İstanbulda tüp bebek yaptırıp pozitifsonuç aldığınız doktor ve hastaneleri yazar mısınız lütfen.😔

Merhaba. Kalsiyum için hangi takviyeyi kullandınız ayrıca?

Tiroid otoantikor pozitifliğinin düşük riskini arttırdığı doğru, Tsh<2.5 altında olduğu sürece antikorlar pozitif olsa da ilaç kullanımına gerek yok. Ama bunu önleyebilecek bir durum da yok maalesef, glutensiz beslenmenizi öneririm.

Siz doktorsunuz sanirim. Ilk uc ayda transferden sonra Prednol kullanimi düşüğü engeller mi ? Hic bir doktor dusuge neden olmaz dedi ozellikle sordum soyleselerdi erkenden glutensiz beslenmeye baslardim. Dikkat ederdim. Cok üzüldüm kayiplarima.

Evet dahiliye uzmanıyım. Açıkçası prednol konusunda çok hakim değilim, bazı doktorlar tüp bebek tedavisinde prednol veriyor sanırım immun sistemi baskılama için. Benim doktorum hiç vermedi ama özellikli bir durum için mi yoksa herkesin rutin tedavi protokolü farklı mı diye veriliyor bilmiyorum.

Evet dediginiz gibi bagisikligi baskilamak icin veriyorlar. Transferden sonra 4 gun kullaniyordum sadece. Bazı doktorlar 3 ay kadar 4mg olani kullandırıyorlar. Düşükleri olan kisilere veriyorlar. Bu sekilde denemediğim bir tek bu ilac kaldı bakalim bununla olacak mi. Son dusugumu gecen hafta yasadim. Bu haftada gorumcem dogum yapti. Ben o kadar cabaliyorum olmuyor ağlıyorum artik sürekli sinirlerim cok bozuldu.

Harika fikir kalsiyum ilaci. Benimde butun dislerim orjinal gozum gibi bakiyorum. Bebekten dolayi kalsuyum cekilmesi oluyormus. Cok tesekkur ederim cevapladığınız için
Evet evet mutlaka kullanin cok faydasını gördüm ilerisi icinde faydası olacağını söyledi doktorum. Çünkü menopozda kemik erimesi genelde bu sebeple oluyor dedi. Bebek özellikle son aylarda tamamen kalsiyum depolarinizi tuketiyor bu yuzden diş kaybı yaşayan bir cok hamile oluyor ve o kalsiyumu yerine koymak için günlük 1 lt süt vs gibi baya fazla besin tüketmek gerekiyor buda benim açımdan pek mümkün değildi açıkçası.

Kalsiyum, Magnezyum, omega 3 , C vit , D3K2 ve mutlivitamin kullandım tabiki bunlari doktorum ve diyetisyenimin dozları ayarlamasiyla siz yine doktorunuza danisirsinjz. Rabbim saglikla kolaylikla en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben de tüp bebek annesiyim zor süreçler biliyorum Allahim yolunuzu kolaylastirsin

Merhaba Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum ben genel olarak herkes çok mumnundu hemşireler doktorlar kullanılan cihazlar odalar embriyologlar hepsi çok iyiydi tek tek ilgilendiler incelediler ve çok şükür 3. Denememde pozitifi gördüm Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah benim tavsiyem başlamadan önce bütün gerekli testleri yaptırman olur çünkü ilk deneme başarısız olunca genetik test ve kan pıhtılaşmasi baktılar engel değil dediler ama keşke en baştan yapsaydım diye üzüldüm 3. Denemede de embriyo glue ve uterin prp yaptılar o şekilde oldu ben hep çok güvendim doktorlarıma çünkü gerçekten çok bilgili işinin ehli insanlar onu anlıyorsunuz detaylı bir şekilde konuşup her sorunuza cevap alabiliyorsunuz hasta koordinatörü çok çok iyi inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz evladiniza

Göztepe şubesindeyim doktorumdan da hastaneden de cok memnun kaldım.
Nasip ederse tüp bebek için özel Sigorta yaptırcaz. Sadece medicalpark ın 2 şubesinde karışlıyormuş tedaviyide. Hastane hakkında daha önceden bilgi ve tecrübem olmadığı için araştırmaya başladım.doktorunuz kimdi acaba. Of kafamda yine bi sürü soru işaretleri var

Aynur erşahin doktorum.
Özel sağlık sigortası mı raporlu tüp bebek mi dediğiniz?
Eğer özel sağlık sigortasıysa tüp bebekte geçmiyor yani geçiyor ama kanlarınızı eğer olursanız histereskopi yi filan karşılıyor sadece

Anadolu Sigortanın tüp bebek teminatlı tamamlayıcı sigortası buna gebelik olursa takip ve doğumda dahilmiş. Sigortacımızdan öğrendiğim tedaviyi %100 karşıladığı. Galiba koşul olarak sadece 1 başarısız aşılama soruyormuş sigorta

Gebelik ve doğumu biliyorum da yumurta toplama ilaçlar dahil değil diye biliyorum canım bi arayıp bilgi al merkezden

Gebelik ve doğumu biliyorum da yumurta toplama ilaçlar dahil değil diye biliyorum canım bi arayıp bilgi al merkezden
Yarın eşimle bizzat hastaneye gidip bilgi almaya karar verdik en azından daha net ve garanti bilgi almış oluruz. Çok teşekkür ederim bu arada cevapların için

Yarın eşimle bizzat hastaneye gidip bilgi almaya karar verdik en azından daha net ve garanti bilgi almış oluruz. Çok teşekkür ederim bu arada cevapların için
Rica ederim
Koordinatörler cok ilgililer seyhan hanım ve cahit bey ikiside cok tatlılar görüştükten sonra banada yazın merak ederim

Merhaba, 6 Ay beklemeyi ve diyet/spor yapmanızı Cem hoca mı istedi, ilgisi nasıl
Ben de randevu aldım fakat biraz endişeliyim çok yoğun iyi ilgilenmiyor diyor bazıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…