Sizde tedavi gördünüz mü pekiÖzel tercih edin derim
Bahceci umut tüp bebek
Bahçeci fulya tüp bebek
Medicalpark Göztepe
Acıbadem
Memorial
Tüp bebekte bu hastaneler iyi bildiğim gördüğüm tecrübe ettiğim kadarıyla
Evet ben bahçeci de 4 yıl tedavi gördüm olumlu sonuc alamayınca şimdi medicalpark a gectim ordayımSizde tedavi gördünüz mü peki
Bu konuları araştırmaya başlayınca Bahçeci çok karşıma çıktı. Galiba sizde olumlu sonuç aldınızBahceci umut klinigi. Prof Dr.Ebru Öztürk ❤❤❤
Peki ilk olarak aşılama mı yaptılar yoksa direkt tüp bebek mi. Rahatsızlığınız neydıEvet ben bahçeci de 4 yıl tedavi gördüm olumlu sonuc alamayınca şimdi medicalpark a gectim ordayım
Evet once allahin sonra ebru hoca ve bulent hoca sayesinde❤ pazartesi gunu doguma giriyorum☺Bu konuları araştırmaya başlayınca Bahçeci çok karşıma çıktı. Galiba sizde olumlu sonuç aldınız
Yaaa hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsunEvet once allahin sonra ebru hoca ve bulent hoca sayesinde❤ pazartesi gunu doguma giriyorum☺
Ben memnun kaldim.bahceciden on görüşme yapabilirsiniz ucretsiz isterseniz bir fikriniz de olur ama.tavsiye ederim.. allah insallah sizede nasip eder bu gunleri
Yok canım benim 2.denemeYaaa hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsunböyle haberler okuyunca bile gözlerim doluyor. İlk deneme mi
Çok şükürYok canım benim 2.denemeilk denemede orda oldu taze transferdi. 2.denemede dondurulmus embriyo transfer edildi cok sukur tuttu ❤oglusum yerini sevmis simdiide sizlere dua ediyoruz ❤❤
Es kaynakli. Sperm azligi ve morfoloji bozukluğu vardi .gittigimiz uroloji doktorları normal olmasi cok coj zor dedi sonra bahceciye gittik on görüşmeye icime sindi direk burasi dedim☺Çok şükürpeki hangı sebepten tüp bebeğe yöneldiniz
Tabiki işin maddi kısmı da önemli ama manevı tarafı çok daha etkili dimi.insanın başına gelınce öylece kalıyorsun napım nasıl yapım nereye gıdeyım kıme sorayım. Daha önce de pek çok konuda burdan destek aldım bu konuda da yardımcı olup tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Peki toplam harcama yaptığınız miktarı da paylaşır mısınız özel değilse. İlaçlar tedavı vsEs kaynakli. Sperm azligi ve morfoloji bozukluğu vardi .gittigimiz uroloji doktorları normal olmasi cok coj zor dedi sonra bahceciye gittik on görüşmeye icime sindi direk burasi dedim☺
Eşimde problem var azospermi yani hiç spermi yok aşılama bize olmuyor direk tüp bebekPeki ilk olarak aşılama mı yaptılar yoksa direkt tüp bebek mi. Rahatsızlığınız neydı
Anlıyorum. Çok teşekkür ederim yardımınız içinEşimde problem var azospermi yani hiç spermi yok aşılama bize olmuyor direk tüp bebek
Rica ederim bahcecide biz 4 yılımızı gecirdik önceden olsa öve öve bitiremezdim ama malesef son yaşadıgım olaylardan dolayı orayı bıraktım. Ben 3 aylık bebeğimi kaybettim bahcecideki doktorum dalga gecer gibi hareketlerde bulunup tek kelime etmedi o konuda onun için bende bittiler. Bu işte anladığım tek konu pahalı merkezler başarılı diye bi olay yokmuş iyi ve merhametli doktorlarla karsılasmak önemliymiş.Anlıyorum. Çok teşekkür ederim yardımınız için
Kesinlikle öyle yani bu işi iş olarak gören insanlar maalesef empati duygusunu kaybediyor. Bende korkuyorum o yüzden çok araştırıyorum ama baktıkçada kafam karışıyor.Rica ederim bahcecide biz 4 yılımızı gecirdik önceden olsa öve öve bitiremezdim ama malesef son yaşadıgım olaylardan dolayı orayı bıraktım. Ben 3 aylık bebeğimi kaybettim bahcecideki doktorum dalga gecer gibi hareketlerde bulunup tek kelime etmedi o konuda onun için bende bittiler. Bu işte anladığım tek konu pahalı merkezler başarılı diye bi olay yokmuş iyi ve merhametli doktorlarla karsılasmak önemliymiş.
Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Merhaba hanımlar 31 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Doğal hamilelik olmadı maalesef doktora gittik eşimde sperm azlığı var doktor direkt tüp bebeğe geçin dedi. İstanbul da da bır yıldır yaşıyorum. Hastane ve doktorlar hakkında bir bilgim yok tavsiye alacağım kimse de yok. Burda yaşayıp bu süreci yaşayan olumlu sonuç alanlar bana yardımcı olabılır mı. Hangı hastane hangı doktor. Devlet mi özel mi. Çok streslı bir arayış napım Bılmıyorum.
Merhaba hanımlar 31 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Doğal hamilelik olmadı maalesef doktora gittik eşimde sperm azlığı var doktor direkt tüp bebeğe geçin dedi. İstanbul da da bır yıldır yaşıyorum. Hastane ve doktorlar hakkında bir bilgim yok tavsiye alacağım kimse de yok. Burda yaşayıp bu süreci yaşayan olumlu sonuç alanlar bana yardımcı olabılır mı. Hangı hastane hangı doktor. Devlet mi özel mi. Çok streslı bir arayış napım Bılmıyorum.
Tek yerde takılı kalmayın derim gidin görüşün hangisine ısınırsanız devam edersinizKesinlikle öyle yani bu işi iş olarak gören insanlar maalesef empati duygusunu kaybediyor. Bende korkuyorum o yüzden çok araştırıyorum ama baktıkçada kafam karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?