Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefon numaralarımızı vermemiz lazım birbirimize di mi?
kızlar kocişle konuştum az önce ilk başta kızdı hani pazardı ne cumartesisi dükkana kim bakıcak sorumsuzsun falan die başladı ama durumu açıkladım yerime dedim suat abi die bi abimiz war onu çağırırım dedim o n zamn işin olsa sen çağır ben gelirim dedi dedim yok o gelmez falan dedi baktım yumuşadı yani, birazdan suat abiyi aradım teli kapalı onla konuşucam ctesi 12den akşam 6 ya kadar falan rica edicem inşallah kabul eder kızlar we bnce edicekkkkkka.s çok heycanlandım:dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar kocişle konuştum az önce ilk başta kızdı hani pazardı ne cumartesisi dükkana kim bakıcak sorumsuzsun falan die başladı ama durumu açıkladım yerime dedim suat abi die bi abimiz war onu çağırırım dedim o n zamn işin olsa sen çağır ben gelirim dedi dedim yok o gelmez falan dedi baktım yumuşadı yani, birazdan suat abiyi aradım teli kapalı onla konuşucam ctesi 12den akşam 6 ya kadar falan rica edicem inşallah kabul eder kızlar we bnce edicekkkkkka.s çok heycanlandım:dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ahhhaaa bi tane daha:)
nehircim zahmet edip erken kalkarsan işlerinide bizide halledeceksinkaydirigubbakcemile3
ne alakası war canım aktiflikle anamadım walla bişi biz bağırdık işte bangır bangır gelin ulan die:) sende gel walla waktin warsa tanışmış kaynaşmış sewişmiş oluruz:)))))) ben hala muammayım kızlar:sinifsinif: yarın netleşir artık bişeyi çok isteyince olurmuş dimi bnde çok istiyorum:Saruboceq:
Günaydın,
Çok sinirliyim, hırsımdan kahvaltı bile edemedim.
Kadın dün akşam aradı, ben cumartesi günü geliyorum, karşılarsınız artık diye... Müsait misiniz falan diye sormak yok. Kaçta geleceksiniz diyorum, sürpriz diyor klava: Babasının çiftliğine geliyor sanki !!!
Canlarım bu kadının geliş saatine göre ben ya biraz geç katılabilirim size ya da biraz erken ayrılmam gerekebilir.
Kayınvalide faktörü bu, kusuruma bakmazsınız artık...
Günaydın canım takma kafana gelene kadar bizimle takılırsın artık yada erken gelirse de dersin bir iki arkadaşımla görüşmem lazım diye :)))) Nasıl olsa telefonlarımızı aldık birbirimizin haberleşiriz sıkma canını ...
ben de onu diyorum hasret,dua ette bi aksilik çıkmasın sen bu kadar atıyon sen bi gelme ben gelimde o zaman göürürüm ben seniklava:
Günaydın,
Çok sinirliyim, hırsımdan kahvaltı bile edemedim.
Kadın dün akşam aradı, ben cumartesi günü geliyorum, karşılarsınız artık diye... Müsait misiniz falan diye sormak yok. Kaçta geleceksiniz diyorum, sürpriz diyor klava: Babasının çiftliğine geliyor sanki !!!
Canlarım bu kadının geliş saatine göre ben ya biraz geç katılabilirim size ya da biraz erken ayrılmam gerekebilir.
Kayınvalide faktörü bu, kusuruma bakmazsınız artık...
hastayım ben yoksa bu gazla gelirdimkaydirigubbakcemile3 bi dahaki sefere bakırköy filan yapın bari bacılarım:ecrin_bebek:
gel kız biz ikimiz bi gorusme ayarlayalım bakırkoy de hem hasret de besiktas ta oturuo o da gelir belki kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3zemuszemus