Kızlar bebişleri sorun etmeyin ben bakarımmm hemde bayılarakkk
:13::13:
Bebişi olanlar dert etmesin
Gönüllü bulunmuşturrr
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebişleri sorun etmeyin ben bakarımmm hemde bayılarakkk
canım eğer istersen yolu tarif ederiz sanaben büyükçekmecedeyim sanırım bana baya uzak ayrıca istanbulu bilmiyorum
:13: karar vermene sevindim canımbende geliyorum kızlarrr :)
cewahir zaten 2 adım bana ahahah
valla bunu bende düşündümkızlar cevahir kahve dünyası çok kalabalık oluyor diye biliyorum biz nasıl sığarız :44:
herkese merhabalar bende kısmet olursa katılmayı düşünüyorum neslihancımla tanıştık daha önce bakalım inşallah güzel dostluklar arkadaşlıklar kurarız.
Kağıthanede oturuyorum benimde 2.5 yaşında bi oğluşum var çoluk çocuk kaynaşırız artık
kısmet olursa bende gelicem inş...
valla bunu bende düşündüm
Önceden gidip konuşurum ben olmazsa yer ayırtırım kesin kişi sayısına göre
Alt katta da yerler var ma bu soğukta dışarda oturulmaz ki
Ben bulurum yolunuuuu inşallah
canım bence sen önceden git kahve dünyasını kapattır ancak sığarız
şöyle bi 20 kişilik yer ayırtmak lazım
ayrıca 12 buçuk bana çok erken geldi hem insanlar işten çıkıp gelicekler hem uzaktan gelen için zor 11 buçukta evden çıkmak lazım ancak geliriz
11 buçukta çok erken kocalar evde babalar evde kahvaltı yapıcaz hazırlanıcaz oooo 2 olmazmı tatlım daha uygun
bende gelmek isterim kızlar kuzenımle birlikte onada verdim liinki oda kk üyesi ama biz burdan kimsecikleri tanımıyoruz melegim benim hariç onunla kısa bi yazısmıslıgımız var hadi bakalım hayırlı
o kuzen ben oluyorum kızlar inşallah bişey çıkmassa bende gelmeyi istiyorum burdan kimseyi tanımıyorum ama tanışırız
canım mesajını aldım teli yazdım bi kenara
buradan takip edebilirsin bizi o güne kadar yazışıcaz
Zamanla tanışırız burada
O günde araşırız zaten ok