• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda tüp bebek yaptırıp pozitifsonuç aldığınız doktor ve hastaneleri yazar mısınız lütfen.😔

Ben gittim geçen hafta kendisine. Akabinde memorialdan önceden almış olduğum randevum vardı sonra orayada gittim görüşmeye bilgi almaha ve yanlış bir şey yapıldığını ve bu ay tedaviye başlamamamın daha uygun olduğunu söyledi(semra kahraman) dolayısıyla ben karmançorman oldum.
Karar sizin tabiki. Durumunuzu bilmiyorum ama güvenim tam serdar hocaya.

Merhaba hanımlar 31 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Doğal hamilelik olmadı maalesef doktora gittik eşimde sperm azlığı var doktor direkt tüp bebeğe geçin dedi. İstanbul da da bır yıldır yaşıyorum. Hastane ve doktorlar hakkında bir bilgim yok tavsiye alacağım kimse de yok. Burda yaşayıp bu süreci yaşayan olumlu sonuç alanlar bana yardımcı olabılır mı. Hangı hastane hangı doktor. Devlet mi özel mi. Çok streslı bir arayış napım Bılmıyorum.
Biz Amerikan Hastanesi tüp bebek merkezine gidiyoruz ve çok memnunuz. Iki kere transfer oldu, ikisinde de tutundu. Ilkinde düşük oldu, şimdi ise 6. hafta içindeyim. Doktorum Ayşe Seyhan.

Bahçeci'yi çok tavsiye edenler olmuş, biz buradan önce Bahçeci Fulya'ya gitmiştik ve her açıdan kabustu. Ilgisiz doktorlar, her aşamada para almaları, kısacık randevular, bir kere bile zamanında bizi almamaları, ne idüğü belirsiz labaratuvar, verilen ilaçların yüksek dozda oluşu.. sorunları say say bitmez. Amerikan'da sigorta geçiyor, ücret konusunda seffaflar, doktorlar ve tüm ekip gayet ilgili ve ilaçlar konusunda da çok dikkatlilerdi.

Bu arada Bahçeci'de embriyoları teker teker dondurulmasını istediğimiz halde çifter doldurdular. Iki kere tek embriyo transferi oldum ve her biri için iki tane cozdukleri için ikinciler atıldı, yani iki transfer sonrası tum embriyolar bitmiş oldu. Hatalarını da kabul etmemek için bizi suçladılar, siz söylemediniz dediler, halbuki çok net söylemiştik. Hasta dosyasını verin de başka kliniğe gidelim dediğimizde dosyayı vermeleri 1 ay aldı. O kadar korkunç bir klinik yani, Türkiye'de işleyen bir hukuk sistemi olsa dava ederdim, bunlar ciddi etik ve yasal ihlaller.

Ağbimle eşi de Şişli Memorial'da tedavi gördüler ve çok memnunlardı, bize ters tarafta kaldığı için orayı düşünmemiştik. Şimdi sağlıklı bir kızları var.

Back