Istanbuldan tasinmak

Şu nezih yerde buyudum sozu güzelde bence nezih yerde buyumeseydiniz giderler daha az olup zamanla nezih bir semte tasinma ihtimali daha yuksek olurdu.2100 kira nedir arkadas semte gore iyidir ama butceye gore iyi degil.burada yavaş yavaş büyümenin önemi anlaşılıyor.istanbul aşığı biri olarak il dışında yasıyorum ve cok özlüyorum. Kalabalığını dahi özledim. Ama pandemi de evden çıkamazdım. Ailemde bırakıp istanbula yakın bir ilde yazliktalar. Görünen o ki pandemi bitene kadar orda kalacaklar. Bu süre zarfında yeşile denize doğaya doyacaklar. Istanbulda ev sahibi olmadan yaşanmaz mutlaka ev sahibi olunmalı sizin böyle bir imkanıniz gözükmüyorsa canakkaleye gidin. Hiç yoktan bir düzen kurar eviniz olur. Geleceğe yatırım yaparsınız.

Biraz zaman geçmis ama yazmak istedim sakaryalıyım istanbula 2016 da taşınmış biri olarak (kurtköy) Istanbul tam bir eziyet. Eski şehrimde bir yerden bir yere yuruye yuruye gitmeyi havasini insanlarini o kadar ozluyorum ki. Istanbulun kargasasi karisikligi trafigi pahaliligi cekilecek dert degil. Bir cok arkadasim da istanbuldan sakaryaya tasinip hayatini sakaryada kurup cok mutlu oldular. Çanakkale zaten hem uzak degil hem de guzel bir sehir. Benim esimin isi olmasa 1 dakika durmazdim istanbulda. Tabiki siz burda buyudunuz guzel bir semtte ama insanin calisip hic bir sey yapamamasi da kotu bir durum o kadar calistiginiza degmeli cocugunuz icin kendiniz icin bir seyler yapmak icin ben olsam dusunurdum.

Arkadaşlar ben de tayin düşünüyorum Çanakkale ye. İzmir, Çanakkale, eskişehir arasında kararsız kaldım. 3 yaşında ve 1,5 yaşında iki kızım var. Ailem izmirde ama gönlümden Çanakkale geçiyor. Yardımcı olur musunuz

Benim de tercihim Çanakkale olurdu.

Gecen ay Çanakkale guneyli tarafına tatil için gittim , güzeldi beğendik . Eskişehir ide çok ovuyorlar . İzmir'ede gittim orasida pahalı İstanbul'dan farkı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…