Bebek Beslenmesi İstanbul'da süt bağışı yapabilirim.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Dini konuda akıl verilmemesi bazı gerçekleri değiştirmiyor malesef.
Konuya bildirimle davet edildiğimden geldim.
Yaptığınızı halis bir niyetle yapıyorsunuz belli ama doğru değil bana göre.
Dini konulari paylaşım yaptığım diğer platformlarda da en az 150 kere gördüm gına geldi:) Yetişkin bilinçli insanlarız zaten biliyoruz bu durumu. Süt kardesligine İnanan birinin prematüre kız bebeğine süt verdim gecenlerde. Kızımın sağlığı öncelikli dedi. doktor özellikle istemiş. Mama bağırsağından kan getirtmiş çünkü. Yerim belli soyadım belli,numaram onda ona göre ileride zaten milyonda bir olacak evliligi önleyebilir. Bebişin sagligini öncelik alması önemli olandı .2 yaşından büyüğe de zaten süt kardeşlik olmuyor kanser hastalarına vermede sakınca yok yani. Bu kadar basit birşey niye doğru olmasın çocuk degil ki kimse ilk kez duymuyoruz bu konuyu 33 yaşındayim

yanlış analamayan beni lütfen kesinlikle dini boyutuna takilarak soylemiyorum ama bu süt bagisinin belirli kurallari var ve bu sekilde dagitim yapmak yasak diye biliyorum.
başınızın derde girmesini istemem.
Para ile dagitanlar var o yasak onlar için diye biliyorum bende. Çünkü geçenlerde özellikle doktor istemiş anne sütü.prematüre bir bebeğin annesi ulaştı bana

Tabi ki bilgim var:)
Hala süt varmı elinizde acaba
Evet özel mesaj atabilirsiniz

keşke istanbulda olsaydım.ben ne kadar aradım düzenli birisi bebeğime süt verse diye.nasip olmadı

Tinnycat cim muhteşem muhteşem muhteşem bir kalbin var. Allah ömrümden alıp sana ömür versin hastası ihtiyacı kim var ise faydalanır şifa bulur umarım. Çok mutlu oldum senin gibi insanların bu platformda var olduklarını görmek yaşama anlam katıyor. Sen hep ulaşılabilir ol emi bugün değil ama bi gün benim de ihtiyacım olacak bilgine sağlıcakla , ömrün uzun olsun

Ah ah işte süt kardeşe gelene kadar 1. 2. Derece akrabalar evlenıyor

Kızıın çok güzel bir şey yapmış ahretlik gurur duyulmayacak gibi değil ki, neredeyse 26 yıl oldu doğum yapalı, annem birçok detayı belki hatırlamaz ama hastanede oda oda gezip bebekleri emzirmek istediğimi hiç unutmadı hala söyler durur:)

Bir anne olarak gurur duymanın keyfi bambaşka zaten.
Anneciğinde ne kadar mutlu olmuştur hemde gurur duymuştur,böyle bir imkanı karşılamak istediğin için ahretlik .

Canim nikah kime gore dusuyor? Sacma geliyor bana.
Hasta cocuk doguracagini bile bile koru korune akraba evlilikleri cok kiziyorum cokk
O cocuklarin gunahi ne?

ben bilmiyorum valla diyanete göre düşüyormuş
sür kardeşe asla düşmüyor.

Siz zaten bunu yapmalısınız anne babanın bilgisi olmadan kimsenin sütünü kimseye veremezsiniz. Süt kardeşlik hassasiyeti olmayan ülkelerde nasıl bilmiyorum ama böyle olmalı yine.
burada sorun alan razı veren razıyken hala insanlar süt kardeşliği anlatmaya çalışıyor.

Niye bir kısıtlama getiriyorsunuz? İsteyen herkes alabilmeli anne sütünü.

Süt bağışı çok güzel umarım istediği yere ulaşır. Sadece tek bir yorumum var yoğun bakımda kalan bebeklerin sütleri karışmasın diye üstüne yazılır evet ama dini hassasiyetten değil, anne sütünden geçebilecek hastalıklar yüzünden. Kızım da kaldı yoğun bakımda ve sütüm çok az geldi( yeterliymiş gerçi) başta başka bir anneninki ise taşıyordu resmen, onun sütünü götürüp götüremeyeceğimi sordum, doktoru kesinlikle istemedi. Bebek zaten kuvözde ve anne sütünden geçebilen hastalıklar var, senin sütün ne kadar çıkarsa o kadar getir diye de tembihledi. Yani yukarıdaki hemşire arkadaş olayın dini hassasiyet ile yapıldığını söyleyerek konuyu çarpıtıyor.

Aynı şekilde Ankarada oturan ve ERKEK bebegı olan anne sütü alamayan veya kanser hastası birisine dondurucudaki sütlerimi bende verebilirim.(Aralık ayından itibaren biriktiriyorum kasim ayinda dogum yaptim bebegim 3 aylık).ihtiyacı olan benimle iletisime gecebilir.Sigara alkol kullanmiyorum emzirdigim icin gaz yapan yiyecek icecek tüketmedim

Çöpemi gitsin yazık bir bebeğin kursagından gecer.Nekadar faydalı anne sütü.Olmayanlar 1 damlasını ziyan etmiyor.Benimde dolap dolu dökülürse cok üzülürüm.Bildigim tanidigim olsa cevremde anne sutu alamayan vercem hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…