İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluşması

Buluşma Nerede Olsun ?

• Anadolu Yakasında

OY: 10 71,4%
  • Avrupa Yakasında

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Ben de Pancuben'e katılıyorum.
Biz Anadolu yakasından gelecek olanlar için yer çok mesele olmayacak anladığım kadarıyla.
Önce Avrupalılar fikir bildirsin :)

Avrupalılar misafirimiz olucak ama onlar için en uygun yer önemli ama azlarsa en son karar kıldığımız GÖZTEPE OPTIMUM olsun derim ben

Buluşmaya Katılacak Olanlar :
Hijyenim,
Asinaz34,
Hasret0587.
Bosna,
Handeozf
Kuju_25
Selkie
Pınar54 &
Polenss
Pancuben
Eftel

yoklama yapıyoruz
ben burdayım yerimseniben
asinaz gelecekti sesi çıkmıyor
hasret geliyor
bosna geliyor
hande geliyor
pancuben geliyor
kuju gelmeyeceğini belirtmiş
selkie kayınvalidesi olduğu için gelemiyor sanırım
eftel geliyor mu ?
pınar54 & polenss kayıp aranıyor

en az 5 kişiyiz bence buluşmak için yeterli bir sayı diğer arkadaşlardanda haber gelir umarım daha fazla kişi oluruz

yer kısmına gelince benim içinde hiç farketmez yerimseniben

Son düzenleme:
yoklama yapıyoruz
ben burdayım yerimseniben
asinaz gelecekti sesi çıkmıyor
hasret geliyor
bosna geliyor
hande geliyor
pancuben geliyor
kuju gelmeyeceğini belirtmiş
selkie kayınvalidesi olduğu için gelemiyor sanırım (belki gelir sorarız)
eftel geliyor mu ?gelmiyor
pınar54 & polenss kayıp aranıyor

en az 5 kişiyiz bence buluşmak için yeterli bir sayı diğer arkadaşlardanda haber gelir umarım daha fazla kişi oluruz

yer kısmına gelince benim içinde hiç farketmez yerimseniben

gelenler listesi olur inşallah

kızlar çook özür dilerim gerçekten gelmeyi çok istiyorum ama yollamıyo bizimki
cumartesi biraz ağırlaştım iki gün yattım bebeğim aşağıya kaydı hareket etmedi iki gün çok korktuk
eşim nöbetci olmasa o beni bırakıp alacaktı artık annenlere bile ben götürücem sadece kendin gitmiyceksin diyo lütfen kusuruma bakmayın
siz buluşunca bizim yerimize de eğlenin güzel bi gün geçirin

cumartesimi neeeeeeeeeeee! nasıl yaa pazar değilmiydi offf bu kötü oldu işte kızlar cumartesi bizim işlerin en yoğun olduğu gün:KK43: ben niye pazar diye biliyorum yaa ama durun bakem cengizle bi konuşayım belki beni azad eder ctesi:KK43: çok üzüldüm şimdi bağırcam yaaa neyse haber weririm gün içindemafoldumben

hasretciğim 12 Aralık Cumartesiye geliyor kaç kerede yazdım
üzülme gelirsin inşallah
:teselli:

bn ankara annişlerle karıştrdım onalr pazar buluşcaktıya kafamda hep pazar die yer etmiş:KK43: gelemezsem çok üzülürüm çünki çok istiyorum gelmeyi ama eşim şu an balıkları ölüyo onların derdinde akwaryum deiştriyo bişiler yapıyo koşturmaca şuan sölesem hiç düşünmeden hayır der ondan yemejk saatini bekliorum en sajkin anı yemek yerkenyerimseniben

ay kızlar foto filan ekleyin bu başlığa.biraz daha aktif olsaydım forumda,ben de gelirdim ama şimdi gelmeyeyim,siz daha aktifsiniz çünkü başlıkta:) bebişler olunca buluşma yaparsak o zaman gelirim:emir_bebek:

ay kızlar foto filan ekleyin bu başlığa.biraz daha aktif olsaydım forumda,ben de gelirdim ama şimdi gelmeyeyim,siz daha aktifsiniz çünkü başlıkta:) bebişler olunca buluşma yaparsak o zaman gelirim:emir_bebek:

ne alakası war canım aktiflikle anamadım walla bişi biz bağırdık işte bangır bangır gelin ulan die:) sende gel walla waktin warsa tanışmış kaynaşmış sewişmiş oluruz:)))))) ben hala muammayım kızlar:sinifsinif: yarın netleşir artık bişeyi çok isteyince olurmuş dimi bnde çok istiyorum:Saruboceq:

gelmeye çalış canım aktiflikle bir alakası yok ki mart anne adayları bizdendir kaydirigubbakcemile5

Kızlar büyük güne 1 gün kaldı nerdesiniz bakayım gelin buraya hihoyyyt

Kesinleştirelim şu yer meselesini artık

UHUHUUU hijyenim burdayımmm zemuszemus
cookkk heyecanlıyım vallaaaa :sm_cool:
dertlesir sohbet ederiz ne guzel , napalım nerede bulusalım, ben bilmiyorum ilk defa gelicem optimum a

kıskanılacak bi halimiz yok ki
koca ıstanbulda 4 işi gelecek :eek:klava:
nerde bu millet pehhh
:dilcikar:

ah ulen ah buluşun fırsatınız varken ne güzel işte 4 kişi çok az yaw bi yığın kişi var kk da bence de peh :umursamaz:

X