İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluşması

Buluşma Nerede Olsun ?

• Anadolu Yakasında

OY: 10 71,4%
  • Avrupa Yakasında

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
İstanbullu 2010 Mart Anneleri 12 Aralık 2009 Cumartesi Optimum Outlet Göztepe 'de Saat 13.30'da Buluşuyor

Duyduk duymadık Demeyin Buluşmaya katılacak arkadaşlar özelden bana cep telefonlarını yazarlarsa isimleriyle birlikte iyi olur

Son düzenleme:
Daha geç olmasa iyi olur bence de, özellikle evi uzak olan arkadaşlar için...

göztepemiakannehir bari kadıköy, çamlıca falan olsaydı bea:KK43:( neyse bn bi bakiim nasıl ulaşıcaz oraya

göztepemiiiyasakkelimeben bilmemki oraları avrupa yakasına daha yakın bir yer yokmu ortak nokta..

bncede göztepe çok uzak değil mi? ortak nokta olmalıydı bnce kararlaştırılan yer bu hiç te ortak bir nokta değil yani...

Avrupa yakasında oturan arkadaşlarımızın kolay ulaşması açısından göztepe yerine Kadiköyde bir mekanda buluşalım

Tepe Nautilus ya da önereceğiniz herhangi bir yer olabilir ?

Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar, kolay ulaşacakları bir yer söylesinler isterseniz...

kadıköy olsun bnce yada üsküdar, çamlıca kozyatağı.. haydin annişler fikir önerelimde kucaklaşalım artıkın bea:KK43:(((

Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar, kolay ulaşacakları bir yer söylesinler isterseniz...

ben diğer yere de yazmıştım benim için farketmez haaa kadıköy haaa göztepe ama avrupa yakası için çok erken kalkmam lazım ...Vapura yakın yerler olabilir karşıdan geleceklere o yüzden kadıköy yada üsküdar dedim bende ...

aslında göztepeyi tarif etse biri bnde belki gelcemkaydirigubbakcemile3
(anında geri wites yapıorum) ay hayır yani sanki şurda 3,4 kişiden başka kimse yok, gelmeyecek biz bişiler üretiyoruz nerde bu oylama yapan 14 kişi allah aşkınaa:kızgın::kızgın::kızgın:

Arkadaşlar Avrupa yakasına yakın yerlerden biri Altunizade hem otobüs hemde metrobüsle ulaşılması kolay dolayısı ile CAPıTOL Alışveriş Merkezi olabilir diye düşünüyorum...

buluşmaya az kaldı fakat biz hala yer belirleyemedik

Kendi Seçenekleri yazıyorum

Tepe Nautilus- Kadiköy

Capitol- Altunizade

Optimum- Göztepe

Carrefour-Kozyatağı

ya değişik bir yer söyleyin ya da bunlarda birini onaylayın canlar
ve özelden bana numaralarınızı isimlerinizi yazarsanız daha iyi olur

buluşmaya az kaldı fakat biz hala yer belirleyemedik

Kendi Seçenekleri yazıyorum

Tepe Nautilus- Kadiköy

Capitol- Altunizade

Optimum- Göztepe

Carrefour-Kozyatağı

ya değişik bir yer söyleyin ya da bunlarda birini onaylayın canlar
ve özelden bana numaralarınızı isimlerinizi yazarsanız daha iyi olur

Canım benim için farketmez Avrupa yakasından gelecek olanlar kesin bişey desinler ona göre gelirim ben uyar heryer benim için....Önemli olan Avrupa yakasından kesin gelecek olanların söylemesi...Şuanda kesin gelicem diyenler kimler ?

Ben de Pancuben'e katılıyorum.
Biz Anadolu yakasından gelecek olanlar için yer çok mesele olmayacak anladığım kadarıyla.
Önce Avrupalılar fikir bildirsin :)

altunizade capitolü herkes onaylıyorsa olur, weya kozyatağı carrefourda bnce ortak nokta her iki tarafada yakın? ne dersiniz kızlar

X