Bebek Beslenmesi İstanbul'da süt bağışı yapabilirim.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Süt kardeş olmanın da belli kuralları var diye biliyorum.. Annenin bizzat memesinden emmiş olması bunlardan bir tanesi diye hatırlıyorum. Yani bu şekilde süt kardeşi olmuyor. Belki yanlış biliyorum araştırmak lazım.. Ama yine de bu şekilde süt bağışı yapmak ne kadar doğru bilemiyorum çok iyi niyetle düşünülmüş orası belli.

Yok kardeşim kasıklarda içse süt kardeş olur.

Hala bagistami

Benim sorum şuan 10 aylık bebeğim var sütüm azaldı ,bu kadar sütün olması için özel birşey yapıyor musunuz,sütümün artması için ne yapabilirim
'İmom latte' vitamin kullanıyorum. Özel birsey yapmıyorum. Birde mochi süt pompası var. Bir memeyi emerken diğerinden yavaşça sağılıyor.meme sonuna kadar satılırsa tam bosaltilirsa tamamiyle süt bir sonraki emzirmede artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…