İstanbulda tüp bebek yaptırıp pozitifsonuç aldığınız doktor ve hastaneleri yazar mısınız lütfen.😔

Ben Bülent Tıraş'la başlayıp ilk denemede ikiz gebelik elde ettim
Çok memnun olan da var hiç beğenmeyen de var
Kişiye özel bir tedavi olduğu için ne desek boş aslında
Doktor ve ekibiyle iyi bir frekansta buluşmaniz önemli bence

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza Allah yardımcımız olsun. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.

Çok teşekkür ederim. Alet ve makinalar derken bilmediğim bir konu tam olarak neye dikkat etmeliyim bu konuda

Evet galiba bu süreçte
Peki tüp bebeğe yönelme sebebınız neydı

merhaba eş kaynaklı sperm hız kalite morfoloji kaynaklı 3 senedir tüp bebek tedavısı görüyordum.ilk 3 denememi fertijinde oldum bağışıklık aşısından pgtye herşey yapıldı sonuç hüsran. ne şekerime ne başka bişeye bakıldı. sonra bahçeci cem çelik gittim. emınım memnun olmayanda var ancak bızım enerjımız uydu. İşlemi yapan doktorun embriyoyu bıraktıgı yer bıle önemliymiş. Doktorumun önerısıyle bazı testlerı yaptırdık meğersem insülin direncim ve haşimatom varmış.öncelıkle bunun ıcın 6 ay diyet ve spor yapıp değerlerimi düzelttim vitamın takvıyelerı kullandım kendımı yenı tedavıye hazırladım.sonra bahçecide ilk transferımde hamıle kaldım. şuan 34 haftalık hamıleyım. hem doktor hem merkezin labaratuarı hemde doktorla enerjınızın tutması çok önemlı ona göre seçiminizi yapın derım ben.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Benimde fertijinde 2 negatif denemem var. Simdi baska bir yerde tedaviye baslamak istiyoruz. Benimde hasimatom var ama tsh 1 lerde oldugu icin ilac kullandirtmadi doktor. Antikorlarim yuksek cikiyor. Siz ne durumdayken hasimatoda ilac kullandiniz mi ? Bende kilo vermeye calisiyorum. Bu arada hayirli saglikli olsun bebeğin. Insallah benimde olucak

merhaba ınsallah en yakın zamanda gönlünüzden ne geçiyosa rabbım nasip etsın.benımde tsh düşük antikorlarım yuksektı . ılac kullanmadım ancak 6 ay boyunca glutensız beslendım. yumurta kalıtesi için vıtamınler kullandım.ınsulın dırencım ıcın ılac kullandım sadece. duzenlı dahılıyeye gıdıp kontrol ettırdım degerlerımı öyle tedavıye başladım.

Şişli memorial Prof. Dr Semra Kahraman ve ekibi. Beni Berik hoca takip etmişti. Laboratuvar ve embriyologları cok cok iyi özellikle laboratuvarları türkiyede en iyilerden olduğu için tercih etmiştik.
İlk denemede pozitif sonuç rabbime şükürler olsun . Vesile olanlardan Allaj razı olsun .
Şişli memorial düşünürseniz burada sayfalar var baya fazla sayıda hastalar olarak orada birbirimize destek olup bilgi aktarımı yapıyorduk olumlu sonuç alanların yüzdesini görmüş olursunuz

Merhaba âmin inşallah glutensiz derken neler yemediniz ve yediniz ? Ne guzel hemen baslamamis tedaviye cem bey. Once metabolizmayi vücudunuzu temizlemis hazırlamis cem bey. Peki transferden sonra tutunmasi icin hangi ilaclari kullandin ? Transferden sonra hareket duzeyin ne oldu yurudunmu ise gittinmi yoksa uzandinmi ? Pihtilasman varmi ?

yani ben dıyetısyenle çalıştım. süt ve süt ürünleri tüketmedim, akdeniz tipi protein ağırlıklı beslendim. paketli gıda tüketmedim.spor yaptım nefes egzersızı yaptım. transferden sonra özellıkle tutunması ıcın bır ılac kullanmadım. rutın doktorların verdıgı progestan iğne, fitil onları kullandım ancak kişiden kişiye tedavi değişiyor. ben ev hanımıyım o yuzden evdeydım. ekstra dıkkat ettım. hıcbısey yapmadım evın ıcınde kısa yuruyusler yaptım.pıhtılaşmam yoktu ancak oncesınde tutmayab tedavılerım oldugu ıcın kan sulandırıcı kullandım hala kullanıyorum.

Ben rezerv azlığı ve sperm de kalite problemi sebebiyle gittik. Önce acıbademe gittik ben acıbademi hiç sevmedim belki Bülent Turaş çok iyi bir doktor ama hemşireleri vs hiç insan gibi yaklaşmıyorlar.
Sonra bahçeci umut sabri cavkaytara töneldim pazartesi opu dedikleri yumueta toplama var cem hoca yapacakmış. Şu an iyiliklerini bilemem ama şunu söyleyebilirim kan alanı, asistanları, hemşireleri, para alanları kısaca herkes size insan gibi davranıyor. Tahlillerin tamamlanmadan yumueta toplamaya almıyorlar. Ben bana iletişim ve insanlık açısından iyi olanlarla olmayı tercih ederim

Yogurt peynir yemedin mi ?

Hamileyken yoğurt peynir yemek kalsiyum acisindan yemek lazim diyorlar. Hamileykendemi sut urunleri yemedin
Kalsiyum için yogurt peynire ihtiyacınız yokol daha kalsiyumlu besinler var.
Bir de hamilelikte kalsiyum hapı almanızı tavsiye ederim diyetisyenim ve doktorumun önerisiyle aldım diş problemi vs yaşamadım ama çevremde herkes yaşadı sadece besinle o kalsiyum alınamıyor maalesef

Harika fikir kalsiyum ilaci. Benimde butun dislerim orjinal gozum gibi bakiyorum. Bebekten dolayi kalsuyum cekilmesi oluyormus. Cok tesekkur ederim cevapladığınız için

Hamileyken yoğurt peynir yemek kalsiyum acisindan yemek lazim diyorlar. Hamileykendemi sut urunleri yemedin
hamıleyken yedım tabı yumurta toplatana kadar yemedım yumurta kalıtesı için. almam gereken kalsıyımu sebzeden aldım. hem dahılıye uzmanı hemde dıyetısyen eşliğinde böyle beslendım. ondan mı bılmem yuzde yuz dıyemem ama kafam rahattı. elımden gelenı yaptım.

Bugun basladim sayende valla. Hasimatoyu doktorlar onemsiz görüyor hep sordum antikorlarim yuksek Bagisikligima zarar verirmi düşük ondanmi yapıyorum hayır dediler. Beyaz peynir yedigimde hep rahatsız eder midemi az yerdim. Makarna tavuk yaptim yemedim. Oglen 2 kofte salata yedim yetti. Ciktim yürüyüşümu yaptim. Opuya 1.5 ay var. Yumurta geliştirici vitamin omega balik yagi zincoyu kullanicam. Sekeri unu sut urunletini kestim. Insallah bu kez tutarda bebislerime veya bebisime kavuşurum. 2 embiryo transfer edilicek. 2.5 yildir evliyim 3 düşük 3tup bebek denedim cok yoruldum insallah artik benimde bebişim olur. Eksik hissediyorum kendimi esimde cok istiyor kasım ayinda hamile kaldim ama 5 haftada betam düşmeye basladi. Tutunamadi. Allah büyük bende sevinicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…