İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluşması

Buluşma Nerede Olsun ?

• Anadolu Yakasında

OY: 10 71,4%
  • Avrupa Yakasında

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Sanırım bir buluşma daha düzenleniyor arkadaşlar bu topicte toplanabilirsiniz yeniden :))

evet şekerler buradan ayarlayalım ne yapacağımızı son konuşmada
kadıköy natilus denmişti haftaya pazar günü başka önerisi olan varmı ne diyorsunuz??

ewet burdan dewam edelim 2010 mart kedileri tekrar buluşuyorrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile

anket açsana hijyencim yer için
tarih kesin 24 ocak pazar saat 1 falan olsun
yer tepe natilus uygun banada

ne yani gelmeyecekmisin

inşallah gelmek istiyorum canım
aklinialirimsmile

bana kadiköy nautilus ya da herhangi bir yer uyar annişler ama biz bu pazar oradaydık hakikaten çok kalabalıktı daha sakin bir mekanda oturabiliriz bence hem iskeleye yakın olur

anket açamıyorum yeniden bu başlıkta bilmiyorumkismile

24 Aralık Pazar saat :13.30 diyelim yine

Yer : Kadiköy

Nautilus mu

Yoksa daha sakin bir yer

Saray ya da Murat Muhallebicisi gibi yerlerde olabilir !

Yettim yettim :)
Eğer dışarıda dolaşmayı düşünmüyorsak, alışveriş merkezi seçmenin bence de çok anlamı yok.
Oturup bişeyler atıştırıp sohbet edebileceğimiz bir mekan seçebiliriz.
24 Ocak uygun bana da...

ay yok bunalırız orda be küçücük alışweriş merkezi olursa gezeriz dolaşırız en azından...

Kızlar sız ayarlayın banada uygun kadıkoy ama uskudarda olur camlıcada cok gusel yerler war secım sızın

Bu defa 8-9 kişi olacağız umarım.
O kadar kişi, üstelik de hepsi yaklaşık 7,5-8 aylık hamile, nasıl dolaşıcaz bilemedim.
Açıkçası geçen buluşmadaki deneyimlerime dayanarak da söyleyebilirim ki, oturup bir yerlerde sohbet etmenin çok daha keyifli olduğunu düşünüyorum.
Ama yine de çoğunluğun kararına uyarım.

Bu defa 8-9 kişi olacağız umarım.
O kadar kişi, üstelik de hepsi yaklaşık 7,5-8 aylık hamile, nasıl dolaşıcaz bilemedim.
Açıkçası geçen buluşmadaki deneyimlerime dayanarak da söyleyebilirim ki, oturup bir yerlerde sohbet etmenin çok daha keyifli olduğunu düşünüyorum.
Ama yine de çoğunluğun kararına uyarım.

canımcım dolaşmak isteyenlerimiz dolaşır gelir istemeyenimiz oturur zaten şöyle bir durum nautilus da bütün bebek mağazaları ve yemek yerleri en üst katta yani hepsi aynı katta optimum gibi karmaşıkda değil o kadar yorulmayız yani

zaten zamanımız kısıtlı olacak bencede ozaman natilus olsun herşey aynı yerdeyse daha iyi olur önce biyerde oturur sohbet ederiz sonra mağzalara bakınırız ben uyarım her durumda

Banada 24 ocak uyuyor...
Ama tavsiyem, murat ile saray ve tepe natilius yürüme mesafesi...
isterseniz muratta veya sarayda buluşur yemek yer sohbet ederiz vakit kalır ise de tepe natiliusa gider dolaşırız..

Birde şöle düşünün alıçveriş merkezide oturup sohbet eder isek yukarıda yer bulamayabilirzde söyliyim ayrı masalara oturmakta saçma olur ve orası açık alan okadar çok gürültülü ki kim kime sesini duyurucak ancak herkes ya yanındaki ile yada önündeki ile tanışır:roflol:

valla arkidişler benim öncelikli tercihim buluşup sohbet, mağazalara sonrada herkes bakabilir...

X