- 9 Aralık 2022
- 7
- -3
- 1
- 46
Merhaba hanımlar 31 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Doğal hamilelik olmadı maalesef doktora gittik eşimde sperm azlığı var doktor direkt tüp bebeğe geçin dedi. İstanbul da da bır yıldır yaşıyorum. Hastane ve doktorlar hakkında bir bilgim yok tavsiye alacağım kimse de yok. Burda yaşayıp bu süreci yaşayan olumlu sonuç alanlar bana yardımcı olabılır mı. Hangı hastane hangı doktor. Devlet mi özel mi. Çok streslı bir arayış napım Bılmıyorum.
Reklam yaptıgınızı bukadar belli etmesenizMerhama arkadaslar ben bahar turkiyede yillardir Tup bebel tedavisi Gördük gitmedigimiz hastane gitmedigimiz doktor kalmadi sonuc alamadik yaptimiz araştirmalar sonunda kibrista sevinc hastanesini buldum gerekli gorusmeleri docent doktor AHMET ESER hocayla yaptiktan sora tedaviye basladik sonuc aldik cok iyi ve durust güvenir doktor hastasiyla ve isinde cok ilgili ve guvenilir birisi hocamizin tek hedefi hastasindan tek hedefi pozitif sonuc Alma. Paranizi ve zamaninizi boşa harcamayin Hic bir yerde alamadigimiz sonucu AHMET ESER hocayla sonuc aldik şuan hamileyim allah razi olsun ahmet beyden herkese tavsiye ederim
- Konu Sahibi B bahar adiyaman
- Favorileri Düzenle
Hayırlı olsunMerhama arkadaslar ben bahar turkiyede yillardir Tup bebel tedavisi Gördük gitmedigimiz hastane gitmedigimiz doktor kalmadi sonuc alamadik yaptimiz araştirmalar sonunda kibrista sevinc hastanesini buldum gerekli gorusmeleri docent doktor AHMET ESER hocayla yaptiktan sora tedaviye basladik sonuc aldik cok iyi ve durust güvenir doktor hastasiyla ve isinde cok ilgili ve guvenilir birisi hocamizin tek hedefi hastasindan tek hedefi pozitif sonuc Alma. Paranizi ve zamaninizi boşa harcamayin Hic bir yerde alamadigimiz sonucu AHMET ESER hocayla sonuc aldik şuan hamileyim allah razi olsun ahmet beyden herkese tavsiye ederim
- Favorileri Düzenle
Yani birde reklam değil diyorsunuz. Siz buraya gelmiş insanlrın umutlarını sömürüyorsunuz. Hakmı kazandığınız sizin yazık hastalarınızaMerhama arkadaslar ben bahar turkiyede yillardir Tup bebel tedavisi Gördük gitmedigimiz hastane gitmedigimiz doktor kalmadi sonuc alamadik yaptimiz araştirmalar sonunda kibrista sevinc hastanesini buldum gerekli gorusmeleri docent doktor AHMET ESER hocayla yaptiktan sora tedaviye basladik sonuc aldik cok iyi ve durust güvenir doktor hastasiyla ve isinde cok ilgili ve guvenilir birisi hocamizin tek hedefi hastasindan tek hedefi pozitif sonuc Alma. Paranizi ve zamaninizi boşa harcamayin Hic bir yerde alamadigimiz sonucu AHMET ESER hocayla sonuc aldik şuan hamileyim allah razi olsun ahmet beyden herkese tavsiye ederim
- Favorileri Düzenle
Evet galiba en içime sinen yöntem bu olacak.Tek yerde takılı kalmayın derim gidin görüşün hangisine ısınırsanız devam edersiniz
Baktınızki samimi gelmeyen bi olay bi tutum var anında bırakın Devam etme mecburiyetinde değilsinizEvet galiba en içime sinen yöntem bu olacak.
Kardeşim kibrisa git bosuna kendini burda parani harcama kendine yazik valla Benin burda bi daire parasi gitti sonuc husranMerhaba hanımlar 31 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Doğal hamilelik olmadı maalesef doktora gittik eşimde sperm azlığı var doktor direkt tüp bebeğe geçin dedi. İstanbul da da bır yıldır yaşıyorum. Hastane ve doktorlar hakkında bir bilgim yok tavsiye alacağım kimse de yok. Burda yaşayıp bu süreci yaşayan olumlu sonuç alanlar bana yardımcı olabılır mı. Hangı hastane hangı doktor. Devlet mi özel mi. Çok streslı bir arayış napım Bılmıyorum.
Baktınızki samimi gelmeyen bi olay bi tutum var anında bırakın Devam etme mecburiyetinde değilsinizkendımı rahat hissetmem için samimiyet çok önemli.
Bu konu hassas bir konu evet yaşamayan da bilemez. İçtenlik çok önemli rahat olmadığım bi yerde zaten asla durmam. Ön görüşmeler bütün hastanelerde ücretsiz miBaktınızki samimi gelmeyen bi olay bi tutum var anında bırakın Devam etme mecburiyetinde değilsiniz
Ne reklami arkadasim ben bizzat kendim gittim sonuc aldim ve suan hamileyimYani birde reklam değil diyorsunuz. Siz buraya gelmiş insanlrın umutlarını sömürüyorsunuz. Hakmı kazandığınız sizin yazık hastalarınıza
Şu an burda hiç denemeden Kıbrıs çok zor. Bunu eşim de kabul etmez. Ama umarım burdan sonuç alırız olmama ihtimalini şimdiden düşünmek istemiyorum.Kardeşim kibrisa git bosuna kendini burda parani harcama kendine yazik valla Benin burda bi daire parasi gitti sonuc husran
Ve koşa koşada gelip buraya üye olup tüm konulara doktorun adını büyük harflerle yazdığınız mesajı kopyala yapıştır yapıyorsunuz değil mi?Ne reklami arkadasim ben bizzat kendim gittim sonuc aldim ve suan hamileyim
Genelde öyle canımBu konu hassas bir konu evet yaşamayan da bilemez. İçtenlik çok önemli rahat olmadığım bi yerde zaten asla durmam. Ön görüşmeler bütün hastanelerde ücretsiz mi
Tekrar teşekkür ederim.Genelde öyle canım
Ilaclar dahil ortalama 35bin civarı bi masraf oldu ama bu 2.deneme icin gecerli.. ilk denemede 25bin civari tutmuştur. Malum dolar euro kur endekslerine gore hersey artiyo. Dedigim gibi bi gidin görüşün oncelikle icinize neresi sinerse herkese heryer iyi gelecek diye bi garanti yok❤☺Tabiki işin maddi kısmı da önemli ama manevı tarafı çok daha etkili dimi.insanın başına gelınce öylece kalıyorsun napım nasıl yapım nereye gıdeyım kıme sorayım. Daha önce de pek çok konuda burdan destek aldım bu konuda da yardımcı olup tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Peki toplam harcama yaptığınız miktarı da paylaşır mısınız özel değilse. İlaçlar tedavı vs
Teşekkür ederimIlaclar dahil ortalama 35bin civarı bi masraf oldu ama bu 2.deneme icin gecerli.. ilk denemede 25bin civari tutmuştur. Malum dolar euro kur endekslerine gore hersey artiyo. Dedigim gibi bi gidin görüşün oncelikle icinize neresi sinerse herkese heryer iyi gelecek diye bi garanti yok❤☺
İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar olabilir. Hastaya ticari olarak değil insan olarak yaklaşan bir hekimdir.Merhaba hanımlar 31 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Doğal hamilelik olmadı maalesef doktora gittik eşimde sperm azlığı var doktor direkt tüp bebeğe geçin dedi. İstanbul da da bır yıldır yaşıyorum. Hastane ve doktorlar hakkında bir bilgim yok tavsiye alacağım kimse de yok. Burda yaşayıp bu süreci yaşayan olumlu sonuç alanlar bana yardımcı olabılır mı. Hangı hastane hangı doktor. Devlet mi özel mi. Çok streslı bir arayış napım Bılmıyorum.
İstanbul tüp bebek merkezi doktorları genel olarak iyi bence. Aret kamar da gereksiz hiçbir işlem yapmaz. Size yaklaşımından anlarsınız zaten para odaklı bakmadığını.Bu yollardan geçmiş birisi olarak,
kimseden tavsiye alma.
Bahçeci Bahçeci diye cok duyarsin en iyi hekimi ben sizin ameliyatınızı yapamam dedi mesela.
Doktordan ziyade hastanede kullanilan alet ve makinalar önemli onları araştır.
Esini 2 ay hazırlamadan baslama; tavuk asla yemicek, cep telefonunu cebinde tutmayacak, vitamin takviyesi alacak, özellikle l- argenin takviyesi süperdir.
Ayrica esinize mikrocip kullandırın, sperm verdikten sonea yikaniyor mikrochip uzerinde sperm damlatiliyor en hizli ileri giden seciliyor.
Sizde 2 ay kendinize hazirlayin.
Kaliteli sperm ve yumurta ile sans daha fazla olur.
Doktorunuzu secerkende dikkatli olun ilk görüşmede guler yuzlu tedavi basladiktan sonra nötr olan baska baska doktorların sizinle ilgilenmesine izin vermeyin.
Medicana hastanesi iyidir, İstanbul tüp bebekte.
Emre Karatekelioğlunu arastır, doktor gibi doktor olmanın yaninda insan gibi insandır. Gereksiz hic bir islem yapip masrafda çıkarmaz.
İnsallah tez vakitte mucizenizi kucağınıza sağlıkla alırsınız.
Hangi doktor bu dediginiz bahcecideBu yollardan geçmiş birisi olarak,
kimseden tavsiye alma.
Bahçeci Bahçeci diye cok duyarsin en iyi hekimi ben sizin ameliyatınızı yapamam dedi mesela.
Doktordan ziyade hastanede kullanilan alet ve makinalar önemli onları araştır.
Esini 2 ay hazırlamadan baslama; tavuk asla yemicek, cep telefonunu cebinde tutmayacak, vitamin takviyesi alacak, özellikle l- argenin takviyesi süperdir.
Ayrica esinize mikrocip kullandırın, sperm verdikten sonea yikaniyor mikrochip uzerinde sperm damlatiliyor en hizli ileri giden seciliyor.
Sizde 2 ay kendinize hazirlayin.
Kaliteli sperm ve yumurta ile sans daha fazla olur.
Doktorunuzu secerkende dikkatli olun ilk görüşmede guler yuzlu tedavi basladiktan sonra nötr olan baska baska doktorların sizinle ilgilenmesine izin vermeyin.
Medicana hastanesi iyidir, İstanbul tüp bebekte.
Emre Karatekelioğlunu arastır, doktor gibi doktor olmanın yaninda insan gibi insandır. Gereksiz hic bir islem yapip masrafda çıkarmaz.
İnsallah tez vakitte mucizenizi kucağınıza sağlıkla alırsınız.
2017de gıttım aret kamar beye hemen tupler alınacak dedı yaptırdık sonra ne tıroıde baktı ne şekere transfer oldu hamışe kaldım sonra duşuk oradakı hemşırelerde mal gıbı saatlerce bekle sonra transfer olacagın zaman yaptınmı tahlıl ne tahlıl watsaptan attık ya nerde bız attık sıze okadar salaklardıkı allah onları bıldıgı gıbı yapsın ınşallah 2ncı doktorumdu bude akrabam doktor onun arkadaşı dıye gıtmıştık şmdı bezmıalem pınar özcana gıdıyorum 3senedır adan z ye araştıran bırı olarak bu bahçecıydı aretde şuan en ıyı doktor allah bızım gıbı boyle ınleyenlere yardım etsın zaten pıskoljımız bozulmuş yıllardır bunlarda nasılsa çocuk ıstıyor alalım oaralarını kafasında bazı doktorlarİstanbul tüp bebek merkezi doktorları genel olarak iyi bence. Aret kamar da gereksiz hiçbir işlem yapmaz. Size yaklaşımından anlarsınız zaten para odaklı bakmadığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?