Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo bulusma var deryacık ordayım ınsallah 2 temmuz bekle bıtlı bıtlerını dagıtıcak hepıcınıze kız ceyda hatunu sanada verıcem bıtımı
Anammm ver bacım verr kızzz senle de buluşmuş olucaz di mi yirim
/COLOR]
Kızzz küboş nerden bineceksiniz vapura ben de anneme falan gelirim belki ordan buluşur gideriz olma mı hacı
ooo bulusma var deryacık ordayım ınsallah 2 temmuz bekle bıtlı bıtlerını dagıtıcak hepıcınıze kız ceyda hatunu sanada verıcem bıtımı
Bilmiyomki hiç gitmedim oraya beşiktaşa giderim ordan vapurla geçerim.Gel annene beraber gidelim panpa Kaybolursakta beraber kayboluruz
he bebem senınlede bulusucaz ılk kez
Şekerim junior bitliyi de getiricek misin
Bende merak ediyodum seni bitliHem bitli hem manken merak ettim valla kesin gel
a ayıp ettın kanbersız bulusma olurmu onu bırakıpda ben gezememkı kız onuda getırcem dabı
ay ben çocukları çok severim hee sizi untuup bol bol onunla oynarım
hehe ama cantanda bı adet parfum ve makyaj malzemesı oje bulundurusan ıyı olur ojede pembe olursa ooo tammdır etegınden ayrılmaz benım kız kokos hatunlara bayılırda
hehe neyımı merak edıorsun kız ben mumkun oldunca bulusmalara gelırdım egerkı sende vardın ıse bılemıcemde
Bende çok gelmek istiyorum senelerdir forumu takip ediyorum
artık aktif olmam lazım sanırımmm :) çoook heyecanlıyım şimdiden
Bende çok gelmek istiyorum senelerdir forumu takip ediyorum
artık aktif olmam lazım sanırımmm :) çoook heyecanlıyım şimdiden
kız alıcı bjk bacım ben leventi neyimde bilmiom be ben biraz cahil kaldım daha aktif biyer olsa mesela karşıya geçmek için eminönü sirkeci fln olsa ordan geçsek vapurnan püfür püfür bide face msn neyim varsa ekle beni yafrum
Ekledim panpa msnyeBeşiktaşta buluşsak ya olmamı?Sen nerde oturuyordun