evet evet evett
ben 2 ay önce sigarayı bıraktım, çok pis yeşilaycı kesilirim başınıza
lütfen bende bırakalı 3 ay oldu kesinliklen olmaz ama arada içebülüyorum :):):)
kahve dünyası kaçıncı katta dedim:13:
bi kahve dünyası oldugunuda bilmiyodum orda
tercih ettiğim bi kurum değil kendileri
ben bu yasaktan dolayı sokaklarda içiyom kahvemi zaten
cigarama karışanı terastan aşağı atarım, hiç acımam
kahve dünyası kaçıncı katta dedim:13:
Ben de yeni bıraktım, daha 1 ay oldu ama dayancaz artık sizin tüttürmenizeiçim yandı bi an
bi kahve dünyası oldugunuda bilmiyodum orda
tercih ettiğim bi kurum değil kendileri
ben bu yasaktan dolayı sokaklarda içiyom kahvemi zaten
cigarama karışanı terastan aşağı atarım, hiç acımam
Gözüm korktu sanki biraz :18:
Yok canım içersin rahat rahat napalım ben de yakın zamana kadar senin gibi terastan atabilcek derecede severdim kendilerini
Hem ben güçlü bi bayanım sigarayla karşı karşıya geldiğimde ona karşı koyabilirim
:119::119::119:
en üst katta canımcımm
yalnız değilsin tatlım biz o sırada başka şeylerle oyalamaya çalışırız kendimizi... onlar da kendünü zehirleyedursun
aboowww rizalett
teşekkür ediyorum ceydacığımaz kaldı görüşcez inş bu vesileyle
teşekkür ederim canım
yalnız değilsin tatlım biz o sırada başka şeylerle oyalamaya çalışırız kendimizi... onlar da kendünü zehirleyedursun
İvet ivet , sen güçlü bi bayansın ..
biz uzun yıllardır büyük aşk yaşıyoruz. Tamam makul bi ilişki değil bizim ki bütün fedakarlıkları ben yapıyorum ama bağımlıyız işte..
bi erkeğe bu derece aşık olsam bu yaşta bekar kalmazdım ya
burda yazdığıma bakmayın ben uslu,sakin,çekingen bi tipim :26:
İvet ivet , sen güçlü bi bayansın ..
biz uzun yıllardır büyük aşk yaşıyoruz. Tamam makul bi ilişki değil bizim ki bütün fedakarlıkları ben yapıyorum ama bağımlıyız işte..
bi erkeğe bu derece aşık olsam bu yaşta bekar kalmazdım ya
burda yazdığıma bakmayın ben uslu,sakin,çekingen bi tipim :26:
canım sen zaten listede değilmisin yaw:44:slm kızlar herkese güzel haftalar diliorummm
listeye beni de ekleyin bi aksilik çıkmazsa ben de cevahirdeyimmm ilk defa böle kalabalık bi buluşmaya dahil olucamne kadan güzelll
canım en üst katta yemek katının üstükızlar bu kahve dünyası kaçıncı katta oluyo biliyomusunuz?
buarada herkese gunaydin guzel bir hafta diliyorum
teras varŞimdi sigara içenler ne yapacak dışarı çıkıp gelecez demekkibende ilk defa gideceğim içini filan hiç görmedimm
eee ne güzel işte yaşlı başlı hatunlarımız demekki
Bu kahve dünyası ne tarafta pekiii açıkınca ne yiyecezbiz uzaktan geliyozzzz amaa
hayaletisiz ya ondann gözükmüyozzz
Daha önce gittiğimde alt katta oturmuştuk kızlarla gerçi çocukla gelen arkadaşlar olursa onlara göre hareket edelim rahat edebilecekleri yer olsun onlarada
sigara içenleri 171 i arayıp şikayet ederim bak..
Selam kızlar
Şunun şurasında 5 Mart' a kaç gün kaldı
değişiklik yokturselam bacularr değişiklik yok dime 5 mart tamammıdır bende içiom bırakamadım şu sigarayı ya:44:
canlarr bende geliorum zaten yakınım çok şükür:))kağıthanedeyim..1 de ordayım Allah nasip ederse:))
en üst kattaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakahve dünyası kaçıncı katta dedim:13:
Gözüm korktu sanki biraz :18:
Yok canım içersin rahat rahat napalım ben de yakın zamana kadar senin gibi terastan atabilcek derecede severdim kendilerini
Hem ben güçlü bi bayanım sigarayla karşı karşıya geldiğimde ona karşı koyabilirim
:119::119::119:
bi araya gelelimde, yiycekte,tüttürcek yerde buluruk
zaten tüttürmeden duramam ben
terasta içildiğini bilmiyodum bak öğrendiğim iyi oldu
ank06 ablaaaaaaaaaaaaaa ben sana dövemmi göstercemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sigara içenleri 171 i arayıp şikayet ederim bak..
canım sen zaten listede değilmisin yaw:44:
canım en üst katta yemek katının üstü
teras var
ank ablam bak şimdi saat 15:00 a kadar kahve düntyasında takılırız sonra yemek için bir alt kata ineriz o nedenle diyorum ya geç gelecekler bende tel alsınlar
Geldik yoktunuz demeyin sakın
Saat 15:00 dan sonra kahve dünyasında olmayız
İnsanız acıkırız herhal dimi yahuuuu
Hem kalabalıkda yemek yemek zevkli olurrr
:13:
ayy deme böyle bak heycan yaptım
değişiklik yoktur
ekliyorum seni listeye
en üst kattaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yemeksiz bende yapabilirim.
yemeyiii geçiyom da cigarasızzzzz olmazzzzmerak ediyom bendeeee taksime gittiğimd uğradım dövmeciyeee ilkbaharda tekrar kampanya yapacaklarmışşşş
Şikayettt edenleriii terasdan aşağı atıyoz ona göreeeeedokanmayın cigaramızaaa
Zaten bizde 1.30 gibi filan orada oluruzzz direk kahve dünyasına gideriz olmazsa
Deryacım bir arkadaş daha varrr eski efsunefe belki tanırsın şimdi mentalist oldu onunda gelme durumu varrr
iyi gezmeler canım sana listeye bakmamıştım evet bikaç sayfada bi listeye yer verelimde herkes görsün minikdepresif sigarayla arandaki aşka çok güldümbelli ki iliklerine kadar işlemiş bn de bu aşkı anlamıorum çünkü heralde benide terastan atıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?