• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullu Bayanlar Üsküdara Giderken :)

/COLOR]

Kızzz küboş nerden bineceksiniz vapura ben de anneme falan gelirim belki ordan buluşur gideriz olma mı hacı:27:

Bilmiyomki hiç gitmedim oraya beşiktaşa giderim ordan vapurla geçerim.Gel annene beraber gidelim panpa :4:Kaybolursakta beraber kayboluruz:1:

Bilmiyomki hiç gitmedim oraya beşiktaşa giderim ordan vapurla geçerim.Gel annene beraber gidelim panpa :4:Kaybolursakta beraber kayboluruz:1:

Bence de Beşiktaş'tan geçeriz canım ya da anneme gidersem gerçekten belkim babamı yakalayabilirsem evde ona da bıraktırabilirim çok hain planlarım var :23: Allah' ım Pazar gününe ev taşıyacağım ama ben C.tesi için gezme planları yapıyorum Biri beni durdursun :52::52::52: :27:

Bende çok gelmek istiyorum senelerdir forumu takip ediyorum
artık aktif olmam lazım sanırımmm :) çoook heyecanlıyım şimdiden :21: :64:

kız alıcı bjk bacım ben leventi neyimde bilmiom be ben biraz cahil kaldım:1::1: daha aktif biyer olsa mesela karşıya geçmek için eminönü sirkeci fln olsa ordan geçsek vapurnan püfür püfür:1::1: bide face msn neyim varsa ekle beni yafrum:1:

kız alıcı bjk bacım ben leventi neyimde bilmiom be ben biraz cahil kaldım:1::1: daha aktif biyer olsa mesela karşıya geçmek için eminönü sirkeci fln olsa ordan geçsek vapurnan püfür püfür:1::1: bide face msn neyim varsa ekle beni yafrum:1:

Ekledim panpa msnye:10::10:Beşiktaşta buluşsak ya olmamı?Sen nerde oturuyordun:24:

Back