Ama Ben Kismetse Nisanda Doğum Yapicam Geliyimmi Yinede :)
tabiki esracım neden olmasın:)) çok seviniriz. eminim seninde öğrenmek paylaşmak istediğin birçok şey olacaktırnaniknanik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama Ben Kismetse Nisanda Doğum Yapicam Geliyimmi Yinede :)
kızlar önümüzdeki hafta yapsak nasıl olur. yerimseniben
bencede haftaya olabilir yer olarak anadolu yakası olabilir karşıdan gelen arkadaşlarında rahat gelebileceği bir yer mesela kadıköye ne dersiniz ? sadece bir fikir ben bir yer atayım ortaya dedim siz ne dersiniz?
ya da avrupa yakasında oturan arkadaşlarla buluşup beraber karşıya geçebiliriz. çünkü dediğim gibi ben hiç bilmiyorum orayı.
bence de kadıköy olsun ama hafta içi olmasın ben çalışıyorum....hafta sonu yapın yaaaa
arkadaşlar ben istanbulu pek bilmem. avrupa yakasında bildiğim yerler var ama anadolu yakasına hiç gitmedim. o yüzden yer konusunda fikir veremiycem. siz bir yer seçin ben bulabilirsem gelirim. yok bulamazsam anadolu yakasındaki buluşmaya katılırım. ama mutlaka katılırım :1hug:
Ya arkadaşlar ben şuanda yurtdışındayım ve 24 eylülde geliyorum ozaman bende öbür buluşmaya katılabilirim. Köpüklükahve ben olsaydım beraber giderdik canım...