İstanbulda tüp bebek yaptırıp pozitifsonuç aldığınız doktor ve hastaneleri yazar mısınız lütfen.😔

Umarım doktorunuzdan iyi bir sonuç alırsınız...insanın umutlariyla oynayan, iki tüp bebegi tutmayan yakınıma biz cipli tedavi uyguluyoruz diye zaten maddi manevi tükenen insanlara umut kapısı aralayan ve aslında bu tedaviyi uygulamayan .......
.daha neler söylenirde acilan davanın sonuçlanmasını bekliyoruz. Size tavsiyem eğer cipli tedavi uygulandiysa ( öyle denilip ekstra ücret alındıysa ) lütfen bu cipin pesine düşün

Hayır cipli filan değil.
Ben en iyi yerlerde 4 sene mi gecirdim bahceci de ora da yaşadıklarımdan sonra en kötü merkeze de gitsem nasibimde varsa olur diyerek başladım araştırmadım umrumda da değil…
en iyi merkezde de senin evlat kaybına saygı yok senin denemelerinin hepsine yalandan ilk deneme yazıp reklam amacıyla paylaşılıyor Güya iyi ya herkes savunuyorya daha anlatıcak cok şeyim var da yazmıyım her yerde var yani bunlar

Aynen ticarete dökülmüş iyice herşey ...senin ne çektiğin neler yasadigin unvanı Dr olan bu şahısların hiçbirinin umrumda değil ..sadece kazandıkları paraya bakıyorlar .
Hayırlı sonuçlar dilerim

Kesinlikle öyle bu sektörde olupta parayı önemsemeyen doktor tanımıyorum artık.
Hakkımızda hayılısı olsun teşekkür ederim

Yasemin çekmez kendi özel kiliniği ver eurofertil tüp bebek merkezini kullanıyor opu ve transfer için harika bir doktor ilk denemede hamile kaldım rabbim bin kere razı olsun herkeste çok memnun kötü yorum hiç okumadım instagramdan takip edebilirsiniz

Göztepe şubesindeyim doktorumdan da hastaneden de cok memnun kaldım.
Medicalpark göztepe hastanesinde bir kadın doğumcuya gitmek istiyorum. Ancak tüp bebek tedavisi değil de normal doğum olacak. Sizin doktorunuz genelde tüp bebek konusunda mı uzman ? orada başka önerebileceğiniz doktor var mı?

Kadın doğum olarak başka doktor bilmiyorum çünkü gebelik takibi yaptırmadım.
Doktorm cok tatlı gebelik takibide yapıyor ama tüp bebek hastaları cok onun için bekleme süreniz cok olur yoğun bi doktor.
Normal sadece takip yapan doktorlarını tercih edebilirsiniz hastanede cok güzel temiz biyer.
aklınızda kalmasın baska doktorlarla görüşün isterseniz

Yasemin çekmez berbat bir doktor! Benim 5 senelik emeğim çöpe gitti onun yüzünden. Allah esirgesin herkesi o kadından.

MEDİKALPARK FLORYA HEDİYE DAĞDEVİREN MÜKEMMEL HOCA devlet hastanesınde 2 olumsuz tüp 1de olumsuz aşılama sonrası gittim devlette 7 toplanan yumurtam medicalparkta 33 tane toplandı suanda 13 haftalık hamıleyım 8 tanede dondurulmuş embriyolarım var

Benim 3 başarısız tüp bebek denemem vardı.Farklı merkezlerde. Serdar Koç hoca ile 4. Denememizde pozitif gördük hamd olsun ikizlerimi bekliyorum şimdi

Ben 5 defa tüp bebek yaptım ama hepsi hastane ortamıydı ne asistanlar ile ne de doktor ile iletişime çok geçiyordum .Aonra Müstecep Kavrut doktor var dediler daha önce memorial ve bahçelide çalışıyormuş gittik klinik ortamı o kadar güzeldi ki sanki böyle evinize gelmişsiniz gibi neyse hem çok yoğun değildi hemde asistandan tutun sekreterliğe kadar çok ama çok olumlulardı .Neyse ilk denemede kimyasal geçirdim Müstecep hoca da hoca direk olarak aradı konuştu aileden biri gibi ikinci denememi hiç düşünmeden orda yaptım .
Hem sperm bozukluğu çikolata kisti tüpler biri alındı kayil hücreli rahim vs bir ton sorun şimdi maşallah 9+4 hafta oldum hiç pişman değilim .Kim nerde pozitifi alıyorsa o iyi doktor diyor tabi nasip meselesi ama inanın o tedavi aşamasında doktorumun güzeller güzeli Kader Hanım o kadar iyi ve anlayışlı herşeyimle ilgilendi .Doktorum aileden biri gibi olması olumsuzlukta da yanımda olması bunlar benim için çok güzel şeylerdi .Mesela ilk gittiğimizde bir kere muane ücreti aldı bir daha almadı normalde hamile kaldıktan sonra da alması gerekiyordu ama maşallah hiç almadı .Pozitiften sonra da mesela yazıyorum onlara yardımcı oluyorlar .Allah razı olsun onlardan .Büyük yerlerde çok ilgilendiklerini düşünmüyorum ama böyle klinikler bire bir ilgileniyor .

Benim 3 başarısız tüp bebek denemem vardı.Farklı merkezlerde. Serdar Koç hoca ile 4. Denememizde pozitif gördük hamd olsun ikizlerimi bekliyorum şimdi
Öncelikle sağlıkla dünyya gelsin bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun. Maşallah. İlk tedaviye nasıl başladı sizle hatırlıypr musunuz? Hangi ilaçla başladınız kaç yumurta toplandı?

Öncelikle sağlıkla dünyya gelsin bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun. Maşallah. İlk tedaviye nasıl başladı sizle hatırlıypr musunuz? Hangi ilaçla başladınız kaç yumurta toplandı?
Çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin İnşaAllah. Benim adenomiyozis vardı. Önce onun iğnesini yaptık. Sonra adetin 2. Günü gonal-f+ meriofert+Femera kullandım. Rezervim düşük olduğu için ekstra redostim+ ımprly+ folicus kullandım.
17 yumurta toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu oluştu.

Ahh amin çoook teşekkür ederimmm herkesin hikayesi bambaşka cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Ayrıca rezerviniz düşük değilmiş muhteşem bile bence, benim 4 yumurtam kaldı

Ayrıca rezerviniz düşük değilmiş muhteşem bile bence, benim 4 yumurtam kaldı
Benim ilk denememde 4 yumurta toplandı. 2 tanesi olgundu tek embriyo oldu. Gelişimi geriydi. Transfer edildi negatif oldu.
İkinci ve üçüncü denemede prowomen kullandım. Takviye. Onunla birlikte 7 yumurta toplandı. 4 embriyo oldu. 3. Gün embriyosu 2 taze , 2 dondorulmuş transfer yapıldı tutmadı.
Amh 0.79 du ilk transferimde.
Doktorum bebekler tutunsun diye redostim verdi fakat biz redostimin yumurta sayımı arttırdığını fark ettik.
4. Denememde merkez değiştirdim ama redostime devam ettim. O sebeple 17 tane toplandı. Yoksa şuan amh daha düşüktür. 1 sene oldu amh a baktıralı.

Şansınız bir süreden sonra yaver gitmiş tamamen tesadüfler silsilesi olmuş, ben daha kişiye özel program yapan dr a rastlamadım.ilaç size resmen denk gelmiş kader… Ama ne güzel olmuş sizin adınıza çok sevindim vücudunuzun tam ihtiyacı olan şeyi bulmuşsunuz. Benim de 12 vardı femarayla 4 e düştü sonrası şimdi hep 4 yumurtayla gidiyor buna da şükür tabi ama bakalım ne olacak kısmet kader umarım bu süreçte sizin gibi şansım açık olur

Serdar hoca bireysel tedavi uyguluyor. Araştırmanızı tavsiye ederim İnşaAllah size de şifa olur

Serdar hoca bireysel tedavi uyguluyor. Araştırmanızı tavsiye ederim İnşaAllah size de şifa olur
Ben gittim geçen hafta kendisine. Akabinde memorialdan önceden almış olduğum randevum vardı sonra orayada gittim görüşmeye bilgi almaha ve yanlış bir şey yapıldığını ve bu ay tedaviye başlamamamın daha uygun olduğunu söyledi(semra kahraman) dolayısıyla ben karmançorman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…