Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani siz yarın gelmiyormusunuz bakemmm kızdırma benikötükedihüso
hahahayyytt yarın bnde geliorum kızlar suat abi eğer çamur yapmazsa gelecek:)
karlı bir istanbul sabahından tüm güzel annelere günaydınkaydirigubbakcemile3 hadi uyanın yawww
akannehir ne karı kızım, burda hiçbisii yokkk, sasırttın beni sabah sabah yivrum kaydirigubbakcemile3
sabırsızlanıyorum bulusma ıcın
:))
kar nerde gerçekten bende uyandım ve ilk işim havaya bakmak oldu evet soğuk yağmurlu ama kar yok ki
çok heyecanlıyım :))
kızım arıyorum açmıyosun teli
hasret sen de açmıyorsun ya
:))
kar nerde gerçekten bende uyandım ve ilk işim havaya bakmak oldu evet soğuk yağmurlu ama kar yok ki
çok heyecanlıyım :))
akannehir ne karı kızım, burda hiçbisii yokkk, sasırttın beni sabah sabah yivrum kaydirigubbakcemile3
sabırsızlanıyorum bulusma ıcın
kandırdım kandırdııımm:)))))):sm_cool::dance:delikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkis:lepi:kaydirigubbakcemile3
hadi nan :mymeka: kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
ben hala göztepeye nasıl gitcemi bilmiorum desem((
kızım saf mısın kocam diyorki beşiktaştan vapurla kadıköye geçsin kadıköydende e-5 ten geçen pendik tuzla kozyatağı gibi i otobüse binsin ya da direkt beşiktaşltan pendik otobüsü varsa bin e-5 üzerinde zaten,içerenköy otobüsü de varmış kadıköyden kalkan 10 dakikada bir kalkıyrmuş sanırım numarası 319 muş,karaköy iskelseinin karşısından kalkıyormuş halk otobüsü,bu kadar tarife de bulamzsan senin kusurun artıkkaydirigubbakcemile3
tmm be kadıköye geçicem zaten de kadıköy yarım saat burdan yaa üsküdardan dahamı uzun olur acaba yada kadıköye wapurla gelip ordan taxiye bincem otobüse hiç binmedim hamile olduumdan we şu domzu gribini duyduğumdan beri