• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullu Bayanlar Üsküdara Giderken :)

pehliiiiiiim altta görüyorum seni yatalım artık yarın yalan olacak valla

İstanbulun iki ucundan kalkıp buluşucaz zaten:29:

Herkeslere iyi geceler öpüyorum sizleriiiiii

kızlar foto istiyor musunuz yarın bizden:40:

İyi geceler kuzulaarrrrr

İyi geceler kuzulaarrrrr

Elbette istiyoruz tatlım fotosuz olur mu :66::66: keyifli bir buluşma diliyorum size kızlar öpüldünüz :71:

kısmet canım benim yaa
İnşallah başka buluşmalarda tekrar görüşürüz
aynen öyle tatlım kısmet valla :31:

İyi geceler kuzulaarrrrr
istiyoruzzz evettttt :32:

İyi geceler kuzulaarrrrr

tamam canım benim yarın görüşmek üzere

sen merak etme yarın kadıköydeyiz

çok öpüyorum herkezi iyi geceler Allah'a emanet olun:90::90::90::90::90::90:

günaydın hanımlar nasılsınız bakim :3: alici-bjk altta gördüm seni nasılsın neler yapıyorun tatlım

kendi aramızda bi toplaşamadık bari orda buluşalım dimi kuzum:69:
nilgün olmayacak ama yine de eksiğimiz var, tuğçeyi de göremedim yazanlar arasında
becerebilirsek sonra biz bi daha toplanmaya çalışalım :67:
hatta ceydacım taşınmayı bitirsin bi hayırlı olsuna gidelim:69:
ayrıca bana da beklerim :46:

Evet şekerim biz bulaşamadan büyük buluşma gerçekleşti:66:Tuğçeye özelden yazdım ama görmedi sanırım kontör alınca mesaj atcam onada:49:Nilgün tatilde olcakmış malesef bidahakine inş:59:
Ceydaya gidelim bize kek börek yapsın yeni evini pisletelim:27::1:Banada gelin kendi evim değil annemlerin evi ama olsun genede gelin onları kovarım been:60:

Evet şekerim biz bulaşamadan büyük buluşma gerçekleşti:66:Tuğçeye özelden yazdım ama görmedi sanırım kontör alınca mesaj atcam onada:49:Nilgün tatilde olcakmış malesef bidahakine inş:59:
Ceydaya gidelim bize kek börek yapsın yeni evini pisletelim:27::1:Banada gelin kendi evim değil annemlerin evi ama olsun genede gelin onları kovarım been:60:

delüüü :60::60::60::60::60: Amann pislensin canım ne olcak yeter ki gelin siz :21:

ayshhh amma çok yazı yazılmış okuyım dedim yetişemedim valla 2 temmuzamı ertelediniz beöylesi daha iyi olmuş tabi ben 1 temmuzda tatile çıkabilirim eğer çıkmazsam cumartesi ordayım pek bilmemekle beraber kaybola yuvarlana gelirim:1::1::1:

delüüü :60::60::60::60::60: Amann pislensin canım ne olcak yeter ki gelin siz :21:
Hee valla pislensin diye temizliyoz zaten evleri:27::26:
haftaya yapıcaz de mi şimdi buluşmayı
son karar o yani kızlar
Öyle gözüküyor canım umarım değişmez:13:
ayshhh amma çok yazı yazılmış okuyım dedim yetişemedim valla 2 temmuzamı ertelediniz beöylesi daha iyi olmuş tabi ben 1 temmuzda tatile çıkabilirim eğer çıkmazsam cumartesi ordayım pek bilmemekle beraber kaybola yuvarlana gelirim:1::1::1:

Gelebilirsin umarım tatlım:34:Seninki napıyor sayıyonmu şafak?:32:
Bende bilmiyom ya levent tarafından yada gültepe buluşup beraber gidelim.Bu tarafta oturan var mı,huhuuu:4:

Bizi davet eden yok sanırıımmmm:19:
iyi bende kadıköye giderim çay içerken resim çekerim akşam eklerim hepiniz kıskanırsınızzz:63::63::63::63::63:
:31::31::31::31::31::31:

ayy aşkolsun deryacım ben hepinizi davet ediyoum kuzum :70:
Hee valla pislensin diye temizliyoz zaten evleri:27::26:

Öyle gözüküyor canım umarım değişmez:13:

Gelebilirsin umarım tatlım:34:Seninki napıyor sayıyonmu şafak?:32:
Bende bilmiyom ya levent tarafından yada gültepe buluşup beraber gidelim.Bu tarafta oturan var mı,huhuuu:4:

Kızzz küboş nerden bineceksiniz vapura ben de anneme falan gelirim belki ordan buluşur gideriz olma mı hacı:27:

Back