İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluşması

Buluşma Nerede Olsun ?

• Anadolu Yakasında

OY: 10 71,4%
  • Avrupa Yakasında

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
kızlar kocişle konuştum az önce ilk başta kızdı hani pazardı ne cumartesisi dükkana kim bakıcak sorumsuzsun falan die başladı ama durumu açıkladım yerime dedim suat abi die bi abimiz war onu çağırırım dedim o n zamn işin olsa sen çağır ben gelirim dedi dedim yok o gelmez falan dedi baktım yumuşadı yani, birazdan suat abiyi aradım teli kapalı onla konuşucam ctesi 12den akşam 6 ya kadar falan rica edicem inşallah kabul eder kızlar we bnce edicekkkkkka.s çok heycanlandım:dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar kocişle konuştum az önce ilk başta kızdı hani pazardı ne cumartesisi dükkana kim bakıcak sorumsuzsun falan die başladı ama durumu açıkladım yerime dedim suat abi die bi abimiz war onu çağırırım dedim o n zamn işin olsa sen çağır ben gelirim dedi dedim yok o gelmez falan dedi baktım yumuşadı yani, birazdan suat abiyi aradım teli kapalı onla konuşucam ctesi 12den akşam 6 ya kadar falan rica edicem inşallah kabul eder kızlar we bnce edicekkkkkka.s çok heycanlandım:dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz seni de yaaaa gellllll:eek::eek::eek::lepi::lepi:

Suat abiye bizden de selam söyle, sevindiriversin hamile kadını sevabına kaydirigubbakcemile3
Hadi bekliyoruz iyi haberlerini :)

kızlar ctsi günü benim şeker yüklemem var sabahtan
eğer işim erken biterse söz ordayım dua edin de hayırlısıyla erken bitsin

ahhhaaa bi tane daha:)
nehircim zahmet edip erken kalkarsan işlerinide bizide halledeceksinkaydirigubbakcemile3

ne alakası war canım aktiflikle anamadım walla bişi biz bağırdık işte bangır bangır gelin ulan die:) sende gel walla waktin warsa tanışmış kaynaşmış sewişmiş oluruz:)))))) ben hala muammayım kızlar:sinifsinif: yarın netleşir artık bişeyi çok isteyince olurmuş dimi bnde çok istiyorum:Saruboceq:

hastayım ben yoksa bu gazla gelirdimkaydirigubbakcemile3 bi dahaki sefere bakırköy filan yapın bari bacılarım:ecrin_bebek:

Günaydın,
Çok sinirliyim, hırsımdan kahvaltı bile edemedim.
Kadın dün akşam aradı, ben cumartesi günü geliyorum, karşılarsınız artık diye... Müsait misiniz falan diye sormak yok. Kaçta geleceksiniz diyorum, sürpriz diyor :eek:klava: Babasının çiftliğine geliyor sanki !!!
Canlarım bu kadının geliş saatine göre ben ya biraz geç katılabilirim size ya da biraz erken ayrılmam gerekebilir.
Kayınvalide faktörü bu, kusuruma bakmazsınız artık...

Günaydın,
Kadın dün akşam aradı, ben cumartesi günü geliyorum, karşılarsınız artık diye... Müsait misiniz falan diye sormak yok. Kaçta geleceksiniz diyorum, sürpriz diyor :eek:klava: Babasının çiftliğine geliyor sanki !!!
Canlarım bu kadının geliş saatine göre ben ya biraz geç katılabilirim size ya da biraz erken ayrılmam gerekebilir.

Günaydın canım takma kafana gelene kadar bizimle takılırsın artık yada erken gelirse de dersin bir iki arkadaşımla görüşmem lazım diye :)))) Nasıl olsa telefonlarımızı aldık birbirimizin haberleşiriz sıkma canını ...

Günaydın canım takma kafana gelene kadar bizimle takılırsın artık yada erken gelirse de dersin bir iki arkadaşımla görüşmem lazım diye :)))) Nasıl olsa telefonlarımızı aldık birbirimizin haberleşiriz sıkma canını ...

Sağol Pancubenim ya...
Gelirim mutlaka, çatlarım siz burnumun dibindeyken ben gelemezsem kaydirigubbakcemile3

Günaydın,

anam al bir uyuz kaynana daha :eek:lmaz:
olsun canımm, sen gel bi yuzunu gorelım yeterrr kaydirigubbakcemile3
suıkma canını opuyorumnanaktan

hastayım ben yoksa bu gazla gelirdimkaydirigubbakcemile3 bi dahaki sefere bakırköy filan yapın bari bacılarım:ecrin_bebek:

gel kız biz ikimiz bi gorusme ayarlayalım bakırkoy de hem hasret de besiktas ta oturuo o da gelir belki kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3zemuszemus

X