Dini konulari paylaşım yaptığım diğer platformlarda da en az 150 kere gördüm gına geldi:) Yetişkin bilinçli insanlarız zaten biliyoruz bu durumu. Süt kardesligine İnanan birinin prematüre kız bebeğine süt verdim gecenlerde. Kızımın sağlığı öncelikli dedi. doktor özellikle istemiş. Mama bağırsağından kan getirtmiş çünkü. Yerim belli soyadım belli,numaram onda ona göre ileride zaten milyonda bir olacak evliligi önleyebilir. Bebişin sagligini öncelik alması önemli olandı .2 yaşından büyüğe de zaten süt kardeşlik olmuyor kanser hastalarına vermede sakınca yok yani. Bu kadar basit birşey niye doğru olmasın çocuk degil ki kimse ilk kez duymuyoruz bu konuyu 33 yaşındayimDini konuda akıl verilmemesi bazı gerçekleri değiştirmiyor malesef.
Konuya bildirimle davet edildiğimden geldim.
Yaptığınızı halis bir niyetle yapıyorsunuz belli ama doğru değil bana göre.
Para ile dagitanlar var o yasak onlar için diye biliyorum bende. Çünkü geçenlerde özellikle doktor istemiş anne sütü.prematüre bir bebeğin annesi ulaştı banayanlış analamayan beni lütfen kesinlikle dini boyutuna takilarak soylemiyorum ama bu süt bagisinin belirli kurallari var ve bu sekilde dagitim yapmak yasak diye biliyorum.
başınızın derde girmesini istemem.
Yetişkinler için araniyorKanser hastaları derken büyükler mi bebekler mi anlamadım. Dini boyutunu bilmiyorum ama anne sütü alamayan bebeklere ulaşsa keşke sütünüz.
Evet var özel mesaj atabilirsinizHala süt varmı elinizde acaba
Tabi ki bilgim var:)Güzel bir düşünce, kanser hastalarina süt verildiğini buradaki yazismalardan öğrendim ben daha cok kanser hastasi annelerin cocuklari acisindan düşünmüştüm zira ben de ilac kullanan biriyim belki ileride emziremeyecegim buna benzer cocuguna anne sutu veremeyenlere bir umut olabilir. Dini boyutu tartışılmis ama eminim konu sahibesinin bu konuda bilgisi vardir ve gereken hassasiyeti kendi gösteriyordur.
Evet özel mesaj atabilirsinizHala süt varmı elinizde acaba
keşke istanbulda olsaydım.ben ne kadar aradım düzenli birisi bebeğime süt verse diye.nasip olmadıİstanbul'da Anadolu yakasında annemin dondurucusunda, Avrupa yakasında benim dondurucumda çok sayıda anne sütü var.
İsteyene bağışlayabilirim. 100 ml.lik poşetler. (Dini konuda akıl verilmemesini rica ediyorum)
Kanser hastaları da talep edebilir. Oğlum 16 Kasım'da doğdu. Sütleri 22 Kasım'dan itibaren biriktirdim.
Alkol sigara hiç kullanmadım. Sağlıklı besleniyorum. Bir hastalığım yok. Bu kadar sütü atmak istemiyorum.
Tinnycat cimİstanbul'da Anadolu yakasında annemin dondurucusunda, Avrupa yakasında benim dondurucumda çok sayıda anne sütü var.
İsteyene bağışlayabilirim. 100 ml.lik poşetler. (Dini konuda akıl verilmemesini rica ediyorum)
Kanser hastaları da talep edebilir. Oğlum 16 Kasım'da doğdu. Sütleri 22 Kasım'dan itibaren biriktirdim.
Alkol sigara hiç kullanmadım. Sağlıklı besleniyorum. Bir hastalığım yok. Bu kadar sütü atmak istemiyorum.
Ah ah işte süt kardeşe gelene kadar 1. 2. Derece akrabalar evlenıyorKuzenler evleniyor,4. dereceden kan bağına rağmen ona kimse laf ettirmez. Ki aynı gen havuzu dolayısıyla engelli doğum riski yüksek. Süt kardeşler evlense sakat engelli riski olmadığı halde hemen böyle tepli. Keşke aynı tepkiyi kuzen evliliklerine de yapsalar da bu kadar engelli çocuk doğmasa
Kızıın çok güzel bir şey yapmış ahretlik gurur duyulmayacak gibi değil ki, neredeyse 26 yıl oldu doğum yapalı, annem birçok detayı belki hatırlamaz ama hastanede oda oda gezip bebekleri emzirmek istediğimi hiç unutmadı hala söyler durur:)Mune ahretliğim konunun devamını yazmadım daha.
Eltisi doğum yapınca sıkıntı yaşadı bayağı,bebek aç tabi o sıradada görümce hanımın bebeğide var emziriyor oda.
Demişlerki önce görümceye sen süt ver diye kabul etmemişler yarın br gün belki evlenirlerse diye .
Sonrada kızım emzirmiş bebeği,bir anne olarak nasul gurur duymam ben bundan .
Bir anne olarak gurur duymanın keyfi bambaşka zaten.Kızıın çok güzel bir şey yapmış ahretlik gurur duyulmayacak gibi değil ki, neredeyse 26 yıl oldu doğum yapalı, annem birçok detayı belki hatırlamaz ama hastanede oda oda gezip bebekleri emzirmek istediğimi hiç unutmadı hala söyler durur:)
Canim nikah kime gore dusuyor? Sacma geliyor bana.
Hasta cocuk doguracagini bile bile koru korune akraba evlilikleri cok kiziyorum cokk
O cocuklarin gunahi ne?
Bu kuralları biz koymuyorz ki. Neden tepki verelim kuran i mi değiştirelim :) tövbe .... Neyse bir çocuk yoğun bakımda hemsireyim gelen her sütun üstüne tarih isim soyiskm yazılır çocukların sütü karismamalidir yoksa hepsi anne sütü. Ne farkı var dimi amaç süt kardeşliği riski yoksa biriinin sütü diğerine farklı mı gelecek hayır. Bu okdr ozenlidir ki her doktor hem hemşire buna dikkat eder süt bağışı yapan kişilerde olur. Belirtilir kişiyle konuşulur. Bende bir anne olarak süt bağışı yaptm ve iki yaş üstü kander hastalarını kapsamıyor bu bilgi. O kişilere gönül rahatlığıyla ile verilir isim vs gerekmez kanser hastasına da verdim ... Keşke küçük bir kediye de .... Umarım konu sahibinin güzel niyeti de yerini bulur ama doğru sekilde
Ankaradayım bende buzlukta çok sütüm var, 4 aylık bebeğim. Yakınsanız eğer bende sütümü verecek bebek arıyorum.ne guzel bi dusunce , ne guzel bi kalbiniz var . 3 bucuk aylik bebegim var ve malesef sutum kesildi yakinlarda olsaydik almak isterdim .
Merhaba ben de ankarada yasıyorum hangi semttesiniz?Ankaradayım bende buzlukta çok sütüm var, 4 aylık bebeğim. Yakınsanız eğer bende sütümü verecek bebek arıyorum.
Keçiörendeyim.Merhaba ben de ankarada yasıyorum hangi semttesiniz?
Çöpemi gitsin yazık bir bebeğin kursagından gecer.Nekadar faydalı anne sütü.Olmayanlar 1 damlasını ziyan etmiyor.Benimde dolap dolu dökülürse cok üzülürüm.Bildigim tanidigim olsa cevremde anne sutu alamayan vercem hemen.Dini konulari paylaşım yaptığım diğer platformlarda da en az 150 kere gördüm gına geldi:) Yetişkin bilinçli insanlarız zaten biliyoruz bu durumu. Süt kardesligine İnanan birinin prematüre kız bebeğine süt verdim gecenlerde. Kızımın sağlığı öncelikli dedi. doktor özellikle istemiş. Mama bağırsağından kan getirtmiş çünkü. Yerim belli soyadım belli,numaram onda ona göre ileride zaten milyonda bir olacak evliligi önleyebilir. Bebişin sagligini öncelik alması önemli olandı .2 yaşından büyüğe de zaten süt kardeşlik olmuyor kanser hastalarına vermede sakınca yok yani. Bu kadar basit birşey niye doğru olmasın çocuk degil ki kimse ilk kez duymuyoruz bu konuyu 33 yaşındayim