Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar seneye yazın düğün yapıp istanbulda yaşamaya başlıcaz.İstanbulda yaşam benim gözümü çok korkutuyor.İstanbulda kirada yeni evli bir çiftin geliri ne kadar olmalı ki ortalama bir yaşam sürebilsin.bu arada bir kaç sene kredi borcu ödicez
Ben yaşıyorum..İstanbul'u tüm olumsuzluklarına rağmen çok seviyorum..
Hiç bişey olmaz merak etme buraya bayılacaksın..Benim Ankara'ya tayin durumum var o kadar üzülüyorum ki..
Millet bayılıyor Ankara'ya nesine bayılıyorlar bilmem biri bana bu şehri sevdirsin
istanbulun nesini seviyorsunuz anlamıyorum bir deniz var diye mi?ona da giremiyorsunuz.millet birikmiş oraya.eğer normal bir iş yapıyorsan ve orta halli bir gelirin varsa Ankara'da yaşayacaksın.temiz,düzenli,insanları aşağı yukarı aynı düzeyde ve çok daha güvenli,trafik çilesi de yok.
ha İstanbul da nasıl yaşarsın çok büyük meblağlar kazanırsın.en lüks mekanlarda takılırsın, şöförün vardır.e o zaman tabi keyifli olur istte yaşamak ama orta sınıf için sdece yrucu ve yıpratcı olur.
Ben yaşıyorum..İstanbul'u tüm olumsuzluklarına rağmen çok seviyorum..
Millet bayılıyor Ankara'ya nesine bayılıyorlar bilmem biri bana bu şehri sevdirsin
İstanbul her bütçeye hitap eden bir şehir bence..
Laf olsun diye söylemiyorum 24 yıldır burada yaşıyorum şimdi gidin Sarıyer'de gayet
nezih bir 4 katlı,teras manzaralı restaurantta ciddi nefis tavuk döner artı ayranı 2,5 tl ye yiyebilirsiniz daha bir kaç ay önce yedim:)
Bahçelievler metroportta haftanın her günü herkese sinema biletleri 6 tl üstelik herkese ve gayet komforlu
Metrobüsle tam önünde iniyor olmanız zaten harika
Bakırköy'de oturmayıverin çok kira ödemek istemiyorsanız..Ama 450 liraya Edirnekapıya,metrobüse giden metronun hemen önünde yeni
yapılı bir evde oturabilirsiniz.. Ki Burası Gaziosmanpaşa 500 evler Ali fuat başgildir Bu metro sayesinde Karşı yakaya 40 dkda geçmeniz mümkün, Mecidiyeköye gitmeniz yarım saat mesela..
Ben o kargaşayı seviyorum hayatta olduğumu hissediyorum..
Ankara'nın Alışveriş merkezleri bile bana İStanbul'u özlettiriyor yani bir alışveriş merkezi düşünün ne kadar fark olabilir?
Büyüdüğüm bildiğim şehir çoğu kimse için çok tehlikeli ama benim için daha güvenli çünkü ne nerdedir biliyorum..
Zamanla İstanbul'un aşığı olacaksınız ve beni hatırlayacaksınız yeterki evinize kapanıp kalmayın
Kim ne derse desin, Istabul'da yasamak baskadir, hele ki Istanbullu olmak.. Bambaskadir..
Trafigi cekilmez, insanlari vurdum duymaz olsa dahi, tarihi yarim adayi gezmek ve canin istediginde gezmek pahabicilemez bence..
Herseyi gectim, dunyanin hayran kaldigi, akin akin turistin geze geze bitiremedigi bir sehidir.
Gozun korkmasin, artik ulasim anlaminda bir cok sey degisti.
Trafik cok mu iyi dersen, hayir hala cilesi var malesef.
Fakat illa esinin calisacagi yerin dibinde oturmaniza gerek yok.
Ulasimi kolay duzgun bir semtte gayet uygun fiyata evler bulabilirsiniz.
Gecim zor gibi gelmesin, ben tek basima kac senedir aile gecindiriyorum.
Hamd olsun, kimse kimsenin rizkina mani olamiyor bu dunyada.
SIKINTI ceksen dahi, bir sahile indigin zaman, bir bogaza baktigin zaman o SIKINTILARDAN eser kalmayabiliyor.
Simdiden hayirli ugurlu olsun, insallah cok guzel bir eviniz, huzur dolu bir yuvaniz olur.
Allah agiz tadi ve gecim versin.. Gerisi bos, dunyanin bir ucuna gitsen yasarsin...