanbul" dediğimiz bir İstanbul.

Her gittiğimiz tatilde yediğimiz simitleri, "amaan nerede İstanbul'dakiler nerede bunlar" diye eleştirmemiz, gördüğümüz güvercinlerin hemen İstanbul'u hatırlatması "aa İstanbul'dan mı gelmişler acaba?" diye çocuksu bir düşünceye kapılmamız "aşk"tan değil de nedendir sizce arkadaşlar?

ara ara istanbul aşıkları için geçen yıl çektiğim istanbul resimlerini ekleyim gözünüz gönlünüz açılsın

s5000968kk5.jpg

Back