- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
dertlenme ben seni tanıyorum
Sen beni tanıyon mu asııılllll
eee oda önemli peki ben nasıl tanıycam buluşma resimlerinde gördüm de
asla çıkartamam zaten kalabalık bi yer :85:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dertlenme ben seni tanıyorum
Sen beni tanıyon mu asııılllll
eee oda önemli peki ben nasıl tanıycam buluşma resimlerinde gördüm de
asla çıkartamam zaten kalabalık bi yer :85:
çıkartırsın yaa nolucak zaten çok kişi var darulacezeden
Olmadı tel alır veririz canım
çıkartırım canım tanıdığım var yine epey
kimler gelecek liste falan var mı
bende gelmek isterim kızlar kuzenımle birlikte onada verdim liinki oda kk üyesi ama biz burdan kimsecikleri tanımıyoruz melegim benim hariç onunla kısa bi yazısmıslıgımız var hadi bakalım hayırlı
Liste için erken daha 2 günde bu kadar sayfa bu kadar kişi oldu ama yakında listeyide yaparım
bende gelmek isterim kızlar kuzenımle birlikte onada verdim liinki oda kk üyesi ama biz burdan kimsecikleri tanımıyoruz melegim benim hariç onunla kısa bi yazısmıslıgımız var hadi bakalım hayırlı
napisiiz burda
bende gelmeyi isterim ama küçük çocukla nasıl gelirim bilmem
şişli tarafındaki çalışma bittiyse gelme ihtimalim daha yüksek olur :))
arkadaşlar ben de gelmek isterim ama 20 aylık bi canavarım var hayatta orda oturtmaz beni kayınvalidem müsait olursa ona bırakıp gelirim büyük ihtimal yoksa burnumdan gelir zaten
ayrıca süper bi organizasyon düzenleyen arkadaşı tebrik ediyorum
eminim katılım fazla olacaktır tertipli düzenli güzel bi faaliyet olmuş
dediğim gibi gelip sizlerle tanışmayı çok isterim evimde cevahirin hemen arkası zaten hatta şu an camdan cevonun otoparkını dikizliyorum o derece yani bakalım kısmet yine takip ederim topiği elimden geldikçe
hepiciiinizi öpüyorum
mutsuz canım mesajını aldım
İnşallah aramızda olursun sende
Buradan takip et bizi olur mu
arkadaşlar ben de gelmek isterim ama 20 aylık bi canavarım var hayatta orda oturtmaz beni kayınvalidem müsait olursa ona bırakıp gelirim büyük ihtimal yoksa burnumdan gelir zaten
ayrıca süper bi organizasyon düzenleyen arkadaşı tebrik ediyorum
eminim katılım fazla olacaktır tertipli düzenli güzel bi faaliyet olmuş
dediğim gibi gelip sizlerle tanışmayı çok isterim evimde cevahirin hemen arkası zaten hatta şu an camdan cevonun otoparkını dikizliyorum o derece yani bakalım kısmet yine takip ederim topiği elimden geldikçe
hepiciiinizi öpüyorum