ama ben kimseyi tanımıyorum yoksa gelirdim
canım birbirini tanımayan bir sen değilsin gerçi tyarih değişince benim gelmemi zaman belirleyecek ama , sen de gel yani kaçırma burada herkes tanışıp, kaynaşıyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben kimseyi tanımıyorum yoksa gelirdim
çok mutluyum en sonunda kendime yakın birini buldum burda bende sancaktepede oturuyorum deryanın bahsettiği arkadaşı benim
Önceki buluşmada bizde birbirimizi tanımıyorduk ama çokta güzel geçmişti.
Amaç zaten yeni arkadaşlıklar edinmek
Gelirsen mutlu oluruz bekliyoruz
canım birbirini tanımayan bir sen değilsin gerçi tyarih değişince benim gelmemi zaman belirleyecek ama , sen de gel yani kaçırma burada herkes tanışıp, kaynaşıyor...
evet ama siz en azından burdan tanıyordunuz birbirinizi, ben forumdanda kimseyle konuşmadım şimdiye kadar
biliyorsun şekerim her buluşmada ben varım süper olacak deniz nazır ohhh püfür püfür essin
evet evet bahsettiğim arkadaşçok mutluyum en sonunda kendime yakın birini buldum burda bende sancaktepede oturuyorum deryanın bahsettiği arkadaşı benim
Canım bizde bir önceki buluşmada birbirimizi hiç tanımıyorduk ama hiç yabancılık çekmedik zaten daha baya süre var buradayazışa yazışa tanımış kadar oluyorsunama ben kimseyi tanımıyorum yoksa gelirdim
ayyy süpersin can yaa valla tarihi alırken çok korktum ceydaya uymaz diye amaTarih ileri alınmış kızlar, olsun yine de gelmeye çalışacağım -ki büyük ihtimalle gelirim inş.
İnş şekerim bende gelcem bekarım zatii özgürüm hürüm hehee
Kızlar aslında piknik yapsak bigün o da çok eğlenceli olurdu
inşallah gelebilirsin canımcanım birbirini tanımayan bir sen değilsin gerçi tyarih değişince benim gelmemi zaman belirleyecek ama , sen de gel yani kaçırma burada herkes tanışıp, kaynaşıyor...
bende sevindiiiimmmmoleyyyyyyyy çok sevindim bende sancaktepedeyim güzelimmmm
canım daha buluşmaya çok var zaten takılırsan bu topiğe o zamana kadar tanışmış oluruz bileevet ama siz en azından burdan tanıyordunuz birbirinizi, ben forumdanda kimseyle konuşmadım şimdiye kadar
Kızlar
ben yeni üye değilim ama kimseyle bir sohbetim yook.. Ben gelsem nasıl tanıcam sizii biri özelden numarasını yollasaa olmaa mı ?
ama ben sanal olarak bile kimseyle arkadaş olmadım
Tamam şekerim 2 temmuz olcak sanırım gelmemezlik yapmak yokk
Tarih ileri alınmış kızlar, olsun yine de gelmeye çalışacağım -ki büyük ihtimalle gelirim inş.
İnş şekerim bende gelcem bekarım zatii özgürüm hürüm hehee
Kızlar aslında piknik yapsak bigün o da çok eğlenceli olurdu
Kızlar
ben yeni üye değilim ama kimseyle bir sohbetim yook.. Ben gelsem nasıl tanıcam sizii biri özelden numarasını yollasaa olmaa mı ?
kendi aramızda bi toplaşamadık bari orda buluşalım dimi kuzum
nilgün olmayacak ama yine de eksiğimiz var, tuğçeyi de göremedim yazanlar arasında
becerebilirsek sonra biz bi daha toplanmaya çalışalım
hatta ceydacım taşınmayı bitirsin bi hayırlı olsuna gidelim
ayrıca bana da beklerim
geeelll, bi eksik daha vermeyeliimmm :78:
evettttt itiraz yokkcanım bende kimseyi tanımıyorum , ama daha önceki topicte bulundum sadece . ama yazışmalardan da anlaşılacağı gibi gerek topic sahibi derya gerek ise diğer arkadaşlarımız çok cana yakınlar hiç problem yaşamayacağına eminirm.. Sen gelmek iste yeterki ... 2 temmuzda geliyorsun bak itiraz istemiyoruz değili mi kızlarrr?
inşallah aramızda olursun canım2 temmuz :)
inşallah bir sorun olmaz ise gelmek isterimmm
Çok kıskanç gördüm seniiiiii2 temmuzda gaziantepteyim
bu buluşma olayına çok uyuz oldum bence gitmeyin gidersenizde küserim
şaka bi yana inş çok güzel bir gün geçirsiniz :97:
tabi bensiz ne kadar güzel olabilirse
kızz ağzın bal yesin e mii ah nasıl sevinirim anlatamam kızlar yaa, taşınayım da hayırlısı ile inş. hepinizi beklerim
kocamla pazarlık yaptım canım valla günlerdir evi toplama uğraşıyorum az bi stres atarım hiç olmazsa
:13::13:
moral oluruz sana dimi
oleyyyyyyyy çok sevindim bende sancaktepedeyim güzelimmmm
anaaaammm geldi valla gördüm geldi