İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluşması

Buluşma Nerede Olsun ?

• Anadolu Yakasında

OY: 10 71,4%
  • Avrupa Yakasında

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
bende uzuldum acıkcası cok hemde, 14 kısıydık ılk basta, ankettende ole gozukuo, sonra ne oldu da 10 kisi birden erteledi CADIARZU
acaba ileri bir tarihe alsak, gelirler mi gelemeyen arkadaslarrr kafamçokkarıştı

gelmeyen yine gelmez ki handeciğim ayrıca tarih ilerledikçe biz de buluşamayız ağırlaşacağız çünkü

gelmeyen yine gelmez ki handeciğim ayrıca tarih ilerledikçe biz de buluşamayız ağırlaşacağız çünkü

ya kızlar böle diyince çok üzülüyorum valla suçlu hissediyorum kendimi gelebilecek biri olsaydı benle arkadaşım komşum falanda yok ablam kardeşim çalışıyor eşim nöbetci off off valla haklısın çok özür diliyorum hepinizden mafoldumben

Geldim geldimmm...
Optimum bence de uygun.
Yalnız önceden uyarıyım, beni aranıza almamazlık etmeyin.
Hamileden çok top yutmuş ünlem işaretine benziyorum hala :)

Geldim geldimmm...
Optimum bence de uygun.
Yalnız önceden uyarıyım, beni aranıza almamazlık etmeyin.
Hamileden çok top yutmuş ünlem işaretine benziyorum hala :)

SEN MI ben mi top bende soliyim valla zemuszemus
cok kotu halım, tam toparlak bisi oldum, zaten toparlaktım 15 kilo aldımmm :eek:lmaz:
kujucum uzulme, sen zaten kotu bir haftasonu gecirmissin bgecen hafta :sinifsinif:

bende tostoparlağım merak etmeyin
dün abim üçüz taşıyorsun heralde diye dalga geçiyordu benimle -tatlicadiarzu-

bosnacığım senide göbüşünden tanırız artıkın
a.s.

ben geliyorum kuzucuklar zemuszemus
dun kocama dedım valla, askım beni cumartesi optimum'a gotureceksin, kızlarla buluscas, o da garibim tamam askım gotururum dedi,
valla ne anlayıslı kocam var dedim icimden de kaydirigubbakcemile3

tamamız tamamız...
saate ve buluşma yerimize karar verelim.
bir de kocama beni alış saatini şimdiden bildirmem gerekiyormuş, onun da kendine göre işi gücü varmış, ben de taksiyle falan dönemezmişim kaydirigubbakcemile3 (aynen böyle dedi)
mümkünse tahmini bi dönüş saati de verin bana :))

saatler benim için uygundur ..13,30 :16,30 fazla da karanlığa kalmayız HAYAL KAHVESİNde beklerim artık sizi ben.... Kim önce gelirse 5 -6 kişilik yer ayırsın :))) Fotograf makinelerini de unutmayın:)))):nazar::nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

X