Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dert etmeyin hepimiz aynı durumdayız
Bende daha düşünüyorum
senin sayende gördüm canım zaten bu topiği
yoksa yine kaçacaktı
normal bi günde ne giyorsanız onu işte amma kokoşsunuz siz ya ben çok pasaklıyımdır hee
ben normal gündede kokoşumdur
kızlar işlerim var evde
birazdan gelirim yineeeeee
Pamuk beni 40 yıldır tanıyor gibydin heee
kıkır kıkır bişey yahuu
sevdim senii
ama bir an amonra sandım:2:
resmiyeti hiç sevmem şömine gibiyimdir
Cumartesiye kıyafetimi hazırladım giy çıkar yaptım resmenn eşim görse bu halimi defileye mi çıkıyon derrrr aman işte o güne kolaylık olsun demiii zaten uzaktan geliyoz vakit kaybetmeyelim işte
hahaha ben gibi iyi kulp bulmussun bende her kadın gibi heycan yapıp elım ayama karısıyo hepsını gıyıp denıyorum demıyosunda esım bir yerlere gıdıceğımız zaman dalga gecer oldu askım sen prova yapta o gun 3 4 saate kadar cıkarız anca dıyo hızlıyımdır ama gel gelelım ne gıysem derdı yokmu
Cumartesiye kıyafetimi hazırladım giy çıkar yaptım resmenn eşim görse bu halimi defileye mi çıkıyon derrrr aman işte o güne kolaylık olsun demiii zaten uzaktan geliyoz vakit kaybetmeyelim işte
Kadınız sonuçta işte illaki güzel ve bakımlı olacağız bide şey var şimdi herkes burada birbirini merak ediyor acaba nasıl biri diye ben şahsen merak ederimmmm
Ne diyursuuuuunnnn
Ben dün iç çamaşırı bilem aldı:92:
Yanlış anlamayın kilo verince azıcık değişiklik gerekti haliyle
Giydiğim düzgün dursun en azından dimiii
:26:
hatuna bak bizde hazırlanıyoz diye yadırgıyoz kendımızı