Umarım doktorunuzdan iyi bir sonuç alırsınız...insanın umutlariyla oynayan, iki tüp bebegi tutmayan yakınıma biz cipli tedavi uyguluyoruz diye zaten maddi manevi tükenen insanlara umut kapısı aralayan ve aslında bu tedaviyi uygulamayan .......Aynur erşahin doktorum.
Özel sağlık sigortası mı raporlu tüp bebek mi dediğiniz?
Eğer özel sağlık sigortasıysa tüp bebekte geçmiyor yani geçiyor ama kanlarınızı eğer olursanız histereskopi yi filan karşılıyor sadece
Hayır cipli filan değil.Umarım doktorunuzdan iyi bir sonuç alırsınız...insanın umutlariyla oynayan, iki tüp bebegi tutmayan yakınıma biz cipli tedavi uyguluyoruz diye zaten maddi manevi tükenen insanlara umut kapısı aralayan ve aslında bu tedaviyi uygulamayan .......
.daha neler söylenirde acilan davanın sonuçlanmasını bekliyoruz. Size tavsiyem eğer cipli tedavi uygulandiysa ( öyle denilip ekstra ücret alındıysa ) lütfen bu cipin pesine düşün
Aynen ticarete dökülmüş iyice herşey ...senin ne çektiğin neler yasadigin unvanı Dr olan bu şahısların hiçbirinin umrumda değil ..sadece kazandıkları paraya bakıyorlar .Hayır cipli filan değil.
Ben en iyi yerlerde 4 sene mi gecirdim bahceci de ora da yaşadıklarımdan sonra en kötü merkeze de gitsem nasibimde varsa olur diyerek başladım araştırmadım umrumda da değil…
en iyi merkezde de senin evlat kaybına saygı yok senin denemelerinin hepsine yalandan ilk deneme yazıp reklam amacıyla paylaşılıyor Güya iyi ya herkes savunuyorya daha anlatıcak cok şeyim var da yazmıyım her yerde var yani bunlar
Kesinlikle öyle bu sektörde olupta parayı önemsemeyen doktor tanımıyorum artık.Aynen ticarete dökülmüş iyice herşey ...senin ne çektiğin neler yasadigin unvanı Dr olan bu şahısların hiçbirinin umrumda değil ..sadece kazandıkları paraya bakıyorlar .
Hayırlı sonuçlar dilerim
Medicalpark göztepe hastanesinde bir kadın doğumcuya gitmek istiyorum. Ancak tüp bebek tedavisi değil de normal doğum olacak. Sizin doktorunuz genelde tüp bebek konusunda mı uzman ? orada başka önerebileceğiniz doktor var mı?Göztepe şubesindeyim doktorumdan da hastaneden de cok memnun kaldım.
Kadın doğum olarak başka doktor bilmiyorum çünkü gebelik takibi yaptırmadım.Medicalpark göztepe hastanesinde bir kadın doğumcuya gitmek istiyorum. Ancak tüp bebek tedavisi değil de normal doğum olacak. Sizin doktorunuz genelde tüp bebek konusunda mı uzman ? orada başka önerebileceğiniz doktor var mı?
Yasemin çekmez berbat bir doktor! Benim 5 senelik emeğim çöpe gitti onun yüzünden. Allah esirgesin herkesi o kadından.Yasemin çekmez kendi özel kiliniği ver eurofertil tüp bebek merkezini kullanıyor opu ve transfer için harika bir doktor ilk denemede hamile kaldım rabbim bin kere razı olsun herkeste çok memnun kötü yorum hiç okumadım instagramdan takip edebilirsiniz
5 senelik emeğiniz nasıl çöp oldu ?Yasemin çekmez berbat bir doktor! Benim 5 senelik emeğim çöpe gitti onun yüzünden. Allah esirgesin herkesi o kadından.
Öncelikle sağlıkla dünyya gelsin bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun. Maşallah. İlk tedaviye nasıl başladı sizle hatırlıypr musunuz? Hangi ilaçla başladınız kaç yumurta toplandı?Benim 3 başarısız tüp bebek denemem vardı.Farklı merkezlerde. Serdar Koç hoca ile 4. Denememizde pozitif gördük hamd olsun ikizlerimi bekliyorum şimdi
Çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin İnşaAllah. Benim adenomiyozis vardı. Önce onun iğnesini yaptık. Sonra adetin 2. Günü gonal-f+ meriofert+Femera kullandım. Rezervim düşük olduğu için ekstra redostim+ ımprly+ folicus kullandım.Öncelikle sağlıkla dünyya gelsin bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun. Maşallah. İlk tedaviye nasıl başladı sizle hatırlıypr musunuz? Hangi ilaçla başladınız kaç yumurta toplandı?
Ahh amin çoook teşekkür ederimmmÇok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin İnşaAllah. Benim adenomiyozis vardı. Önce onun iğnesini yaptık. Sonra adetin 2. Günü gonal-f+ meriofert+Femera kullandım. Rezervim düşük olduğu için ekstra redostim+ ımprly+ folicus kullandım.
17 yumurta toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu oluştu.
Ayrıca rezerviniz düşük değilmiş muhteşem bile bence, benim 4 yumurtam kaldıÇok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin İnşaAllah. Benim adenomiyozis vardı. Önce onun iğnesini yaptık. Sonra adetin 2. Günü gonal-f+ meriofert+Femera kullandım. Rezervim düşük olduğu için ekstra redostim+ ımprly+ folicus kullandım.
17 yumurta toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu oluştu.
Benim ilk denememde 4 yumurta toplandı. 2 tanesi olgundu tek embriyo oldu. Gelişimi geriydi. Transfer edildi negatif oldu.Ayrıca rezerviniz düşük değilmiş muhteşem bile bence, benim 4 yumurtam kaldı
Şansınız bir süreden sonra yaver gitmiş tamamen tesadüfler silsilesi olmuş, ben daha kişiye özel program yapan dr a rastlamadım.ilaç size resmen denk gelmiş kader… Ama ne güzel olmuş sizin adınıza çok sevindim vücudunuzun tam ihtiyacı olan şeyi bulmuşsunuz. Benim de 12 vardı femarayla 4 e düştü sonrası şimdi hep 4 yumurtayla gidiyor buna da şükür tabi ama bakalım ne olacak kısmet kader umarım bu süreçte sizin gibi şansım açık olurBenim ilk denememde 4 yumurta toplandı. 2 tanesi olgundu tek embriyo oldu. Gelişimi geriydi. Transfer edildi negatif oldu.
İkinci ve üçüncü denemede prowomen kullandım. Takviye. Onunla birlikte 7 yumurta toplandı. 4 embriyo oldu. 3. Gün embriyosu 2 taze , 2 dondorulmuş transfer yapıldı tutmadı.
Amh 0.79 du ilk transferimde.
Doktorum bebekler tutunsun diye redostim verdi fakat biz redostimin yumurta sayımı arttırdığını fark ettik.
4. Denememde merkez değiştirdim ama redostime devam ettim. O sebeple 17 tane toplandı. Yoksa şuan amh daha düşüktür. 1 sene oldu amh a baktıralı.
Serdar hoca bireysel tedavi uyguluyor. Araştırmanızı tavsiye ederim İnşaAllah size de şifa olurŞansınız bir süreden sonra yaver gitmiş tamamen tesadüfler silsilesi olmuş, ben daha kişiye özel program yapan dr a rastlamadım.ilaç size resmen denk gelmiş kader… Ama ne güzel olmuş sizin adınıza çok sevindim vücudunuzun tam ihtiyacı olan şeyi bulmuşsunuz. Benim de 12 vardı femarayla 4 e düştü sonrası şimdi hep 4 yumurtayla gidiyor buna da şükür tabi ama bakalım ne olacak kısmet kader umarım bu süreçte sizin gibi şansım açık olur
Ben gittim geçen hafta kendisine. Akabinde memorialdan önceden almış olduğum randevum vardı sonra orayada gittim görüşmeye bilgi almaha ve yanlış bir şey yapıldığını ve bu ay tedaviye başlamamamın daha uygun olduğunu söyledi(semra kahraman) dolayısıyla ben karmançorman oldum.Serdar hoca bireysel tedavi uyguluyor. Araştırmanızı tavsiye ederim İnşaAllah size de şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?