kısss deryoş sen fön çektircümm diyosun
bende ne giysem ne örtsem derdindeyim muahhaaaa
yarın berbat giyinip gelirmişimm puhahaaaa
canımcım çok anlayışlı ve düşüncelisin biliyomusun özelden yazıcaktım ama burdan ayzmak istedim
özelden sana sorduğum şeyi sen önceden düşünmüşsün olamması imkansız ama gerekeni yapmışsın helal olsun gerçekten çok düşüncelisin
tutum seniiii mujuk
çatlatmayın adamı beeee((((((
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sein sandlyeni ayırıcam beeennnnn
Haftaya yanındayım bilesin hazırla kendiniiiiiiiiiiiii
ayırr sandalyemiiii görcem resimdeee ona göreeeeeeee.... ayrıcaa haftaya bekliyorum güzelim senii gelmeden bigün öncesinden haber verki hazırlıklı olimm şekerim anlaştıkmııııŞeniz
ben geliyorum büyük ihtimal tabi.......... sabah ne olur bilinmez bir aksi
lik çıkmadığı sürece geliyorum biraz geç kalabilirim ama =(
evet kızlar durumum belli oldu . maalesef gelemiyorum senağlama durumdan dolayı çok üzüntü duyuyorum ama elden bişi gelmiyor. sizlere iyi eğlenceler. güzel vakit geçirin. inşallah birdahaki buluşmada orada olucam. hepinize sevgiler. a.s.
ayy saatler kaldı çok heyecanlıyım
en son duyan ben oldum
keşke daha önce kkya girseydim,şimdi hayıflanıyorum...(ne değişecekse )
arkadaşlar bu hafta ameliyat olduğum için nete pek giremedim,sürekli dinlendim...sağolsun Deryacık arkadaşım bana profilden mesaj bırakmış,bu şekilde haberdar oldum...aranızda olamasamda kalbim sizlerle birlikte olacak...daha sokağa çıkacak kadar iyleşemedim,tansiyonumda düşüyor...umarım bir sonraki toplantıya bende katılırım...size iyi eğlenceler....
Canım geçmiş olsuna.s.a.s. inş. çok ara vermeden sık sık buluşucaz
Aklımdasın öpüyorum hemen iyileş olur mua.s.a.s.
ayy saatler kaldı çok heyecanlıyım
BENDE BENDEEsositosositohihoyyyt
:1shok::mymeka: kız çabuk yatt yarın şiş gözlerlemi katılcan buluşmaya çabuuuk gir deryanın kolunaa hadi bakimm doğruuuu goncalarınızn yanınaaaaa:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?