Dönüş yapan oldu mu acaba merak ettimİstanbul da Anadolu yakasında annemin dondurucusunda, Avrupa yakasında benim dondurucumda çok sayıda anne sütü var. İsteyene bagislayabilirim. 60 70 80 ml.lik poşetler. (Dini konuda akıl verilmemesini rica ediyorum)
. Kanser hastaları da talep edebilir. Oğlum 16 Kasım'da dogdu.sütleri 22 kasımdan itibaren biriktirdim. Alkol sigara hiç kullanmadım. Sağlıklı besleniyorum . Bir hastalığım yok. Bu kadar süt ü atmak istemiyorum.
2 kanser hastası 1 bebek aldı ama başka platformlardan buldular. Hala da süt var tabi almak isteyen olursaDönüş yapan oldu mu acaba merak ettim
Keşke benim aklıma da gelseydi boyle bir konu açmak çok sevindim umarım ihtiyacı olan insanlar bulunabilir benimde okadar cok kalmisti ki dondurucuda anne sütünden yoğurt yapmıştımİstanbul'da Anadolu yakasında annemin dondurucusunda, Avrupa yakasında benim dondurucumda çok sayıda anne sütü var.
İsteyene bağışlayabilirim. 60 70 80 ml.lik poşetler. (Dini konuda akıl verilmemesini rica ediyorum)
Kanser hastaları da talep edebilir. Oğlum 16 Kasım'da doğdu. Sütleri 22 Kasım'dan itibaren biriktirdim.
Alkol sigara hiç kullanmadım. Sağlıklı besleniyorum. Bir hastalığım yok. Bu kadar sütü atmak istemiyorum.
yureginize saglik. yaptiginiz cok guzel birssey. sut anne de oluyorsunuz boyleceİstanbul'da Anadolu yakasında annemin dondurucusunda, Avrupa yakasında benim dondurucumda çok sayıda anne sütü var.
İsteyene bağışlayabilirim. 60 70 80 ml.lik poşetler. (Dini konuda akıl verilmemesini rica ediyorum)
Kanser hastaları da talep edebilir. Oğlum 16 Kasım'da doğdu. Sütleri 22 Kasım'dan itibaren biriktirdim.
Alkol sigara hiç kullanmadım. Sağlıklı besleniyorum. Bir hastalığım yok. Bu kadar sütü atmak istemiyorum.
Tebrik ederim sizi çok ince bir davranışİstanbul'da Anadolu yakasında annemin dondurucusunda, Avrupa yakasında benim dondurucumda çok sayıda anne sütü var.
Sadece naçizane bir önerim var. Onkoloji hastalarının yakınlarının paylaşımlar yaptığı gruplar oluyor. Oralardan ağır hastası olan kişilere toplu halde özel mesaj gönderebilirsiniz belkiİstanbul'da Anadolu yakasında annemin dondurucusunda, Avrupa yakasında benim dondurucumda çok sayıda anne sütü var.
Çok halis bir niyetle paylasiyorsunz maşaAllah. Bildirim geldi diye düşüncemi diyeyim. Yarın öburgun cocgunz süt kardeşleriyle evlenirde çocukları sağlıksız olursa, dini boyut gerçeği değişmeyecek. Verdiğiniz kişilerin bilgilerini alın süt kardeşlerini çocuk bilsin naçizane önerim. Bu önemsenmeyecek bir bağ deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?